Drage zene pozz. Citam vas al nisam stigla pisat. Kolko novih bebica, cestitam svima 🎉🎉🎉
Mi smo jucer pusteni iz bolnice. Imali smo paklenu noc.
Evo ukratko da se osvrnem na svoje iskustvo s poroda. Znaci 40+3, po noci ispao sluzni cep. Ujutro krvarim. Hitna. Zatvorena. U 4 popodne krecu trudovi, ja sam ocito pekmez al ta bol je stvarno uzasna. Dolazim u bolnicu oko 6, trudovi na 4 min, otvorena 2 prsta. Odma klizna i u box. Trazim epiduralnu. Ugl, ja se ne otvaram. Dobivam drip pa jos dripa pa jos pa jos epiduralne. Divim se svima koji uz epi necosjecaju trudove, ja sam ih itekako. Ugl u 2 pol 3 ujutro kao otvorena al beba se ne spusta. Probudili doktora u dezurstvu. Najgore iskustvo u zivotu. Bahat, bezobrazan, govori mi da ne znam stiskat, da nisam trebala uzet epi, on mi skace po trbuhu, govori da moje suze nece pomoc bebi, zele me rezat. Mm mi je savesena podrska cijelo vrijeme i nemre vjerovat koji tretman. Odjednom promjena, hitan carski. Putem do sale mi slucajno iscupaju kateter od epi, opca panika. Trudovi soraju i dalje, opca anestezija. Usput pokupila neku infekciju crp u nebesima ostajem dan duze u bolnici, al ipak me pustaju uz 7 dana jos atb doma. Najvaznija stvar, beba je super i to je najvaznije. Znaci citav tretman mi je uzas. Nit ti su mi jtjeli rec kako napreduje samo neka dosaptavanja.. Btw ja imala 2 ampule dianatala nije mi nis pomoglo.
I sto je točno ovdje tragično, teško, srceparajuce? Sasvim ok tijek poroda, u očito pravom trenutku određen carski i to je to. Dobro si rekla, teški pekmez
Fuj kakav komentar odvratan, pogotovo ako si zena🙂 nadam se samo jadan trol, nista vise🙂
Mrgud cestitam ti na bebolini i zao mi je zbog tvog iskustva, ali bitno da je proslo i da ste okej i ti i bebica🤗 svaka ti cast na hrabrosti, mi smo tu svakako kao podrska, znas to😇 zelim ti sto brzi oporavak❤
Tako je Cima. A ako nije trol, sigurno si želi baš takav porod.
Mrgud užasno mi je žao zbog takvog scenarija. Ti ćeš se oporaviti, zaboraviti ćeš na to, svi zaborave loše s poroda. Daj si vremena da se upoznaš s bebom i da uhvatite ritam. Samo hrabro
Mrgud ,jako mi je zao zbog tvog iskustva . Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i da ćeš lijepo u miru uzivati sa svojom bebom .
Nekim ljudima je stvarno pametnije da ne otvaraju usta iliti tipkaju ako nemaju ništa normalno za reci . Empatija im očito nije jača strana .
Drage zene pozz. Citam vas al nisam stigla pisat. Kolko novih bebica, cestitam svima 🎉🎉🎉
Evo ukratko da se osvrnem na svoje iskustvo s poroda. Znaci 40+3, po noci ispao sluzni cep. Ujutro krvarim. Hitna. Zatvorena. U 4 popodne krecu trudovi, ja sam ocito pekmez al ta bol je stvarno uzasna. Dolazim u bolnicu oko 6, trudovi na 4 min, otvorena 2 prsta. Odma klizna i u box. Trazim epiduralnu. Ugl, ja se ne otvaram. Dobivam drip pa jos dripa pa jos pa jos epiduralne. Divim se svima koji uz epi necosjecaju trudove, ja sam ih itekako. Ugl u 2 pol 3 ujutro kao otvorena al beba se ne spusta. Probudili doktora u dezurstvu. Najgore iskustvo u zivotu. Bahat, bezobrazan, govori mi da ne znam stiskat, da nisam trebala uzet epi, on mi skace po trbuhu, govori da moje suze nece pomoc bebi, zele me rezat. Mm mi je savesena podrska cijelo vrijeme i nemre vjerovat koji tretman. Odjednom promjena, hitan carski. Putem do sale mi slucajno iscupaju kateter od epi, opca panika. Trudovi soraju i dalje, opca anestezija. Usput pokupila neku infekciju crp u nebesima ostajem dan duze u bolnici, al ipak me pustaju uz 7 dana jos atb doma. Najvaznija stvar, beba je super i to je najvaznije. Znaci citav tretman mi je uzas. Nit ti su mi jtjeli rec kako napreduje samo neka dosaptavanja.. Btw ja imala 2 ampule dianatala nije mi nis pomoglo.
I sto je točno ovdje tragično, teško, srceparajuce? Sasvim ok tijek poroda, u očito pravom trenutku određen carski i to je to. Dobro si rekla, teški pekmez
Ja se kladim da je ovo samo otuzni trol... ali ako nisi evo zelim ti onda takav porod 😒...
Samo da napomenem da je medicinski nemoguce osjećati trudove pod epiduralnom
Veoma obrazovana zena😂
Samo da napomenem da je medicinski nemoguce osjećati trudove pod epiduralnom
Veoma obrazovana zena😂
I očito se narađala 😑 trudovi se osjećaju neki više neki manje, ali se osjećaju. Mah takve bolje ignorirati.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Proljetnice aj razguli s teme i trolaj negdje drugdje..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Kako te nije sram izrugivat se...ocito nikad nisi rodila a pitanje je dali si i zenskog roda kad nemas niti malo suosjecanja....gibaj dalje...
Cure, da li se i vama desavalo "probadanje" u zdjelici/dole negdje,ne znam ni sama sto tocno..al bome me dobro strcnulo par puta 🤔🤔 sad je prestalo.
Ne znam da li je isto to, ali mene je veceras dok sam stajala i peglala par puta kao bocnulo dole, pomalo neugodno, kao pritisak na cerviks il mjehur, ne znam..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji