ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    04. Siječanj 2020. 01:05

LoBi

Mamice samo da javim da sam i ja danas rodila. Svasta nesto se zakompliciralo danas pa sam zavrsila na CR na kraju i sretna sam jer neznam kako bi izdrzala da smo forsirali prirodno do kraja jos satima. Stigla nam je Nika, 2710 grama i 46 cm. Danas smo 35+1. Nemogu je se nagledati koliko je preslatka🤭😍 moram kupovati novu robicu 😂 ocekivala sam veliku bebu😂
    Netko je jos rodio dnaas na cr ako sam dobro procitala, cestiram❤️❤️ brz oporavak zelim ❤️

Aaaaa LoBi čestitke na Niki😍😍 lijepu imate kilazu!! Super, uzivajte🥳✨🤞

PetraB
    04. Siječanj 2020. 01:06

Hani draga, prvo cestitke 🤗... No sto se desilo da je zahtijevalo hitan carski i da je bebica na respiratoru? Nadam se da je samo predostroznosti radi i da ce sve biti u najboljem redu. Brz oporavak ti zelim i kad si spremna, podijeli i ti svoje iskustvo s nama.
    Al bas je puno bebaca uranilo iz ove nase grupe... 🤔
    Imam pitanjce... Osim sto se zadnjih dva tjedna osjecam kao nasukani kit i hodam kao da imam tenisku lopticu medju nogama zadnjih tjedan dana i uz pojacani Mg 2x375 ja imam grceve u nogama ili mi samo onak same od sebe se kontrahiraju na kratko, ko da mi skacu noge, pogotovo kad legnem. Koje dozeMg vi uzimate... Sad citam da je max doza do 400 mg za trudnice iznad 30-te godine i vise mi nis nije jasno. Kroz prehranu takodjer pokusavam unijeti dovoljne kolicine a pijem i elebaby... Pa jbm misa kaj vise da radim? Shvacam da je opterecenje velikoal ja jos do kraja imam 7 tjedana otprilike, kaj ce bit na kraju, ovo me ubija. Ili ne spavam jer se ne mogu namjestit, ili zgaravica ili one divljaju i sad jos mi ovo neda mira. Evo toliko me nervira da jos ne spavam i popila sam normabel cak u nadi da mi on pomogne.
    E... I jos nesto, gdje nam je thinkpink? Jel mi se cini ili se nije javila ovih dana? 🤔 Sorry draga ako sam te preskocila negdje 🙈
    Mikio jel krenulo na bolje kod tebe? 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    04. Siječanj 2020. 01:10

Lobi pa i ti? Cestitam od ❤️... Uzivaj s malenom sada i brz oporavak ti zelom. Kad dodjes sebi pisi! 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    04. Siječanj 2020. 01:14

I kako da se covjek ne prestrasi od ovoliko prijevremenih poroda? 😂🙈 Al dobro, bitno da je sve okej 💟
    Petra ja pijem 1×375mg i to je to. Rjetko mi se zgrce misici..ako se zgrce to budu listovi na nogama. Tako da nisam od neke pomoci 🤷

Lorena94
    04. Siječanj 2020. 02:29

LoBi čestitam ti od ❤️❤️❤️❤️❤️
    Žene moje meni ošla voda u 2,evo me prikopčane na ctgu, ja trudove ne osijetim, a on nešto bilježi.. 

Lunica
    04. Siječanj 2020. 03:53

Lobi cestitke i tebi💞💞
    Lorena sretno.. Mislimo na tebe.. Javljaj nam se. Pusaaa💓💓

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Tonkica1
    04. Siječanj 2020. 04:44

Ustala na wc i nesto me kopka da skicnem na forum....
    Lobi cestitam od ❤, dobro nam dosla Nika 🥳🥳🥳
    Lorena srce, i ti isto imas bas dobar instinkt, sama si govorila da mislis da ce krenuti! 🤞🤞🤞 da bude sto bezbolnije i da sve prode u najboljem redu! 😘

Lunica
    04. Siječanj 2020. 05:07

miki0

Hani cestitam prije svega! 🥰 Nadam se da ce biti sve ok s bebicom… Javi se svakako…
    Lobi cestitam na malenoj Niki! 🥰
    Moja je bila skoro isto tolika a rodila se u 37+5tt…morali smo isto slati bake da kupe 50 rpbicu koja joj je isto jos uvijek velika 🙈
    Lorena sretno!! Nek bude sto manje bolno i brzo! 🤞🏼🤞🏼
    Cure koje ste jos 2u1 drzite se!!
    Ja jos jucer skuzila da se hrabrica nije javila a danas ni samojed ni thinkpink 🤔
    Javite se cure!
    Kod nas je jos stanje li la… Mene nesto manje bole cice, krenule djelovat tablete valjda, al curka mi je jako jako cendrava i nervozna. Ne spava skoro uopce, samo place i trazi cicu svakih pola sata, sat. Ne place jedino na cici. Neznam jel od antibiotika al meni ko da su cice praznije, mlijeko ne kapa vise nekontrolirano, neznam sta se dogada… A njene stolice su sad zelene ko spinat da kaka…ima pokakanih 4-5 pelena kroz dan pa valjda nije gladna. Jucer i prekjucer amo joj dali dohranu navecer jer ja vise nisam cice osjecala od nacicavanja pa da odahnem malo. A sad cemo vidjeti sto dalje… Moze biti i skok u razvoju a opet bojim se da nije sve to od ljekova koje pijem.
    Ima koja iskustva?

Ja sam pila anbk zbog zastoja mlijeka ali nikad mi se to nije odrazilo na kolicinu mlijeka tako da ne bi trebalo biti od toga. Nemoj olako odustajati od dojenja... Samo strpljivo i hrabro. A prati i dalje stanje pa ces vidjeti kroz koji dan.. Mozda ima grcice pa je malo to muci. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lorena94
    04. Siječanj 2020. 05:11

Drage moje,vidim ima vas još koje ste budne, kod mene još uvijek ništa, plodna voda curka još uvijek, ni t od trudova 😣 malo me zateže kad stojim i hodam, dale su mi neku plahtu da si stavim pošto curi iz mene,spičile su me u sobu i da ležim 😥

annika
    04. Siječanj 2020. 05:27

čestitam novim mamama!
    Lorena sretno!
    miki0 ma osim što je vrlo vjerovatno skok u razvoju, ti si jednostavno premorena sigurno. čim su njoj pokakane pelene, nije ona gladna

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.