ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    05. Siječanj 2020. 21:49

Lorena, nama daju po 3 Brufena od 400 dnevno. Al mozemo kombinirat manje brufena pa ketonale ili paracetamole ili kaj god ocemo. U svakom slucaju rado nam pomognu s lijekovima.

• Zarica
    05. Siječanj 2020. 21:51

Lorena bas mi je zao da imate takav tretman. Ne mogu vjerovati da vas ne nauce prematanju, dojenju itd. Ja uz svu njihovu pomoc opet znam imati problema. 

I cure, hvala svima na cestitkama:) Ako budemo sutra ok pustit ce nas doma:)

• Tonkica1
    05. Siječanj 2020. 22:03

Nisam bila od jutra tu na forumu pa me sad docekalo sta citati...
    Mrgud draga ❤ Zao mi je. Cure su sve ostalo rekle...
    Sve ste vrlo pristojne djevojcice, ali zato... Proljetnica 🖕
    Damnarexxx to sam htjela napisati, moj se mali jako nisko uglavio u zdjelicu pa me jako jako cijela zdjelica zaboli vrlo cesto, potvrdila mi dr. Mozda ti je i tako nesto? Nista se ne brini oko takvih bolova sve je to normalno u tim kasnijim tjednima.
    Piba nije sramota prijeci na AD, Boze moj... Moji necak i necakinja nijedno nije dojeno niti jednoga dana, djeca su zdrava i pametna. Ja bih zaista voljela dojiti svoje dijete, ali onog trena kada ja budem zbog toga proplakala mislim da se tome gubi smisao...mozda sam u krivu 🤷‍♀️
    Iva bas lijepo da si se malo javila 😘😘😘

• Tonkica1
    05. Siječanj 2020. 22:04

Zarica

Lorena bas mi je zao da imate takav tretman. Ne mogu vjerovati da vas ne nauce prematanju, dojenju itd. Ja uz svu njihovu pomoc opet znam imati problema.

I cure, hvala svima na cestitkama:) Ako budemo sutra ok pustit ce nas doma:)

🤞 da sve bude ok da mozete doma 

MaRe
    05. Siječanj 2020. 22:29

Ovaj trol nije vrijedan pažnje 🤬 
    Nadam se da će vam svima krenuti na bolje s tim dojenjem i sikama...ovo sve bas grozno zvuči. Ali ako ne ide ne ide...nemam iskustva al znam ako mi se tako šta dogodi da neću forsirati...90% djece što znam su na AD-u odhranjena i ništa im ne fali..još bolje spavaju i zadovoljniji su nego na sisi. Koje nas sve muke cekaju..prvo se mucis da sisa a poslije da ga odbijes od sise 🙈

PetraB
    05. Siječanj 2020. 22:46

Cure, kolica napokon izvadjena i sklopljena... Vise puta 🤣

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    05. Siječanj 2020. 22:48

PetraB

Cure, kolica napokon izvadjena i sklopljena… Vise puta 🤣

Super su 😍😍 vidim i klinci se vesele🤗

• thinkpink1
    05. Siječanj 2020. 22:55

Ajme Mrgud uzasss!!! 😔 najvaznije da ste kad podvuces crtu ti i bebica dobro, da se cim prije oporavis, a ovo odvratno iskustvo pokusas bar potisnut, zaboravit neces nikad, taman da imas jos 100 djece poslje...
    I onda nek mi neko kaze da za takve situacije nije potrebna veza ili imat pripremljen "teren"...😔
    Mikio zakaj ne odete do savjetnice za dojenje u dom zdravlja? Ovak se samo patis, i ti i bebita, umjesto da uzivate...😰😞

• thinkpink1
    05. Siječanj 2020. 23:01

Petra super su! Klinci se vesele na veliko❤❤ Kak je ribek?

Omerta
    05. Siječanj 2020. 23:47

Petra, kolica su prekul, a djecica preslatka.. 
    Kad smo kod veza i pripreme terena, nazalost bas je nekad pozna Sv.Duhu jedna od babica je

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.