ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    05. Siječanj 2020. 15:34

Grizli takvih pacijenata imas uvijek. Samo ti nju lijepo i kulturno otpili

[iimg]

Damnarexx 🌺
    05. Siječanj 2020. 15:42

Tonkica hvala jos jednom!
    Hrabrice stvarno nemam rijeci za nadodati, cure su sve rekle. Uzas! Nadam se da vise neces naletjeti na nju...ili ako budes, da bude okej volje🙄

Cure, da li se i vama desavalo "probadanje" u zdjelici/dole negdje,ne znam ni sama sto tocno..al bome me dobro strcnulo par puta 🤔🤔 sad je prestalo. Lavice, mozda ti? Mi smo tu u dan.

Lorena94
    05. Siječanj 2020. 16:00

Pitala sam sestru što je zadužena za bebače da pomogne oko sisanja, al onako na ladno me odj.. Za bolove daju po 2 brufena na dan 😣 bebač par puta povuče sisu i onda se samo mazi od nju

annika
    05. Siječanj 2020. 16:26

Lorena stipkaj ga, povlači za uho, samo ga razbudjuj. pazi da dobro zahvati bradavicu. I ne ocajavaj, sve se to uvjezba i nauci

[iimg]

Grizli
    05. Siječanj 2020. 16:26

Hrabrice ti bas nabasala na nelu kucku bi ja rekla. Nekima stvarno je uputna etika za rad da ljudima.
    Na Maclaren kolicima se dosta toga ne da skinut pa sam ja prvo sve prebrisala sa krpom koju sam ispirala u toploj vodi i deterdžentu violeta baby. 
    Kad se to posusilo onda sam još sve naprejala sa onim za dezinfekciju iz dm i pustila da se dobro osusi vani na buri. Tako da mi sve zapravo fino mirisi.
    Omerta pa ako je robica oprana nedavno i bila u cistim vrecama da se nije praslio kozda ti je dovoljno sam popeglat sve. Drago mi je da je kod tebe sve ok. 

Grizli
    05. Siječanj 2020. 16:28

Lorena 2 buprofena dnevno???
    Jel mi ne smijemo vise ili oni ne daju? Cure koje su nakon poroda trazile lijekove kako to ide? Mislim da cu si ja sad u torbu ubaciti i buprofene nek oni idu s nama. 

• Stelle123
    05. Siječanj 2020. 16:51

Jaivanpa

Stelle123

LorenaPrvo mokrenje sa sestrom. Nakon 5-6 sati od poroda. Izlila valjda litru mokrace.
    Ne znam jel do hrane, al ovaj moj sad opet previse spava.Pojede pa cca 4 sata u komadu. Pedica rekla da ga ne budim, a isto mi cini malo previse. Ne znam je li do prehlade, ali bas mi je cudno.

Moj vec par dana odspava 4 h u komadu, a preko noci ga ostavim da me probudi isto pa to zna biti preko 4 h, npr. neki dan je skoro 6 bilo u komadu, falilo je 20 min. Dam mu papat dok traži :)

Pa jel ti dobro dobiva? Mi sad jedva skupimo 6 podoja. To mi se cini malo. Al idemo u utorak na kontrolu.

url=https://lilypie.com]

annika
    05. Siječanj 2020. 17:06

Grizli

Lorena 2 buprofena dnevno???
    Jel mi ne smijemo vise ili oni ne daju? Cure koje su nakon poroda trazile lijekove kako to ide? Mislim da cu si ja sad u torbu ubaciti i buprofene nek oni idu s nama.

To ovisi od bolnice i o trenutnom stanju s lijekovima- kad slabo stoje s lijekovima onda ograniče tablete. Tako da si bolje poneses. Ali ja sad kad razmisljam, poslije prvog poroda nisam nista pila protiv bolova. Boljela me rana, ne znam koliko bi lekadol kojeg daju u os bolnici tu uopće pomagao. Svaki iduci porod maternica boli pri stezanju, kao trudovi

[iimg]

Lorena94
    05. Siječanj 2020. 17:08

Ma štipkam ga ali ne pali, baš je uspavan.. Samo 2 daju, meni su sad donijeli od kuće.. 

mrgud_zg
    05. Siječanj 2020. 17:53

Drage zene pozz. Citam vas al nisam stigla pisat. Kolko novih bebica, cestitam svima 🎉🎉🎉
    Mi smo jucer pusteni iz bolnice. Imali smo paklenu noc. 
    Evo ukratko da se osvrnem na svoje iskustvo s poroda. Znaci 40+3, po noci ispao sluzni cep. Ujutro krvarim. Hitna. Zatvorena. U 4 popodne krecu trudovi, ja sam ocito pekmez al ta bol je stvarno uzasna. Dolazim u bolnicu oko 6, trudovi na 4 min, otvorena 2 prsta. Odma klizna i u box. Trazim epiduralnu. Ugl, ja se ne otvaram. Dobivam drip pa jos dripa pa jos pa jos epiduralne. Divim se svima koji uz epi necosjecaju trudove, ja sam ih itekako. Ugl u 2 pol 3 ujutro kao otvorena al beba se ne spusta. Probudili doktora u dezurstvu. Najgore iskustvo u zivotu. Bahat, bezobrazan, govori mi da ne znam stiskat, da nisam trebala uzet epi, on mi skace po trbuhu, govori da moje suze nece pomoc bebi, zele me rezat. Mm mi je savesena podrska cijelo vrijeme i nemre vjerovat koji tretman. Odjednom promjena, hitan carski. Putem do sale mi slucajno iscupaju kateter od epi, opca panika. Trudovi soraju i dalje, opca anestezija. Usput pokupila neku infekciju crp u nebesima ostajem dan duze u bolnici, al ipak me pustaju uz 7 dana jos atb doma. Najvaznija stvar, beba je super i to je najvaznije. Znaci citav tretman mi je uzas. Nit ti su mi jtjeli rec kako napreduje samo neka dosaptavanja.. Btw ja imala 2 ampule dianatala nije mi nis pomoglo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.