Tonkice nadam se da je to to😍 sretno, da sto bezbolnije prode i javi nan😇😁💋
Zena otvorena a nema trudova recimo pa dodaju dripa( btw to je svinjski oksitocin ako tko nije znao) da se sve ubrza..
Ja sam veliki zagovaratelj prirodnog poroda ukoliko nema ozb indikacija za suprotno.
Svinjski?? Onda kao veganka cu ga stvarno pokusat izbjec... i ovo sto moram piti Euthyrox vec 3 mjeseca mi je muka jer sadrzi zelatinu, kamoli da me jos filaju necim takvim sta sadrzi zivotinjske sastojke i izlucevine. Ne hvala. Nadam se prirodnim trudovima i sto prirodnijem porodu.. a nakon onog sto je LoBi napisala, ne mislim niti za epi potpisati. Zasto riskirati.. ako nista groznu bol od dripa sam vec iskusila, ne vjerujem da sa prirodnim trudovima (ako sam te srece) moze biti gore.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ženice koje su rodile, beba jučer dobila cijepivo protiv tuberkuloze, sad mi ga sestre uzele vele da ima 37,9 temp, jel može biti reakcija na to?
Tonkice sretno! I neka prođe cim prije i sto bezbolnije, te da svoj smotuljak ubrzo drzis u narucju🥰🥰
Lavice sorry ocito sam negdje preskocila tvoj post...jel ima kakvih promjena kod tebe?🤔
Petra super za malca! 🥰
Ženice koje su rodile, beba jučer dobila cijepivo protiv tuberkuloze, sad mi ga sestre uzele vele da ima 37,9 temp, jel može biti reakcija na to?
Super da ste u bolnici. Izvadit ce mu krv pa ce odmah znat sto je uzrok. Kako si prije pisala, da puno place i slabije sise moguce da je temperatura od gladi, dehidracije tako je kod nas bilo. Na to cjepivo ne bi trebala bit reakcija u tom vidu.
url=https://lilypie.com]
Sta se tice dripa ja ga nisam imala hrabrosti odbit ni prvi ni drugi put iako zbilja takvi trudovi bole, ali ima dovoljno vremena za pripremit se za sljedeci. Recimo tek sam poslije poroda i to od sestre na odjelu saznala da je plodna voda bila mekonijska. Niti pise u otpusnom niti mi je to dr. rekla, a ako beba to udahne moze biti losih posljedica. Tak da ja sam prepustila doktorima da odluce drip ili ne. Isto je bilo i za rezanje. Ja uopce ne znam je li neonatolog pregleda bebu nakon poroda ili samo u viziti? Opcenito niko nista ne komunicira niti ista pise u otpusnom pismu, a kad ih pitas odgovori su uzasno sturi i nikakvi.
url=https://lilypie.com]
Za drip se slazem sa Stelle...jedno je kad imas iskustva kao Lunica ali osim straha neke zene jednostavno nemaju dovoljno jake trudove i sad da moram birat izmedju dripa i toga da se mucim svojim trudovima na svoju ruku i dodje do hitnog carskog biram drip sto puta...
Hrabrice ja ti u prosloj bila prst otvorena od 34.tt pa isla na indukciju ...al svaka je individualna.
Thinkpink kak mislis kakvo je stanje? Nu me u komadu😂
Mrgud svaka cast sta si prezivjela, budi ponosna mama sad!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Iva jedva sam cekala kad ces se javit jer je bas malo cura sto su rodile u studenom i javljaju se. Pisi nam malo i na forum vidis da smo se pozelite tebe i sveki 😋
Petra divna su kolica i super je sto su kosare jedna izad druge.
Lorena super sto su u bolnici to primjetili sad ce oni vadit krv i sve ostalo. Moze bit od cjepiva ali vidit ce se u krvi ako CRP nije povisen.
Angy i lobi ajme zao mi je sto su bili takvi porodi. Uzivajte s bebama i sve se ubrzo zaboravi bar se nadam.
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Za drip se slazem sa Stelle…jedno je kad imas iskustva kao Lunica ali osim straha neke zene jednostavno nemaju dovoljno jake trudove i sad da moram birat izmedju dripa i toga da se mucim svojim trudovima na svoju ruku i dodje do hitnog carskog biram drip sto puta…
Hrabrice ja ti u prosloj bila prst otvorena od 34.tt pa isla na indukciju …al svaka je individualna.
Thinkpink kak mislis kakvo je stanje? Nu me u komadu😂
grrr 🤦♀
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️