Drage moje,vidim ima vas još koje ste budne, kod mene još uvijek ništa, plodna voda curka još uvijek, ni t od trudova 😣 malo me zateže kad stojim i hodam, dale su mi neku plahtu da si stavim pošto curi iz mene,spičile su me u sobu i da ležim 😥
Polako bolje da spontano krene.... Samo hrabro 💪💪polusaj odspavati.. Trebat ce ti snage, 😊🥰
Javljaj nam situaciju 💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Pa jel to pun mjesec vani da nam nesto krenulo i sve preko reda
Čestitam Lobi i dobrodošla Nika 🎉🎉🎉😊😊 Želim ti brz oporavak 💪
Lorena 🤞🤞 da prode sve ok i bude što brže
Petra mislim da mozes do 1000 magnezija uzimati..ako se sjecas da su ga mislim Gogi i jos nekome davali u tako vecim količinama...osim odlaska na wc nece skodit 😁
Mikio mislim da smo ti mi to prosli i radili gresku. Mali mi bio non stop na sisi i opet uvijek gladan. I prodje tako tjedan dana, dr ga izvaga, on nista ne dobiva a mi joj govorimo da je stalno na sisi...
Pita nas doktorica kakva mu je stolica i spava li. Mi ponosni govorimo kako dobro spava, a i kaki dobro, cak zeleno bude...kaze pedijatrica nama, dijete vam je gladno! Mi u soku, kako gladno, pa spava i jede non stop...i ona meni tada da savjet da pocnem mlijeko izdajat u bocu i da se javim sutradan na vaganje...
On je od tada druga beba...jede barem 100 ml po obroku, kaki zlatnu kakicu i za taj jedan dan je bio 100 grama.
Mi iz neznanja nismo znali da izgladnjujemo dijete...tada sam shvatila da je puno zena pocelo mlijeko izdajat u bocu iz sigurnosti, da vidi koliko beba pojede jer preko sise to nikad ne mozes znat...bar ako si prvi put mama...
Od tog dana je on nama uhvatio svoj ritam. Budi se svako 3 sata i tad jede, place samo kad ima grceve i bas je dobra beba.
Nadam se da ce ti moje iskustvo pomoci, drz se❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro svima! Nadam se da ste sve dobro... Sretno danas!
Hani cestitam na bebici! Brz oporavak i da sve bude super! Nadam se da ces se javiti da cujemo sto se dogodilo da si zavrsila na hitnom cr. Sretno!
Stella sumnjivi caj 🤣 mislis da moze tako ekspresno djelovati? Koliko si ga ti dnevno pila?
Lobi pa i ti si nam rodila. Cestitam i brz oporavak. Uzivaj u maloj ljepotici. Da se brzo oporavite i mazite sto vise. I ti isto kad smognes javi sto je bilo sretno!
Zaista puno beba nam je poranilo i cini mi se puno CR da imamo. 🤔 Hm... Moram priznat da sam bila jako napeta vezano za taj preuranjeni porod da mi se ne desi, al hvala bogu vidim sve cure koje su ranije rodile da su bebice super i da jedini "problem" je nabavka manje robice. 😊 Vidila u c&a da imaju na snizenju puuuno robice velicine 44 pa ako vasi idu u potragu tamo sam vidila najveći izbor.
Lorena sretno i da samo krene uskoro! Rekla bi da necea jos dugo cekati... I da nadam se da uspjevas odmoriti da skupis energije.
Mikio nadam se da si uskoro bolje. Mozda ti se samo uspostavila u laktaciji potraznja i potrosnja sa proizvodnjom mlijeka zato mozda je manja količina. Nas je patronazna bas upozorila da se moze smanjiti kolicina mlijeka nakon nekog vremena na onu kolicinu koja je bebi dostatna. Bas mi te zao jer imam osjecaj da si jako umorna i izmucena od svega.
Mare puna luna je 10.1. 😉 Provjerila ja vec jer me mm zeza da za pune lune uvijek povampirim pa da zna kad mora biti spreman. 🤣
Jutro cure moje,pa ovo je ludo! Ko na traci ste krenule.
Prvo redom, Juno oprosti znala sam da sam nekog izostavila... Misica ti je bas mala❤ LoBi cestitam od srca, oporavak bude malo duzi ali bitno da je s Nikom sve super,ima finu kilazu ko moj malac😁😁
PetraB i mene dave grcevi u nogama,pogotovo navecer,n,kao da listovi nisu moji...pijem 2×200mg... i mene muce Thinkpink,Samojed...jaaavite se!
Lorena ubola ti ipak! Drzim.fige da se pokrene,jesu te gledali vec jesi išta otvorena? Joj da meni uzasno islo na zivce tipa mjere ti temp u pola 6, zbig vizite koja realno tek u 8-pol 9 dodje i onda crknes od gladi za to vrijeme i nemozes ni soavat jer svi idu unutra van...
Mikio probaj s izdajanjem iako nekad izdajanje nike znak kolko beba cica jer neke zene (uzmi mene) puno manje izdoje no sto imaju mlijeka... ali probaj svakako!
Grizli pocela ga pit s 37 bila zatvorena po jednu salicu dnevno. Rodila s 38, otvarala se rapidno. Nije to tako islo u prvoj.
url=https://lilypie.com]
Bome čudan neki prosjek uranjenih beba i carskih rezova imamo. Ali od početka rušimo sva očekivanja i sve izađe na dobro 🥰🥰🥰🤞
Čestitam Hani i LoBi. Lorena sretno 🤞
Malo me brinu samonezelje, Supergirl, thinkpink, c1m4 i još par cura koje su samo nestale preko noći s foruma, javite seee
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji