Pozz starim i novim mamama i bebicama😘
Trebala sam danas imati pregled, ali bebac je malo uranio. Jucer sam rodila na cr. Malac je na neonatologiji, na respiratoru, nadamo se da ce sve bit dobro. 🙏
Čestitam od ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ što bilo pa si morala na CR? I zapto je bebica na respiratoru? 🙄 🤞🤞🤞🤞Da sve bude dobro!
Hani prije svega cestitke💞
Nadam se da ce sve biti dobro... A sto se najednom dogodilo da si završila na hitnom carskom? Kad stignes pisi nam.
Lavice bas tako... I mene malo frka hvata od ovih nekih ranijih poroda.. Mene svi pitaju kad ce kad ce... Ja kazem nisam nikog prije 39. Tj rodila pa nekako mislim da necu ni sad iako nije pravilo... Svaka je trudnoca za sebe...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Pa lunica ja bas razmisljam, ne znam jel to do druge (tj trece) trudnoce ali generalno imam osjecaj svako malo da cu rodit,a curu sam u 40.tjednu... Ti imas puno vise iskustva, ali evo ja sad em naticem, zdjelica,prepone, stidna kost sve me sijeva boli,ne kuzim... u prvoj sam bila poletna ko ptičica,sad se uspusem ko da imam 130kila a ne 75...
Hani 🤞🤞🤞 da sve prođe dobro i cestitam i želim ti brz oporavak 💪🤞
Lavice bilo mi je tako i prije al ovo sad je bas strasno..nit se mogu sagnuti niti podici nogu...i to vise boli s lijeve nego desne strane.
I ne znam kako drugima al trbuh mi je sav deformiran..više nije ko lopta nego sad se vide obrisi malca..bas se vidi da nema vise mjesta siroce..a da ne kažem da mi je sav popucao koliko se ovaj nabio prema van.
Hani cestitam i nadam se da ce sve biti dobro! Vjerujem da ces s nama podijeliti kad ces moci sto se dogodilo 🤞🤞🤞 da se sto prije oporavite oboje i da se mozete maziti!
Samojed javi nam se da znamo da je sve ok...
Rekla je dr pa vrijeme je da vas boli kad nije dosad! 🤣 Mislim da je to sve normalno, ali sam ja mislila da su crijeva, da sam napuhnuta iako nisam imala zatvor, kad ono mali je nisko jako s glavicom.
Lavice nista mi nisu jos govorili za indukciju ako mali ne bude htio sam van... Vjerujem da ce mi reci kada bude vrijeme za to. Zasada jos eto, dan po dan. 🤷♀️
Po tome kako mi je rekla dr, moze krenuti svaki cas s obzirom da su pripremni trudovi poceli i sto je on tako nisko. Malo me brine sto se ne otvaram jos dalje, ali znam da to moze za cas se promijeniti. A do tada 🐳🐳🐳
Mm-a bi uposlila rado i mislim da budem, samo sto je jadnog sad uklijestio zivac u ramenu pa ce biti malo teze.... Ali svakako zelimo jer znam koliko dugo jos poslije necemo moci 🤭
Fakat Hrabrica se nesto ne javlja...
Hani čestitam i sretno!!
Da, Hrabrice nam nema..a bome ni Thinkpink? 🤔🤔
Meni je taj caj od maline skroz sumnjiv. Cim sam ga pocela pit (par dana) odmah sam rodila. A sad za dojenje pijem ovaj od Hippa instant ili u kesicama.
Annika i Lunica meni ni s drugim nije lakse. Odnosno je u nekim drugim stvarima, al recimo totalno sam izgubila putanju. Starija mi se otela kontroli, doslovno muz je s njom, a ja s njime. A on mene toliko iscrpljuje da nemam volje za ista, a opet nije tako zahtjevna beba kako bi moga bit. Pogubljena sam izmedju svojih zelja i ocekivanja.
url=https://lilypie.com]
Mamice samo da javim da sam i ja danas rodila. Svasta nesto se zakompliciralo danas pa sam zavrsila na CR na kraju i sretna sam jer neznam kako bi izdrzala da smo forsirali prirodno do kraja jos satima. Stigla nam je Nika, 2710 grama i 46 cm. Danas smo 35+1. Nemogu je se nagledati koliko je preslatka🤭😍 moram kupovati novu robicu 😂 ocekivala sam veliku bebu😂
Netko je jos rodio dnaas na cr ako sam dobro procitala, cestiram❤️❤️ brz oporavak zelim ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji