Lorena, nama daju po 3 Brufena od 400 dnevno. Al mozemo kombinirat manje brufena pa ketonale ili paracetamole ili kaj god ocemo. U svakom slucaju rado nam pomognu s lijekovima.
Lorena bas mi je zao da imate takav tretman. Ne mogu vjerovati da vas ne nauce prematanju, dojenju itd. Ja uz svu njihovu pomoc opet znam imati problema.
I cure, hvala svima na cestitkama:) Ako budemo sutra ok pustit ce nas doma:)
Nisam bila od jutra tu na forumu pa me sad docekalo sta citati...
Mrgud draga ❤ Zao mi je. Cure su sve ostalo rekle...
Sve ste vrlo pristojne djevojcice, ali zato... Proljetnica 🖕
Damnarexxx to sam htjela napisati, moj se mali jako nisko uglavio u zdjelicu pa me jako jako cijela zdjelica zaboli vrlo cesto, potvrdila mi dr. Mozda ti je i tako nesto? Nista se ne brini oko takvih bolova sve je to normalno u tim kasnijim tjednima.
Piba nije sramota prijeci na AD, Boze moj... Moji necak i necakinja nijedno nije dojeno niti jednoga dana, djeca su zdrava i pametna. Ja bih zaista voljela dojiti svoje dijete, ali onog trena kada ja budem zbog toga proplakala mislim da se tome gubi smisao...mozda sam u krivu 🤷♀️
Iva bas lijepo da si se malo javila 😘😘😘
Lorena bas mi je zao da imate takav tretman. Ne mogu vjerovati da vas ne nauce prematanju, dojenju itd. Ja uz svu njihovu pomoc opet znam imati problema.
I cure, hvala svima na cestitkama:) Ako budemo sutra ok pustit ce nas doma:)
🤞 da sve bude ok da mozete doma
Ovaj trol nije vrijedan pažnje 🤬
Nadam se da će vam svima krenuti na bolje s tim dojenjem i sikama...ovo sve bas grozno zvuči. Ali ako ne ide ne ide...nemam iskustva al znam ako mi se tako šta dogodi da neću forsirati...90% djece što znam su na AD-u odhranjena i ništa im ne fali..još bolje spavaju i zadovoljniji su nego na sisi. Koje nas sve muke cekaju..prvo se mucis da sisa a poslije da ga odbijes od sise 🙈
Cure, kolica napokon izvadjena i sklopljena... Vise puta 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Cure, kolica napokon izvadjena i sklopljena… Vise puta 🤣
Super su 😍😍 vidim i klinci se vesele🤗
Ajme Mrgud uzasss!!! 😔 najvaznije da ste kad podvuces crtu ti i bebica dobro, da se cim prije oporavis, a ovo odvratno iskustvo pokusas bar potisnut, zaboravit neces nikad, taman da imas jos 100 djece poslje...
I onda nek mi neko kaze da za takve situacije nije potrebna veza ili imat pripremljen "teren"...😔
Mikio zakaj ne odete do savjetnice za dojenje u dom zdravlja? Ovak se samo patis, i ti i bebita, umjesto da uzivate...😰😞
Petra, kolica su prekul, a djecica preslatka..
Kad smo kod veza i pripreme terena, nazalost bas je nekad pozna Sv.Duhu jedna od babica je
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji