ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    05. Siječanj 2020. 11:06

Jutro curke! Sretno danas i da smo sve po skolski jos na broju!☺️
    Annika svaka cast, ti se mozes javit u banku humanog mlijeka🍼🍼. Uzela si onaj SNS sustav?

• Stelle123
    05. Siječanj 2020. 11:26

annika

MaRe ja sam tebi nesto prorekla- tek je 10 sati, stignes.
    A sto se tice mlijeka- po 200 ml iz jedne izdojim, u jednom izdajanju, I onda on nece sisati, pa za upucati se

Na elektricnu ili rucnu? 

url=https://lilypie.com]

annika
    05. Siječanj 2020. 11:48

Stelle sad sam uzela električnu jer s ručnom moram stajati ( ne mogu sjediti zbog rane) i nagnuti se naprijed i ledja su mi otpadala.
    Thinkpink uzela sam sustav, sad gledam upute i moram se dobro pripremiti da ga počnem koristiti. Rana mi bas otezava sve. 
    Ovih dana sam ocito pretjerala jer mi se krvarenje pojacalo i osjetim pritisak na rodnicu i medjicu. Jedva čekam da se to malo sredi da mogu normalno funkcionirati

[iimg]

• mom12
    05. Siječanj 2020. 12:05

Ej cure..koje ad mlijeko koristite...ja mislim uvest jedan obrok ad mlijeka zbog onih k1d3 kapi...patronazna mi je rekla ako dajem iti malo ad da netreba pit te kapi...beba mi je bas nemirna otkako joj dajem te kapi...

Grizli
    05. Siječanj 2020. 12:10

DeeDee vidim iste nas muke muce. Zao mi je sto ej i tebi tako, al mi odmah bude lakse kad znam da je to ocito ocekivano. 😒 Izdrzimo mi jos malo.
    Ja se moram pozaliti da ja ne znam jel u meni problem pa sam postala suvise grintava ili je svijet popi* oko mene. Znaci zove me prijateljica, inace smo si jako dobre, al ne stanuje blizu pa se rijedje vidjamo. Uglavnom ona ide na godisnji pa bi ona sa 2 male djece (1 i 4 godine) i muzem dosla kod nas na godisnji 4 dana drugi tjedan. Ja sam 2 put pitala ju dal dobro cujem. Mislim zena zna da imam za roditi, da je nas stan od 55 kvadrata i da ja sad bas i nemam opciju di ih smjestiti osim u nasu sobu, a da mm i ja spavamo na kaucu sto mi u ovom stanju ne dolazi u obzir ni pod mozda. Cak zna i da mi prognoziraju raniji porod, i da pokusavam sad ovih par dana zavrsiti godinu poslovnu kako ne bi ostavila sve muzu i sestri koji to nikad nisu radili. Uz to spomene usput uz razgovor da su starijem u vrticu krenule kozice, za koje zna da ja nisam prebolila. I spominje mi jos kao super da se druzimo, setamo i skupa kuhamo prije nego rodim. Ja se zaista pitam dal ja nemam zdrav razum ili je ona skrenula totalno. Ja ne znam ona ko da nije bila trudna, to da mi je rekla osoba koja nije i sama cekala porod bi shvatila ili da se najavila prije 2 mjeseca, al sad onako halooo... Mene fras skoro. Rekla sam samo da cemo se cuti kasnije jer ja nisam mogla vise udahnut od soka iskreno. Jesam ja problem ili ona zbilja nije normalna? Ne pada mi napamet nikog gostit sada. Mamu i sestru rodjenu bi poslala u klinac da mi to predloze. 

• thinkpink1
    05. Siječanj 2020. 12:11

mom12

Ej cure..koje ad mlijeko koristite…ja mislim uvest jedan obrok ad mlijeka zbog onih k1d3 kapi…patronazna mi je rekla ako dajem iti malo ad da netreba pit te kapi…beba mi je bas nemirna otkako joj dajem te kapi…

Svaki pedijatar ima drugacije stajaliste. Neki smatraju ako ide 1-2 obroka dnevno AD da se daju K1D3 kapi, a ukoliko ide vise obroka dnevno nema potrebe, te onda tek sa punih mj.dana starosti djeteta ukljucuju D3 kapi. Ja bi se predhodno konzultirala s pedijatrom.

Damnarexx 🌺
    05. Siječanj 2020. 12:14

Tonkica1

damnarexx

Tonkica1

Gotova s pregledom, sve po starom. Vidjet cemo za 3 dana 🤣😋 Kontrola u utorak…

Drzim fige da se nesto pokrene do tada 😁😁🤞
    Ti si na Merkuru jelda? Imas li kakav savjet koji dan doci i oko koliko? Ja cu ici iduci tjedan prvi put.
    Mislila sam cetvrtak ili petak

Petkom ti je dr. Zmijanac koja je fakat dobra, strucna i njezna. Ne znam tko je cetvrtkom… Moj ti je savjet da dodes najkasnije u 8 ujutro, odmah kad udes ravno malo desno imas redomat, uzmi broj da te ne vraca. Nazalost, naoruzaj se zivcima i strpljenjem jer ces sigurno cekati, ali sto ranije dodes to si sto prije na redu. Dr pocinju pregledavati u 9, nakon vizite na odjelima pa prije nemoj ni ocekivati. Uzmi si za jesti i za piti da imas. 🤔 Mislim da je to to, ako se sjetim jos neceg, pisat cu

Hvala ti puno, onda cu ici u petak :) 
    Kad dode moj br, onda dajem uputnicu i sve to? Pa me poslju dati urin ili?

Damnarexx 🌺
    05. Siječanj 2020. 12:18

Grizli

DeeDee vidim iste nas muke muce. Zao mi je sto ej i tebi tako, al mi odmah bude lakse kad znam da je to ocito ocekivano. 😒 Izdrzimo mi jos malo.
    Ja se moram pozaliti da ja ne znam jel u meni problem pa sam postala suvise grintava ili je svijet popi* oko mene. Znaci zove me prijateljica, inace smo si jako dobre, al ne stanuje blizu pa se rijedje vidjamo. Uglavnom ona ide na godisnji pa bi ona sa 2 male djece (1 i 4 godine) i muzem dosla kod nas na godisnji 4 dana drugi tjedan. Ja sam 2 put pitala ju dal dobro cujem. Mislim zena zna da imam za roditi, da je nas stan od 55 kvadrata i da ja sad bas i nemam opciju di ih smjestiti osim u nasu sobu, a da mm i ja spavamo na kaucu sto mi u ovom stanju ne dolazi u obzir ni pod mozda. Cak zna i da mi prognoziraju raniji porod, i da pokusavam sad ovih par dana zavrsiti godinu poslovnu kako ne bi ostavila sve muzu i sestri koji to nikad nisu radili. Uz to spomene usput uz razgovor da su starijem u vrticu krenule kozice, za koje zna da ja nisam prebolila. I spominje mi jos kao super da se druzimo, setamo i skupa kuhamo prije nego rodim. Ja se zaista pitam dal ja nemam zdrav razum ili je ona skrenula totalno. Ja ne znam ona ko da nije bila trudna, to da mi je rekla osoba koja nije i sama cekala porod bi shvatila ili da se najavila prije 2 mjeseca, al sad onako halooo… Mene fras skoro. Rekla sam samo da cemo se cuti kasnije jer ja nisam mogla vise udahnut od soka iskreno. Jesam ja problem ili ona zbilja nije normalna? Ne pada mi napamet nikog gostit sada. Mamu i sestru rodjenu bi poslala u klinac da mi to predloze.

Svasta ljudima pada na pamet🤔🤔 definitivno nisi luda...apsolutno bi isto postupila. 
    Sad ti/nam treba mir, a ne jos gosti u kuci + djeca=rusvaj.

• mom12
    05. Siječanj 2020. 12:23

thinkpink1

mom12

Ej cure..koje ad mlijeko koristite…ja mislim uvest jedan obrok ad mlijeka zbog onih k1d3 kapi…patronazna mi je rekla ako dajem iti malo ad da netreba pit te kapi…beba mi je bas nemirna otkako joj dajem te kapi…

Svaki pedijatar ima drugacije stajaliste. Neki smatraju ako ide 1-2 obroka dnevno AD da se daju K1D3 kapi, a ukoliko ide vise obroka dnevno nema potrebe, te onda tek sa punih mj.dana starosti djeteta ukljucuju D3 kapi. Ja bi se predhodno konzultirala s pedijatrom.

U otpusnom pismu mi pise da joj dajem te kapi od 2. Do 12 tjedna...al svakako cu ic kod pedijatra pa vidit sta on kaze

Valkris
    05. Siječanj 2020. 12:25

Grizli

Ja se moram pozaliti da ja ne znam jel u meni problem pa sam postala suvise grintava ili je svijet popi* oko mene. 

I meni je jucer bilo tak, divljao je valjda 5h u komadu, udarao me nisko da sam mislila da ce izac van i visoko pod rebrima. Doslovno je bolilo, pocela isto mjeriti razmak "trudova", mucnina od udaraca, zgaravica.. Ne znam.. Uzas..
    A ovo za frendicu nemam rijeci zbilja, svasta ljudima padne na pamet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.