ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    05. Siječanj 2020. 17:59

Mrgud_zg Isuse Bože 😩😩😩😩
    Stvarno odvratno i traumatično samo za pročitati, a kamo li za doživjeti.. 
    Nadam se da ćeš se što prije oporaviti 💓

[/url

mrgud_zg
    05. Siječanj 2020. 18:00

Sorite na dugom postu al sad mi se sleglo pa sam morala podijelit. A nisam bas zadovoljna ni tretmanom dalje. Ja sam fkt dan i pol bila totalno jos nadrogirana. Donjeli su bebu al samo sam ju gledala. Imam spljostene bradavice, nije mi nikak islo dojenje. Inda mm donio sesirice. Al nebi ja uopce rekla da ti itko bas kaj hoce pokazat. Ostave ti bebu skoro cijeli dan al nemres ju ni presvuc nit znas dal kaj dobro radis. Moj nekad oce cicat svakih sat nekad spava i po 3,5 sata. Uopce ne znam dal je to ok. Nocas smo imali paklenu prvu noc. A super kaj je jos produzeni vikend i patronaznoj se mogu tek prijavit u utorak a onda tek dobit termin. Sutra idem vadit kopce, nemam pojma kak cu bebu ostavit s mm, probat cu nes izdojit al nemam pojma. Nadam se da s vremenom postaje lakse jer se osjecam ko potpuni promasaj i stalno se nadam da mi dijete nece umrijet od gladi il plakanja 🙈😞😣

Hrabrica
    05. Siječanj 2020. 18:11

Mrgud Bože čitam i ne vjerujem  Hvala Bogu da je sad to sve iza tebe i bebe ali realno nekim doktorima jednostavno treba oduzeti dozvolu za rad...evo ja ne vidim drugog rješenja..A kome se požalit, nikom...Neka što prije zaboraviš to sve da možeš potpuno uživati u majčinstvu <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

MaRe
    05. Siječanj 2020. 18:24

Omg Mrgud ovo tvoje je strašno i za pročitati a kamoli doživjeti. Sad ste kod kuće i bit će to sve ok dok se malo uhodate...ne brini...svima su te prve noći i dani teže dok se malo ne upoznate.
    Pojedini doktori ne zaslužuju ni u mesnici raditi a kamoli s ljudima. 

Damnarexx 🌺
    05. Siječanj 2020. 18:29

Mrgud stvarno mi je zao na ovakvom iskustvu, ne ponovilo se nikome 🥺 eto zasto se ja bojim bolnice, upravo zato da ne naletim na takvo osoblje. Osjecas se ko stoka, a ne covjek. A oni su naravno, Bogovi.
    Drzim fige da uskoro sve proradi kako treba 🤞🤞

Hrabrica
    05. Siječanj 2020. 18:36

damnarexx

Mrgudstvarno mi je zao na ovakvom iskustvu, ne ponovilo se nikome 🥺 eto zasto se ja bojim bolnice, upravo zato da ne naletim na takvo osoblje. Osjecas se ko stoka, a ne covjek. A oni su naravno, Bogovi.
    Drzim fige da uskoro sve proradi kako treba 🤞🤞

E draga bolje nisi mogla opisati, ko stoka a ne čovjek..a oni su Bogovi..potpisujem.....

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

annika
    05. Siječanj 2020. 18:46

Mrgud jadna, stvarno mi je zao sto si imala takvo iskustvo. Koji kreten od dr-a. Nemoj se mučiti razmišljanjem jesi li dobra mama, naravno da jesi. Nemoj ga pustati dulje od 3 sata da bude bez klope. 

[iimg]

annika
    05. Siječanj 2020. 18:47

A to sto sisa svakih sat je normalno, navlaci si mlijeka

[iimg]

Grizli
    05. Siječanj 2020. 18:56

Boze moj Mrgud pa to je strasno! Pre pre lose iskustvo i 101 komplikacija! 😢 Drago mi je da je bebica dobro, al ipak je vazno i da se ti oporavis i da ste svi dobro i zdravi. Bas se nadam da ce uskoro sve biti u redu i da cete bar nocas imati mirniju noć. Vjerujem da si van sebe. Bas sad pricam svom i gleda u mene ko u duha i komentira divim se i tom muzu sto nije prebio koga tamo. Al zaista dodje ti da ih sasijes na pod. 

skoljka
    05. Siječanj 2020. 18:59

Cure u kojoj bolnici se mrgud poradjala. Bas mi ju zao, uzas iskustvo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.