ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    05. Siječanj 2020. 12:27

Grizli citam i ne vjerujem. Mislim da nije problem u tebi, niti si postala grintava, jer sam onda i ja postala. Mislim, gdje joj je pamet!?! Ja ne shvacam takav sklop u glavi, ljudi su toliko postali self-oriented da nemaju mjeru, samo ja, ja i ja na prvom mjestu...🤯🤯🤯 Nek je ona sebi isplanirala godisnji, al ti si isto tako isplanirala sebi svoj porodiljski, pa nek se *ebe koliko god ona bila dobra frendica...

Macutica
    05. Siječanj 2020. 12:39

Grizli, ja bi je pitala jel pukla 😁
    Cure sto savjetujete protiv kaslja, osim caja, meda, jos jedem neke bombone od meda iz DMa, malo da mi smire grlo, bas mi je nateceno. Interesantno, nisam zacepljena ni smrkava, samo taj kasalj i nateceno grlo iziritirano od kaslja.. 

MaRe
    05. Siječanj 2020. 12:40

Wtf Grizli ta tvoja nije baš sva svoja u glavi...di joj pamet...samo ti njoj reci da se ne osjećaš najbolje i da trenutno ne možeš podnijeti društvo...brate mili to bi i sama trebala shvatit a ne ti se prikrpati i to s dvoje male djece tako da nemaš nimalo mira sad pred kraj. 
    Lunice pa da ja kako tu čitam većini je pukao vodenjak ili otišao sluzni...kod mene je to mirno...a to čekam haha Bit će dobro ako to na kraju izostane 
    Ali ako sam dobro popratila porođaje nijedna nije primila epi? Gdje nam je Dalindas? Nisam vidjela jučer da se javila..jel u komadu još?

mala.le.90.
    05. Siječanj 2020. 13:25

mom12

thinkpink1

mom12

Ej cure..koje ad mlijeko koristite…ja mislim uvest jedan obrok ad mlijeka zbog onih k1d3 kapi…patronazna mi je rekla ako dajem iti malo ad da netreba pit te kapi…beba mi je bas nemirna otkako joj dajem te kapi…

Svaki pedijatar ima drugacije stajaliste. Neki smatraju ako ide 1-2 obroka dnevno AD da se daju K1D3 kapi, a ukoliko ide vise obroka dnevno nema potrebe, te onda tek sa punih mj.dana starosti djeteta ukljucuju D3 kapi. Ja bi se predhodno konzultirala s pedijatrom.

U otpusnom pismu mi pise da joj dajem te kapi od 2. Do 12 tjedna…al svakako cu ic kod pedijatra pa vidit sta on kaze

Ja mijesam svoje mlijeko i ad hranu, dr mi je rekla da mogu Oleovit kapi...od 15.dana zivota...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lorena94
    05. Siječanj 2020. 13:37

Pozdrav ženice, mene baš boli rana što su mr capnuli i šivali, bebica je pretežno sa mnom, mučimo se sa sisanjem... 
    Mama i bebicama svako dobro, a ostalim ženicama da i one što prije rode svoje maze, ali da im porod bude bezbolan! 

DeeDee
    05. Siječanj 2020. 13:41

Grizli

DeeDee vidim iste nas muke muce. Zao mi je sto ej i tebi tako, al mi odmah bude lakse kad znam da je to ocito ocekivano. 😒 Izdrzimo mi jos malo.
    Ja se moram pozaliti da ja ne znam jel u meni problem pa sam postala suvise grintava ili je svijet popi* oko mene. Znaci zove me prijateljica, inace smo si jako dobre, al ne stanuje blizu pa se rijedje vidjamo. Uglavnom ona ide na godisnji pa bi ona sa 2 male djece (1 i 4 godine) i muzem dosla kod nas na godisnji 4 dana drugi tjedan. Ja sam 2 put pitala ju dal dobro cujem. Mislim zena zna da imam za roditi, da je nas stan od 55 kvadrata i da ja sad bas i nemam opciju di ih smjestiti osim u nasu sobu, a da mm i ja spavamo na kaucu sto mi u ovom stanju ne dolazi u obzir ni pod mozda. Cak zna i da mi prognoziraju raniji porod, i da pokusavam sad ovih par dana zavrsiti godinu poslovnu kako ne bi ostavila sve muzu i sestri koji to nikad nisu radili. Uz to spomene usput uz razgovor da su starijem u vrticu krenule kozice, za koje zna da ja nisam prebolila. I spominje mi jos kao super da se druzimo, setamo i skupa kuhamo prije nego rodim. Ja se zaista pitam dal ja nemam zdrav razum ili je ona skrenula totalno. Ja ne znam ona ko da nije bila trudna, to da mi je rekla osoba koja nije i sama cekala porod bi shvatila ili da se najavila prije 2 mjeseca, al sad onako halooo… Mene fras skoro. Rekla sam samo da cemo se cuti kasnije jer ja nisam mogla vise udahnut od soka iskreno. Jesam ja problem ili ona zbilja nije normalna? Ne pada mi napamet nikog gostit sada. Mamu i sestru rodjenu bi poslala u klinac da mi to predloze.

Ma ljudi si svašta dozvoljavaju, ali da, dobro si rekla, još bi i kužila da nije prošla kroz to.. ne opterećuj se uopće

[/url

Grizli
    05. Siječanj 2020. 13:52

Doslovno sam zvala sad njenog muza i pitala dal ona pije neku terapiju ili se napila. Covjek nije ni znao za njene planove i bas mu bilo neugodno. Ja ne znam stvarno sto je s glavom. Reko bi mm nije bolest sve sto boli. Onako bas mi se sad da naganjat po stanu klince tudje i dvoriti ekipu, nakuhavat itd. Ni ja ni muz nemamo sad bas ni volje ni zelje biti usluzna djelatnost. 
    Macutica meni za kasalj super bile airwaves zvake one crne ko bronhi. Cak meni one pomognu i za zgaravicu kad je jaka. Ne znam kako ni zasto al funkcioniraju. Dosta su jake al meni su svaki put smirile kasalj.

Hrabrica
    05. Siječanj 2020. 13:55

Tonkice i mene su pustili uz veliko ALI....Daj mi molim te reci, jesi i ti bila kod mlade plave ženske? Znači ja sam još u šoku što sam danas doživjela gore! Inaće sam baš glasna kad treba hvaliti Merkur jer sam do sad imala najbolja iskustva ali ovo danas me izbilo iz cipela. Dolazim gore u rodilište na kontrolu (moje doc danas nema) i na pregledu kreće situacija. Žena kopa po nalazima i pita me tko je moja doc - ja joj kažem info koju traži. Odjednom ona skonta da sam imala problema sa šećerom i kreće me toliko bezobrazno ribat ko neku balavicu NIČIM IZAZVANA - da šta ja mislim, da sam ja dijabetičar, da ja najkasnije moram u petak bit prijavljena u bolnicu na inducirani! Velim joj da sa svojom doc imam dog da ćemo čekati do 15-og a ona opet po meni još gore da di je moja doktorica, da nije tu moja doc nego ona, da šta onda nisam došla svojoj doktorici nego njoj tamo (kao u rodilište jel..). Kopa ona dalje a vidi se da se ne snalazi iako sam joj KRONOLOŠKI složila sve nalaze da joj bude lakše, skuži da sam bila nositelj bhsb-a i još veća panika, i još uz sve to IVF trudnoća i da je to visokorizična trudnoća! Žena samo što nije počela urlat na mene! Ja joj objašnjavam da bhsb više nemam tj da su nalazi bili negativni pred kraj, i da je zadnji guk profil bio odličan al nju to ne dira, ona se i dalje kači na prvi ogtt koji je bio povišen i maltene me stavlja na smrtnu postelju! Znači toliki stres mi je nabila! Izašla sam van i dušu isplakala idućih sat vremena i još važem jel bi zvala svoju doc i sve joj rekla jer ne želim da me ova mimo moje šalje na indukciju ranije!

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    05. Siječanj 2020. 13:58

Znači toliko bezobrazluka nigdje nisam vidjela! A da ne govorim koliko je bila gruba! Uuuuužas! Pozitivna stvar je da je moja malena dobro i da su prekontrolirali plodnu vodu koja je ok, i da je ctg uredan! I bed je da sam i dalje samo prst prohodna..Velim mužu danas..ak ne dobijem sad trudove od nerviranja neću nikako...

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Hrabrica
    05. Siječanj 2020. 14:01

Grizli

DeeDee vidim iste nas muke muce. Zao mi je sto ej i tebi tako, al mi odmah bude lakse kad znam da je to ocito ocekivano. 😒 Izdrzimo mi jos malo.
    Ja se moram pozaliti da ja ne znam jel u meni problem pa sam postala suvise grintava ili je svijet popi* oko mene. Znaci zove me prijateljica, inace smo si jako dobre, al ne stanuje blizu pa se rijedje vidjamo. Uglavnom ona ide na godisnji pa bi ona sa 2 male djece (1 i 4 godine) i muzem dosla kod nas na godisnji 4 dana drugi tjedan. Ja sam 2 put pitala ju dal dobro cujem. Mislim zena zna da imam za roditi, da je nas stan od 55 kvadrata i da ja sad bas i nemam opciju di ih smjestiti osim u nasu sobu, a da mm i ja spavamo na kaucu sto mi u ovom stanju ne dolazi u obzir ni pod mozda. Cak zna i da mi prognoziraju raniji porod, i da pokusavam sad ovih par dana zavrsiti godinu poslovnu kako ne bi ostavila sve muzu i sestri koji to nikad nisu radili. Uz to spomene usput uz razgovor da su starijem u vrticu krenule kozice, za koje zna da ja nisam prebolila. I spominje mi jos kao super da se druzimo, setamo i skupa kuhamo prije nego rodim. Ja se zaista pitam dal ja nemam zdrav razum ili je ona skrenula totalno. Ja ne znam ona ko da nije bila trudna, to da mi je rekla osoba koja nije i sama cekala porod bi shvatila ili da se najavila prije 2 mjeseca, al sad onako halooo… Mene fras skoro. Rekla sam samo da cemo se cuti kasnije jer ja nisam mogla vise udahnut od soka iskreno. Jesam ja problem ili ona zbilja nije normalna? Ne pada mi napamet nikog gostit sada. Mamu i sestru rodjenu bi poslala u klinac da mi to predloze.

Ma joj Grizli ljudi ne razmišljaju ili su jednostavno toliko tulavi...Imam i ja jednu takvu u svojoj blizini... Kad sam bila okretna nikad nije imala cajta za kavu a sad kad sam u terminu ona mi se nonšalantno najavila na kavu..valjda očekuje da ju dvorim s trbuhom do zuba..I fino sam ju otkantala da se ne osjećam dobro..Tko se nije udostojio vidjet nas u toku trudnoće, zasigurno mi nije potreban ni na finišu..Tak se i ti postavi.. Tebi sad treba tvoj mir i komocija a ne da titraš i letiš oko nekog..i ako taj netko ne razumije, onda ti nije ni potreban...

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.