ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Siječanj 2020. 07:41

Yvette pozdrav... Tocno znam o cemu pricas jer sam i sama imala te asocijacije. Ne znam u kojim tjedina se meni javilo al cim si napisala koa aspiracija znam na sto mislis. Ugl mene je to bolilo nekoliko dana, a onda se smirilo, al mi se trbuh povecao. I javljala se ta bol doduse poslije samo na desnoj strani meni svaki put prije nego bi mi narastao trbuh jer nisam imala onaj ujednaceni rast nego svako malo bi iskocio jos van. Ako bi te jace boljelo odi za svaki slucaj kod gin da nije kakva upala posebno kad piskis ako se javlja. Sretno!
    PetraB bas mi je drago da je pregled dobro prošao. 
    Mikio vids super info. Onako mi izgladaju nis koristi te gace.
    Taani nazalost da svaki pjeva svoju pjesmu pa ti znaj sto je zapravo. 🤞 Da je sve ok i da te ne zamaraju vise. 

annika
    03. Siječanj 2020. 07:42

MaRe

Annika daj odi rodi i umjesto mene 🤣🤣 ubila si me s onom patkom 🤣 kad me zaboli ne mogu se pomjeriti i onda se sjetim tebe kak si jos patku riješila pol sata prije poroda

a na kraju tu patku nisam ni probala.
    zato sam je jučer opet  pravila i ispekla 3 vrste keksića što su mi je ostala smjesa za Božić. ali moram se srediti sa jelom- u plusu sam 6 kg od svoje težine
    ma  porod ćeš ti riješiti ko od šale MaRe

[iimg]

lorija
    03. Siječanj 2020. 07:59

Jutrooo. Stetno danas cure s pregledima! 🌸 
    Cure s tegobama 🙏
    Petra bas mi je drago zbog pregleda a posebno kilaze tvojih curica 💪 bravo.
    Annika vjerujem da je djelovalo bar malo,i ja cu ako doguram obavezno ga kupiti ☺

Lavica27
    03. Siječanj 2020. 08:03

Jutro cure!

Evo ja obavila brzinski ctg i dr me pregledao da vidi zbog tih bolova u ledjima. Kaze uloziva do UU, inda smanjim dozivljaj vec jednom. Ctg ok i vidino se 15.1. I tad ce mi rec termin carskog...
    LoBi rekao predamnom Stajcer da je u radjaoni kaos a njih malo,4 radjaju sad, nije me ni mislio gledat al kad sam rekla za bolove pogledao je. Vjerujem da bude sve dobro s vama!
    PetraB odlicno da ste dobro! Drzi se sad jos malo...
    Lorija jel se moras javljat zbog tog krvavog iscjetka?
    Mare,tinsi luda. Daj odmaraj😂

• Tonkica1
    03. Siječanj 2020. 08:07

PREGLEDI

03.01. - Hani
    03.01. - DeeDee
    03.01. - Lavica27
    03.01. - Tonkica1
    03.01. - samojed
    07.01. - Lunica
    07.01. - Dalindas
    09.01. - C1M4
    09.01. - Omerta
    13.01. - Macutica
    13.01. - AnnA
    13.01. - lorija
    14.01. - DeeDee
    16.01. - Nita9999
    16.01. - PetraB
    17.01. - LoBi
    17.01. - PetraB

lorija
    03. Siječanj 2020. 08:21

Lavica27

Jutro cure!

Evo ja obavila brzinski ctg i dr me pregledao da vidi zbog tih bolova u ledjima. Kaze uloziva do UU, inda smanjim dozivljaj vec jednom. Ctg ok i vidino se 15.1. I tad ce mi rec termin carskog…
    LoBi rekao predamnom Stajcer da je u radjaoni kaos a njih malo,4 radjaju sad, nije me ni mislio gledat al kad sam rekla za bolove pogledao je. Vjerujem da bude sve dobro s vama!
    PetraB odlicno da ste dobro! Drzi se sad jos malo…

Lavice moram, al u mene je smedje. Na sto su oni mahali rukom i povezali sa starom krvlju.
    Dok ovaj tjedan bas i ne znam jel opet stara krv ili sluzni izlazi lagano. Tamnosmedje je boje. 😕
    Da prostis kao govno,et. 😐

LoBi
    03. Siječanj 2020. 08:27

Lavica27

Jutro cure!

Evo ja obavila brzinski ctg i dr me pregledao da vidi zbog tih bolova u ledjima. Kaze uloziva do UU, inda smanjim dozivljaj vec jednom. Ctg ok i vidino se 15.1. I tad ce mi rec termin carskog…

Vidis ja opce neznam kako se koji doktor zove 🙈 da, danas ih je puno. Mene su sad opet gledali, valjda sam se pocela otvarati ako sam skuzila dobro, htjeli su mi dat kao neki gel ali kazu da ne treba, ne idem jos u box, cekamo da trudovi odrade svoje

Točkica37
    03. Siječanj 2020. 08:37

Lavica27

Jutro cure!

Koliko ranije ide carski? I meni je prohodno to sve i mekano i skraceno...bas me zanima do kud cu dogurati s tim nalazom. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mala.le.90.
    03. Siječanj 2020. 09:40

Sto se ulozaka tice, ja sam prve dane bila na Chico i super su, a kad sam ih potrosila presla sam na Jessa iz dma, isto su predobri a za malo para!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    03. Siječanj 2020. 09:43

Tonkice lad stigneš ubaci dobila termin za pregled u TA 10.1. Uz uputu da donesem sve nalaze sto imam uputnicu za pregled i još jednu za porod. 😬 Sta ce im za porod uputnica samo mi se pojavio upitnik iznad glave. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.