Jutro!
Ja sam sinoc skoro muza budila da me vozi u bolnicu. Uglavnom navecer beba krenula imat performans. Mislim da se opet premjestala na lijevi bok s ledjima. Mene ne znam sto nije bolilo. Počelo mi se povracat, jajnici ko da mi ih netko cupa van, svakih 15 min sam morala piskit, a nista nisam imala za popiskit. Pocelo me boliti u predjelu di inace bude slijepo crijevo. Doslovno sam mislila da ce izaci kroz kozu trbuha van jer su ruke i noge bile nabijeme ispod i iznad pupka mi. Cak sam krenula stopat da nisu to trudovi, al nije bilo pravila niti se bol javljala po istoj sabloni nego bi 10 min uzasno bolila zdjelica, pa par min zeludac, pa bubreg, pa nisam mogla disat i tako. Tek oko 2 sam zaspala kad se frajerica umirila. Ne znam dal jos kojoj se beba toliko premjesta u ovim tjednina? Ili je to neka priprema njema za porod? Ja se trenutno osjecam ko da sam kopala pol noci a ne spavala. Za sad nista ne boli, al se gospodicna i dalje seljaka vamo tamo. Imam osjecaj da je u nekom cudnom polozaju koji joj ne pase i da se ne moze namjestiti.
Iza mene isto prva takva noć, baš me bilo strah, beba je doslovno divljala a i mislim da imam Bh za koje nisam znala da su bh 😬
Prekjučer mi ulovilo nešto na ctg-u nakon tog osjećaja za koji sam ja mislila da je udarac bebe, ali mi nije bilo jasno kako na tako visokom mjestu.
Ugl. danas laganini, jučer sam ga baš pretjerala.. ribala kuću cijeli dan, navečer imali goste pa pripremala neki kolač i tako, kad su otišli oko 23 i kad sam se valjda opustila krenuli dosta jaki grčevi i morala stalno na WC i jedno i drugo obavljati.. a što se tiče spavanja ne znam u kojoj pozi mi je bilo neudobnije, zaspala pred jutro.. i kao samo ponavljala sama sebi, beba je ful aktivna, znači da nije vrijeme 🤣🤣🤣
Mislim da sam se malo ukakila ove trakice i ulaska u termin 🙈🙈🙈
Danas slažemo svoju spavaću i završavamo sve nešto po stanu, mislim da ću ja više nadgledati i eventualno slagati robicu i pelene u komodu 😄
[/url
Mare moglo bi to krenuti i danas ako te bolilo periodicno.. To su oni finalni lazni kako ih ja zovem 😅
Primijetila sam da dosta poroda tu krene sa puknucem vodenjaka... Ja to nikad nisam dozivila.. Jos mi ga oni u radjaoni probuse... Meni uvijek krene s bolovima.. Evo vec su mi i a par dana BH pojacale ali to nis ne znaci ali ipak maternica se priprema...
Friske cure od poroda kako ste nam?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
MaRe ja sam tebi nesto prorekla- tek je 10 sati, stignes.
A sto se tice mlijeka- po 200 ml iz jedne izdojim, u jednom izdajanju, I onda on nece sisati, pa za upucati se
[iimg]
Hahahha nisam rano pocela… Dok sam fax završilapa stazirala u skoli.. Zaposlila se pa eto dosla djeca… Ma imam neku ludu srecu da su mi bas dobri i veliki su spavaci cim se rode tako da su sve to lakse okolnosti.. A da treba imati zivaca, treba def😅 samo ako imas zelju za bebom i velikom obitelji onda ona nadjaca sve zapreke koje si mi sebi stavimo u glavu🤣 i da.. Djeca brzo rastu…
Lunice, svaka ti cast 😁👏👏
Jutro, cure!
Bome, vidim da se jos poroda priblizava...lagano dolazi na svih red 🙈🙈
Sretno curama u bolnici, da se cim prije oporave 💟
U ovoj grupi imamo sve zive i zdrave bebice, sve do jedne...to je bas divno 😊
Gotova s pregledom, sve po starom. Vidjet cemo za 3 dana 🤣😋 Kontrola u utorak...
Hrabrice vidjela sam te, ali nismo stigle ni popricati koliko brzo rjesavaju sve 🤭 Jel sve ok? Jesi ostala?
Gotova s pregledom, sve po starom. Vidjet cemo za 3 dana 🤣😋 Kontrola u utorak…
Drzim fige da se nesto pokrene do tada 😁😁🤞
Ti si na Merkuru jelda? Imas li kakav savjet koji dan doci i oko koliko? Ja cu ici iduci tjedan prvi put.
Mislila sam cetvrtak ili petak
Pitanjce imam jedno za one koje su prale kolica Kako ste oprale dijelove koji se ne daju skinuti?
Gotova s pregledom, sve po starom. Vidjet cemo za 3 dana 🤣😋 Kontrola u utorak…
Drzim fige da se nesto pokrene do tada 😁😁🤞
Ti si na Merkuru jelda? Imas li kakav savjet koji dan doci i oko koliko? Ja cu ici iduci tjedan prvi put.
Mislila sam cetvrtak ili petak
Petkom ti je dr. Zmijanac koja je fakat dobra, strucna i njezna. Ne znam tko je cetvrtkom... Moj ti je savjet da dodes najkasnije u 8 ujutro, odmah kad udes ravno malo desno imas redomat, uzmi broj da te ne vraca. Nazalost, naoruzaj se zivcima i strpljenjem jer ces sigurno cekati, ali sto ranije dodes to si sto prije na redu. Dr pocinju pregledavati u 9, nakon vizite na odjelima pa prije nemoj ni ocekivati. Uzmi si za jesti i za piti da imas. 🤔 Mislim da je to to, ako se sjetim jos neceg, pisat cu
Pitanjce imam jedno za one koje su prale kolicaKako ste oprale dijelove koji se ne daju skinuti?
Ja sam pospricala sa dezinfekcijskim sprejem (onaj od denkmita iz dm-a) i to sam dobro natopila te pustila da se osusi 🤷♀️ ove ostale dijelove sam prebrisala s tim istim sprejem i krpom
Sortiraj odgovore
Najstariji