ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Siječanj 2020. 13:18

Taani  zao mi je da ostajes u bolnici al bolje puhat na hladdno nego se opeci na mlako. Proci ce tih par dana brzo. Bitno da je sa bebicom sve ok.
    Lunica ja ga kupila u bio&bio pitala na blagajni nemaju izlozenog nego u ladici ga drze.

Lorena94
    03. Siječanj 2020. 15:26

Dan ženice, kako ste mi? Ja sam danas cijeli dan na gasu,pa se tek sada javljam.. Znam da smo već pisale o toplomjerima, zagubila sam screen poruka sa foruma,  koje ste vi kupile, meni još samo to fali ? 

Lunica
    03. Siječanj 2020. 16:58

Grizli hvalaaa. Pogledat cu u bio&bio

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

annika
    03. Siječanj 2020. 17:27

Grizli

Annika od kojeg tjedna si pila caj i koliko? Sigurno si negdje vec pisala al nac post u ovom moru je bas tesko. Ja ga isto pijem sada s time da mi je gin rekla da u 38tt kad idem na kontrolu u TA vidim ako slucajno odluce se za CR da prestane piti, a 1 salica na dan nece utjecat sada i da zavrsim na CR.

počela od 34. sa 1 šalicom, sa 36 započela sa 3 šalice. Ja bi vam savjetovala da osim čaja ubacite i datulje. ja sam jela 5-6 dnevno
    Stelle ma ima dana da mi se ni običaan ručak ne da skuhati, neka te ne zavara ovo. Sad imam energije jer klinci ne idu u školu, ali kad krenu bit će drž- ne daj. a vjerujem kad doguraš do 3.  djeteta da sve ide lakše. ja sam sad toliko smirena da nisam za prepoznati

[iimg]

Lunica
    03. Siječanj 2020. 17:31

annika

Grizli

Annika od kojeg tjedna si pila caj i koliko? Sigurno si negdje vec pisala al nac post u ovom moru je bas tesko. Ja ga isto pijem sada s time da mi je gin rekla da u 38tt kad idem na kontrolu u TA vidim ako slucajno odluce se za CR da prestane piti, a 1 salica na dan nece utjecat sada i da zavrsim na CR.

počela od 34. sa 1 šalicom, sa 36 započela sa 3 šalice. Ja bi vam savjetovala da osim čaja ubacite i datulje. ja sam jela 5-6 dnevno
    Stelle ma ima dana da mi se ni običaan ručak ne da skuhati, neka te ne zavara ovo. Sad imam energije jer klinci ne idu u školu, ali kad krenu bit će drž- ne daj. a vjerujem kad doguraš do 3. djeteta da sve ide lakše. ja sam sad toliko smirena da nisam za prepoznati

A kad dodjes do 5. oguglas na sve🤣🤣🤣

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

annika
    03. Siječanj 2020. 17:40

Lunice vjerujem ti

[iimg]

Lavica27
    03. Siječanj 2020. 17:49

Cure svaka vama cast,mene satre ovo jedno🙈... rado bih imala troje,oduvijek sam to govorila,ali mislim da nece biti moguce. Nema veze,samo da mi je njih dvoje zdravih❤
    Mozda sam vec rekla prije ali da,kako Annika kaze, datulje ubaciti, ako se ne varam dokazan je ucinak datulja prije poroda i nakon poroda(vracanje na svoje mjesto, potpora organizmu da "zacijeli"itd) a za list maline nije dokazano ali svejedno dr ce to rec da ga ne pijes prerano da ne bi bilo...

Angelly
    03. Siječanj 2020. 18:38

Haha a meni je trenutno tesko zamislit da idem na drugo 😝

DeeDee
    03. Siječanj 2020. 18:38

Lorena94

Dan ženice, kako ste mi? Ja sam danas cijeli dan na gasu,pa se tek sada javljam.. Znam da smo već pisale o toplomjerima, zagubila sam screen poruka sa foruma, koje ste vi kupile, meni još samo to fali ?

Ja sam uzela u Bubamari Mediblink ušni termometar, u sekundi izmjeri. Bila je neka akcija 20%, mislim da je inače 290kn. Znam da su inače svi koje znam zadovoljniji s tim za uho nego za čelo pa sam se samo time vodila i u biti uzela jer je bio snižen :D

[/url

Grizli
    03. Siječanj 2020. 19:13

Lorena ja sam kupila geratherm duo. Isproban paralelno sa  zivinim i prilicno je tocan. Moze u uho i na celo.
    Ja se nadam da necu promjeniti mišljenje i da cu jednom se odluciti i za 2.djete ako bude moguce prirodno jer ivf mislim da ne bi vise mogla prolaziti sa djetetom. 
    Annika hvala. Evo ja počela piti po 1 salicu od 36tt, sad cu tako do 38tt da vidim sta ce reci u TA, pa ako ne budu spominjali CR onda cu podebljat doze. Meni je caj bas fin. Za datulje sam citala al njih ne smijem baszbog malo povisenog secera nataste. A sve sto pomogne vrijedi probati. Ja sam citala da ovaj list maline je dobar isto za poslije da se prije sve vraca na mjesto i manje se krvari pa sam vec dala mm uputu za kuhanje i da mi nosi u rodiliate i doma sprema. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.