LoBi nemoj se brinuti. Tako je i kod mene bilo prekjučer. Doktorica mi je rekla da pošto nisam imala trudove, da se voda stalno obnavlja i da će me pratiti i vaditi mi krv na crp. Ako dođe do upale, idemo se porađati, a možda izdržimo u komadu još tjedan dana. No, za tri sata su krenuli trudovi i ekspresni porod. Ravnih 35 tjedana tu noć napunili. Dan ranije procijenjena na 2527 g, rođena s 2250 g. Sve super, već papa ko velika.
Hvala ti, ja sam isto bas danas tocno 35. I cim sam pocela curiti sjetila sam se tebe pa mi je lakse kad znam da je kod tebe sve ok proslo, nadam se da ce i kod mene. Jesi ti dobila penicilin kad si dosla?
LoBidrzim fige da bude sve uredu 🤞✨
Jucer sam se i ja malo uspanicila u vezi iscjetka, al danas nista pa je okej.
Jesi bas osjetila naglo i obilno curenje kako su i cure pricale, ili?
Jucer sam imala iscjedak cijeli dan, svaki cas sam mjenjala dnevni ulozak. Jutros oko 5 sam zaboravila ga stavit, oko 7 sam isla na wc gace su mi bile dosta mokre i promocilo na piđamu. Istusirala se stavila sve novo, i malo zaspala, pa kad sam isla na wc opet sve mokro, opet sam zaspala na fotelji i dok sam se dizala osjetila sam da sve curi iz mene ko da pisam. Presvukla opet sve i u roku par min ulozao gace tajice sve natopljeno vodom, obukla se i ba hitnu, imam 5 min do tamo, stavila debeli ulozak za mengu sav natopljen, oni mi stavili zelenu plahtu onu neku izmedu nogu, da vide kao jel plodna voda, o stavili me na ctg, tu sam opet dosta iscurila, dobila drugu pčahtu ta je toliko natopljena, sve mi po krevetu ptoslo, sad sam trazila novu, jos uvijek curim
Hvala ti na detaljnom opisu :)
Mozda sam predetaljno😂 ali nisam znala skratiti😂stalno sam bila u panici da necu prepoznati ako mi curi voda, ali stvarno je jako isla nisam mogla ne prepoznati🙈
Nijeee predetaljno 😁😁
To je i meni sada, panika da necu skuziti. Ali po svim opisima, msm da hocu.
-
Jesam li ja jedina koja nije spremila torbu? 🤔😩
Hvata me neko ludilo zadnja 2 dana, veceras cu ju spremit pa nek stoji. Do sad sam se vadila na to da mi je 'prerano'.
-
Cure koje su rodile, nasljedila sam 20kom. Chicco ulozaka, a u paketu ih je 30.
Mislim da ce mi trebat jos jedan cijeli paket, jelda?
Od Vira sam odustala.
Ja sam ti upravo na 4.paketu chicco ulozaka a imala sam i 2 paketa vir. Jos krvarim i sa ovim obicnim ulpsvima bi se sva upalila dolje, ovi fino disu, nema plastike i folije. I jos nosim mrezaste gace - btw.mogu se oprat u masini i budu ko nove. Prvo sam bacila neznam kolko komada i onda probala i vidla da se mogu prat. Tak da znate 🙈
Uff bome dosta! Onda se moram naoruzat 😂
Ovo za masinu, pranje...nebi se nikada sjetila🤔 tnx :)
Pozdrav cure .
Mene na pregledu danas nije gledala dolje ,tako da nemam pojma kakva je situacija . Naručena sam opet bas na termin ,7.1 pa ćemo vidjeti osim ako u međuvremenu nešto ne bude
Od pon me jako boli trtica i jedva se oslanjam na lijevu nogu ,rekla mi je da je to isijas i da će proći kad rodim 🙈
Joj curke vidim da nas ima svakakvih danas, meni danas stala ta neka sukrvica, dr u bolnici imala malo na rukavici kad me pregledavala, ja stavila uložak kad sam bila gotova i pratim cijeli san. Sad me malo strah sa noćas ne bi za bolnicu morala opet.. LoBi drži se, javljaj nam situaciju! Mamice koje se muče sa cicama želim da što prije prođe i bude sve ok, a bebice nemaju grčeve više..
LoBidrzim fige da bude sve uredu 🤞✨
Jucer sam se i ja malo uspanicila u vezi iscjetka, al danas nista pa je okej.
Jesi bas osjetila naglo i obilno curenje kako su i cure pricale, ili?
