Joj vidim da smo sve vise manje u banani.
Da se prikljucim i ja, vec par dana mi curka smedji iscjedak.
Ne znam jel stara krv ili sluzni cep lagano ispada. Uglavnom oku nije drago vidjeti na dnevnom ulosku to.
Lobi,Lorena 💪 cuvajte se! Bit ce to u redu. 🌸
Annika pala si mi na pamet sad poslije poroda da te upitam jel se isplatilo piti onaj caj od lista maline?!
Lorija, drago mi je da si se javila, ja sam se jučer prepala, al danas me dr malo smirila u bolnici.. Je da me prvo grdila što sam kasno saznala, mislila je da već imam bebu, pa kak nisam osjetila pokrete, udarce a bebu kasno pocela osjecati,tek je onda pogledala i vidjela da je 1.trudnoća..meni danas više nije bilo sukrvice, sad čekamo što će biti dalje. Držim fige sa mi i ti budeš dobro!
Pozdrav od buduce mame ljetne bebe. Imam pitanje koje je mozda primjerenije ovdje jer ste duze trudne nego cure na temi na kojoj pisem. Jeste li u trudnoci imali bolove nisko, par centimentara povise pubicne kosti. Pocelo me prije nekoliko dana boliti, jedva dignem lijevu nogu 30 cm od poda kad oblacim carape ili cipele, odmah me sijece. Kad piskim osjetim stiskanje na tom podrucju, uglavnom lijeva strana, veceras i desna. Bol ili pritisak je najslicniji onom kakav sam imala nakon aspiracije jajne stanice.
Vecer cure!
Evo me napokon, vidim svasta nesto se desava. Lobi i Taani drzim fige da sve prodje u najboljem redu. Mamama i bebicama koje se muce s grcevi zelim da sto prije sve dodje u normalu.
Meni danas radosevicka radila cervikometriju i sve je super, cerviks neocekivano dobar, 4 cm... Kaze nije se nadala tome obzirom da su blizanci, kontrakcije od 16. tjedna a i treca je trudnoca. Ove jace kontrakcije, ucestalije se javljaju ociyo kao reakcija na njih dvije koje divljaju unutra. Cure su inace super, i dalje glavicama okrenute dolje tako da za sada carski nije ni opcija 💪🏼😎 i svaka je oko 1400 gsto je super. Ona je bas zadovoljna. Sljedeci uzv 16.01. pa cemo valjda napraviti neki plan za finish. Eto, jedva stojim, sjedim i lezim jer su klinci morali sa mnom do petrove pa ih je sogor tam pokupio i odveo k njima. Bila tamo i dosla kuci tek oko 9, krepana.
Nadam se da malac sljedeci tjedan bude mogao u vrtic da napokon par dana odmirujem pa pocnem s pripremama za cure.
Svima zelim mirnu noc 😘😘
url=https://lilypie.com][/url
Lobi drzim fige al mislim da ce to biti ok, 35 tt si fino tjedni, ako je presla 2,5 kg to je super.
Atica ja rodila na sv duhu prije 3 tjedna, sve ok bilo. Pripremila sam se na najgore a na kraju se ugodno iznenadila
Stelle, Reserved u istom sosu smo… Mi uveli Tiba kapi prije 5 dana i mislim da ide na bolje s grcevima. Ima i dalje tu i tamo ali ni blizu kako je bilo. Ja isto orvo sve izbacila, pa mi rekli da to ne radim da jedem sve, samo mlijecno da ne jedem i sad tako radim. Danas mi rekla da uvedem nazad jogurte pomalo pogotovo zbog antibiotika. Al ona sad to sto kazete stalno kenjka, rze, stenje pomalo… Spava i proizvodi zvukove ko da smo u zoološkom 🙈🙈 i postala je cendrava, neda se s ruku ili mora bit neki kontakt, a zadnja 2 dana bi stalno na sisi bila. Svakih sat vremena trazi a meni muka s mastitisom cim se sjetim da bi trebala cicat al stisnem zube i dam. Mozda skok u razvoju. Uveli smo dudu jer inace bi valjda 0-24 visila na cici.
E i secer na kraju, od soora u ustima joj presle gljovice i na guzu preko probave 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️sad i to tretiramo…
Za sad su rekli samo sudocrem pa cemo vidjet ako se ne zaustavi sirenje kroz dan dva onda neka terapija.
Bas sam pricala s dr.da vidim sta krivo radim jer nas je sve snaslo, vec sam pocela sumnjat u sebe i krivit se da nisam dobra mana ali kaze da sve radim dobro samo nisam imala srece,bas se sve poklopilo. 🤷🏼♀️
Tako da SAMO treba izdrzati, kazu proci ce nekad… Eh, jedva cekam to nekad da krenemo uzivati maksimalno.
