ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Siječanj 2020. 09:43

Lobi sretno! 

• Stelle123
    03. Siječanj 2020. 11:51

Annika stvarno si inspiracija, takve zene mogu imat vise djece A ne kao ja, samo buljim u ovog malog, zanemarila kucu, stariju. I ja sam ko novorodjence.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    03. Siječanj 2020. 12:00

Annika od kojeg tjedna si pila caj i koliko? Sigurno si negdje vec pisala al nac post u ovom moru je bas tesko. Ja ga isto pijem sada s time da mi je gin rekla da u 38tt kad idem na kontrolu u TA vidim ako slucajno odluce se za CR da prestane piti, a 1 salica na dan nece utjecat sada i da zavrsim na CR. 

Lunica
    03. Siječanj 2020. 12:18

Gdje kupiti taj caj? 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    03. Siječanj 2020. 12:23

Tockice, cekaju da beba bude zrela, bar iza 37.tjedna,mi smo pricali o 38.tjednu...
    LoBi, on ti je primarijus "sef" rodilista pa tako znam... Mislili su ti dati prepidil gel vjerojatno,al dobro napreduje otvaranje pa nema potrebe ako muzim. Drzim fige🤞🤞🤞
    Grizli da,osim D1 uputnice za trudnicku treba i uputnica za rodiliste,al me bas zanima sto kod slučajeva kad zavrse na hitnom porodu i nemas uputnice? 

DeeDee
    03. Siječanj 2020. 12:32

Evo i mene s pregleda, bila kod tog zamjenskog jer je mom na godišnjem. Nije mi radio ultrazvuk tj samo je pogledao ako ima dovoljno plodne vode pa sam malo razočarana jer ima fancy neki i nadala sam se da ćemo konačno vidjet bebu konkretno + mjere.. 
    Ctg je ok, opet je spavala pa me sestra hranila čokoladom :D
    Svi brisevi koje mi je moj zadnji put uzeo su uredni, on mi je sad uzeo za klamidiju al kaže da se to čeka tri tjedna pa da ne računam previše da će mi stići na vrijeme..
    Jedna stvar mi nije jadma, rekao mi je, e sad nisam 100% sigurna, ili da sam otvorena ili da sam prohodna za prst, a u nalazu piše: "rodnica srednje prostrana, rodnički dio održan, ušće zatvoreno"
    Dobila kilu od prošli put, ukupno +7kg od početka

[/url

DeeDee
    03. Siječanj 2020. 12:34

*moj
    *Nije jasna

[/url

yvette
    03. Siječanj 2020. 12:38

Grizli

Yvettepozdrav… Tocno znam o cemu pricas jer sam i sama imala te asocijacije. Ne znam u kojim tjedina se meni javilo al cim si napisala koa aspiracija znam na sto mislis. Ugl mene je to bolilo nekoliko dana, a onda se smirilo, al mi se trbuh povecao. I javljala se ta bol doduse poslije samo na desnoj strani meni svaki put prije nego bi mi narastao trbuh jer nisam imala onaj ujednaceni rast nego svako malo bi iskocio jos van. Ako bi te jace boljelo odi za svaki slucaj kod gin da nije kakva upala posebno kad piskis ako se javlja. Sretno!
    PetraBbas mi je drago da je pregled dobro prošao.
    Mikio vids super info. Onako mi izgladaju nis koristi te gace.
    Taani nazalost da svaki pjeva svoju pjesmu pa ti znaj sto je zapravo. 🤞 Da je sve ok i da te ne zamaraju vise.

Prije nekoliko dana sam radila urinokulturu i sterilna je, jedino nisam briseve. Da pitam uputnicu, moze li biti povezano s necim takvim?
    Skuzila sam jutros da sam zapravo jako naduta pa mozda je i to, probudila se na lijevom boku i htjela na desni, ali nemoguca misija. Prvo sam se na leda prebacila pa jaukala pa tek onda na jedvicate jade se okrenula. Kao da su mi trbuh i crijeva puni zraka, a uredno jedem i sve ostalo.

Taani
    03. Siječanj 2020. 13:04

Evo da se javim. Jutros odrađen još jedan ctg u bolnici i opet dobar, ali naravno, oni sve vole nadzirati pa da ostanem ležati i idem dva puta dnevno na ctg. Doktor u viziti rekao do početka tjedna, znači barem do utorka jer je ponedjeljak praznik. Naravno da sam se morala ici isplakati, bezveze, ali prošlo me brzo. Barem kad znam da ne postoji nada da idem ranije kuci, onda se prilagodim. A i dobro mi dođe vidjeti rodilište i rađaonu, sestre i doktore, prije poroda. Nekako mislim možda bude ugodnije iskustvo na porodu. Ne sekiram se, bebač je dobro, ja ću izdržati  U međuvremenu ću imat istraživanje koji mobitel da si kupim jer je ovom prošao rok :)
    Sretno curama na pregledima 

DeeDee
    03. Siječanj 2020. 13:08

Taani

Evo da se javim. Jutros odrađen još jedan ctg u bolnici i opet dobar, ali naravno, oni sve vole nadzirati pa da ostanem ležati i idem dva puta dnevno na ctg. Doktor u viziti rekao do početka tjedna, znači barem do utorka jer je ponedjeljak praznik. Naravno da sam se morala ici isplakati, bezveze, ali prošlo me brzo. Barem kad znam da ne postoji nada da idem ranije kuci, onda se prilagodim. A i dobro mi dođe vidjeti rodilište i rađaonu, sestre i doktore, prije poroda. Nekako mislim možda bude ugodnije iskustvo na porodu. Ne sekiram se, bebač je dobro, ja ću izdržatiU međuvremenu ću imat istraživanje koji mobitel da si kupim jer je ovom prošao rok :)
    Sretno curama na pregledima

A bezveze :(
    Ali ajde, lijepo si si ti to posložila u glavi pa super, samo pozitiva :)

A ovo s mobitelom sam ja prošla pred dva tjedna, Xiaomi Redmi Note 7 guglaj. Odličan, ja odusevljena a kako nije razvikana marka masu jeftiniji od Samsunga, Huaweia i ostalih :)

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.