Taani zao mi je da ostajes u bolnici al bolje puhat na hladdno nego se opeci na mlako. Proci ce tih par dana brzo. Bitno da je sa bebicom sve ok.
Lunica ja ga kupila u bio&bio pitala na blagajni nemaju izlozenog nego u ladici ga drze.
Dan ženice, kako ste mi? Ja sam danas cijeli dan na gasu,pa se tek sada javljam.. Znam da smo već pisale o toplomjerima, zagubila sam screen poruka sa foruma, koje ste vi kupile, meni još samo to fali ?
Annika od kojeg tjedna si pila caj i koliko? Sigurno si negdje vec pisala al nac post u ovom moru je bas tesko. Ja ga isto pijem sada s time da mi je gin rekla da u 38tt kad idem na kontrolu u TA vidim ako slucajno odluce se za CR da prestane piti, a 1 salica na dan nece utjecat sada i da zavrsim na CR.
počela od 34. sa 1 šalicom, sa 36 započela sa 3 šalice. Ja bi vam savjetovala da osim čaja ubacite i datulje. ja sam jela 5-6 dnevno
Stelle ma ima dana da mi se ni običaan ručak ne da skuhati, neka te ne zavara ovo. Sad imam energije jer klinci ne idu u školu, ali kad krenu bit će drž- ne daj. a vjerujem kad doguraš do 3. djeteta da sve ide lakše. ja sam sad toliko smirena da nisam za prepoznati
[iimg]
Annika od kojeg tjedna si pila caj i koliko? Sigurno si negdje vec pisala al nac post u ovom moru je bas tesko. Ja ga isto pijem sada s time da mi je gin rekla da u 38tt kad idem na kontrolu u TA vidim ako slucajno odluce se za CR da prestane piti, a 1 salica na dan nece utjecat sada i da zavrsim na CR.
počela od 34. sa 1 šalicom, sa 36 započela sa 3 šalice. Ja bi vam savjetovala da osim čaja ubacite i datulje. ja sam jela 5-6 dnevno
Stelle ma ima dana da mi se ni običaan ručak ne da skuhati, neka te ne zavara ovo. Sad imam energije jer klinci ne idu u školu, ali kad krenu bit će drž- ne daj. a vjerujem kad doguraš do 3. djeteta da sve ide lakše. ja sam sad toliko smirena da nisam za prepoznati
A kad dodjes do 5. oguglas na sve🤣🤣🤣
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure svaka vama cast,mene satre ovo jedno🙈... rado bih imala troje,oduvijek sam to govorila,ali mislim da nece biti moguce. Nema veze,samo da mi je njih dvoje zdravih❤
Mozda sam vec rekla prije ali da,kako Annika kaze, datulje ubaciti, ako se ne varam dokazan je ucinak datulja prije poroda i nakon poroda(vracanje na svoje mjesto, potpora organizmu da "zacijeli"itd) a za list maline nije dokazano ali svejedno dr ce to rec da ga ne pijes prerano da ne bi bilo...
Dan ženice, kako ste mi? Ja sam danas cijeli dan na gasu,pa se tek sada javljam.. Znam da smo već pisale o toplomjerima, zagubila sam screen poruka sa foruma, koje ste vi kupile, meni još samo to fali ?
Ja sam uzela u Bubamari Mediblink ušni termometar, u sekundi izmjeri. Bila je neka akcija 20%, mislim da je inače 290kn. Znam da su inače svi koje znam zadovoljniji s tim za uho nego za čelo pa sam se samo time vodila i u biti uzela jer je bio snižen :D
[/url
Lorena ja sam kupila geratherm duo. Isproban paralelno sa zivinim i prilicno je tocan. Moze u uho i na celo.
Ja se nadam da necu promjeniti mišljenje i da cu jednom se odluciti i za 2.djete ako bude moguce prirodno jer ivf mislim da ne bi vise mogla prolaziti sa djetetom.
Annika hvala. Evo ja počela piti po 1 salicu od 36tt, sad cu tako do 38tt da vidim sta ce reci u TA, pa ako ne budu spominjali CR onda cu podebljat doze. Meni je caj bas fin. Za datulje sam citala al njih ne smijem baszbog malo povisenog secera nataste. A sve sto pomogne vrijedi probati. Ja sam citala da ovaj list maline je dobar isto za poslije da se prije sve vraca na mjesto i manje se krvari pa sam vec dala mm uputu za kuhanje i da mi nosi u rodiliate i doma sprema.
Sortiraj odgovore
Najstariji