Ja njemu dajem biogaju i neznam sto bi rekla vidit cemo sljedecih par dana kako ce bit. On je jako cudno dijete jedan momenat je najbolji prijatelj s dudom a drugi najgori neprijatelj.😪🙈🤣
Najveci problem je kad je prihvati i pomalo pocme spavat mu ispadne i probudi ga. Oni su svi jos jako maleni i moraju se naucit. Tek par tjedana su van trbuha nije im lako (a ni nama ) a najdraze mu se vozit u kolicima po ruznoj cesti. Sto je vise rupa to bolje. Rodila sam neko off road dijete skroz 🤣🤣🤣
A trudnicama zelim srecu s to iscjetka. Onim sto su u finisu da to lijepo privedu kraju, a curama sto imaju jos da izdrze bar jos malo
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Pozdrav od buduce mame ljetne bebe. Imam pitanje koje je mozda primjerenije ovdje jer ste duze trudne nego cure na temi na kojoj pisem. Jeste li u trudnoci imali bolove nisko, par centimentara povise pubicne kosti. Pocelo me prije nekoliko dana boliti, jedva dignem lijevu nogu 30 cm od poda kad oblacim carape ili cipele, odmah me sijece. Kad piskim osjetim stiskanje na tom podrucju, uglavnom lijeva strana, veceras i desna. Bol ili pritisak je najslicniji onom kakav sam imala nakon aspiracije jajne stanice.
Imala sam takve bolove al tek u kasnijim tjednima.
Taani nadam se da ce te danas pustiti doma 🤞
Petra super pregled i curke bome napreduju i imaju super gramazu s obzirom da su dvije 😊
Reserved 🤣🤣 off road dijete...navikao se ljuljuskati u trbuhu pa mu to paše 😊 barem ce lakse zaspati..strpas ga u kolica i treskas po stanu 😁
Annika daj odi rodi i umjesto mene 🤣🤣 ubila si me s onom patkom 🤣 kad me zaboli ne mogu se pomjeriti i onda se sjetim tebe kak si jos patku riješila pol sata prije poroda
Jutro drage zene. Sve sam procitala al ne ljutite se kaj se necu osvrnut na sve, previse je info u zadnjih par dana.. vidim da ste vecinom sve dobro, nema novih beba, a ovima tegobama zelim da vam sto prije produ 😉
Vezano za mrezaste gace, ja sam pisala jos prije par mj da sam ih oprala u masini kad sam ih kupila 😂
Sto se tice tog da se nece prepoznat curenje plodove vode ili trudovi (tog je mene bilo uzasno strah), sa sigurnoscu tvrdim da je to nemoguce 😁 mene kad su zasorali pravi trudovi znala sam isti sekundu da je to to.
A sto se otvaranja tice i sluznog cepa, moze bit fakat tisucu opcija. Meni je sluzni ispao tu noc kad sam popodne sobila trudove, a ujutro kad sam isti taj dan dosla na hitnu jer sam misla da krvarim sam jos bila potpuno zatvorena (40+3). Jedino postoji sto varijacija s trudovima dal dodu brze il sporije. Meni nes skroooooz lagano krenulo sto nisam ni dozivjela i onda odjednom zeeeestoki na manje od 5 min (isti dan u 5 popodne). Tad sam se spremila za bolnicu i kad su me spojili na ctg ocitavao je ful jake trudove i bila sam otvorena 4 cm
Tani, Lobi držim 🤞 da sve bude dobro
Damnarexx ni ja još nemam spremni torbu imam u planu ovih dana al sve danas sutra
Petra super za pregled i curke baš lijepo napreduju
Mikio hvala na odgovoru :)
Lobi ne brini se, probaj se sto vise smiriti, mene su u 32tt htjeli hospitalizirati jer je beba prenisko, zakljucak je bio da samo moramo izdrzati do 35tt i da beba bude iznad 2kg, sto tvoja sve je :) tako da samo smireno i dan po dan :)
Hvala curke 🙂 radili su mi par puta ctg i uzv, jutros su rekli da je situacija bolja nego jucer i da bi se moglo nesto pokrenuti. Sad cekam. Cijelu noc nisam spavala koliko me bolilo, samo sam mislila da me boli jer nemogu na wc, dobila sam jutros klizmu, ali i dalje imam te bolove, kaze sestra da je moguce da su trudovi iako ih ctg nije ocitavao tako da sad cekam 🙏
Hvala na podrsci cure, divne ste
Sinoc sam opet bila na ctgu i opet je dobar, sada su mi uzeli krv i urin i je znam koji je dalje plan. Sad ce vizite pa mozda nesto saznam.
Mislim da nema smisla da me ostave preko vikenda, pogotovo sto je u ponedjeljak praznik... Ali eto, bit ce kako bude. Javim vam se, budite dobro
DeeSB, Gospočić Guberac mi je bila na ctgu, ona me ostavila u bolnici....
Grizli, slazem se i mislim da je dovoljno ostaviti me jedan dan da se ponove svi nalazi i ako je sve okej, kuci. Ali njih 5, 5 razlicitih misljenja pa sad, na koga naletimo....
Sortiraj odgovore
Najstariji