Jucer sam imala iscjedak cijeli dan, svaki cas sam mjenjala dnevni ulozak. Jutros oko 5 sam zaboravila ga stavit, oko 7 sam isla na wc gace su mi bile dosta mokre i promocilo na piđamu. Istusirala se stavila sve novo, i malo zaspala, pa kad sam isla na wc opet sve mokro, opet sam zaspala na fotelji i dok sam se dizala osjetila sam da sve curi iz mene ko da pisam. Presvukla opet sve i u roku par min ulozao gace tajice sve natopljeno vodom, obukla se i ba hitnu, imam 5 min do tamo, stavila debeli ulozak za mengu sav natopljen, oni mi stavili zelenu plahtu onu neku izmedu nogu, da vide kao jel plodna voda, o stavili me na ctg, tu sam opet dosta iscurila, dobila drugu pčahtu ta je toliko natopljena, sve mi po krevetu ptoslo, sad sam trazila novu, jos uvijek curim
Hvala ti na detaljnom opisu :)
Mozda sam predetaljno😂 ali nisam znala skratiti😂stalno sam bila u panici da necu prepoznati ako mi curi voda, ali stvarno je jako isla nisam mogla ne prepoznati🙈
Nijeee predetaljno 😁😁
To je i meni sada, panika da necu skuziti. Ali po svim opisima, msm da hocu.
-
Jesam li ja jedina koja nije spremila torbu? 🤔😩
Hvata me neko ludilo zadnja 2 dana, veceras cu ju spremit pa nek stoji. Do sad sam se vadila na to da mi je 'prerano'.
-
Cure koje su rodile, nasljedila sam 20kom. Chicco ulozaka, a u paketu ih je 30.
Mislim da ce mi trebat jos jedan cijeli paket, jelda?
Od Vira sam odustala.
Nemam ja jos spremnu torbu 🙄
A moram priznati da me malo scimalo ovo s curama u 35. tjednu, mada vjerujem ce ce i Lobi proci super i na kraju ce biti sve ok 🤗
Zato se meni prva tura vesa upravo pere i odlucila sam do ovog vikenda imati barem opranu posteljinu, robu, tetre, dekice i ostalu opremicu, pa lagano se baciti na dezinfekciju i pripremu kolica.. Nemam vise sto cekati 😣
Pozdrav cure .
Mene na pregledu danas nije gledala dolje ,tako da nemam pojma kakva je situacija . Naručena sam opet bas na termin ,7.1 pa ćemo vidjeti osim ako u međuvremenu nešto ne bude
Od pon me jako boli trtica i jedva se oslanjam na lijevu nogu ,rekla mi je da je to isijas i da će proći kad rodim 🙈
Kako to? Kod koje si bila? Dns su se valjda sve izmjenjale u ambulanti 😒 Mene je Muller pregledala i isto za utorak narucila.
Ne znam dal od toga sto sam pol dana tam sjedila ili sto ali kako sam dosla kuci ne mogu mrdnuti koliko me zdjelica i sve dolje boli...nije od pregleda jer je bila full njezna al svejedno hodam ko sestar.
Cure drage, ja sam danas isla prvi puta na ctg i ostala u bolnici. Ctg nije bio dobar, beban se jako okretao i bas lupao po toj njihovoj sondi. Lezala sam sigurno 40ak minuta i eto... Pegled, zatvorena, tlak dobar, ma sve dobro, alli se doktorica zabrinula zbog ctga u kombinaciji s tim da je beban malo veci s malo vecim opsegom glave + zbog toga sto je moj brat operirao hidrocefalus kad je bio beba .
Ostavila me u bolnici da ponovim ctg i uzv, kaze nije to za ici kuci
... Odradila ponovljene, ctg dobar, uzv pokazuje da je trudnoca 38 tjedana a ne 37 pa je druga doktorica rekla da ju tako i tretiramo. Sve u redu, samo opseg glavice malo veci. Doktorica kaze da da joj nisu bacili bubicu na taj hidrocefalus da ju ovaj opseg ne bi alarmirao... Ona smatra da je sve okej ja sad moram lezat tu makar do sutra dok ne ponovim ctg jos jednom i ne obavim neke pretrage, urin i krv valjda. Nadam se da ce i dalje biti sve u redu i da me nece drzati preko vikenda ako nema potrebe
Joj curke vidim da nas ima svakakvih danas, meni danas stala ta neka sukrvica, dr u bolnici imala malo na rukavici kad me pregledavala, ja stavila uložak kad sam bila gotova i pratim cijeli san. Sad me malo strah sa noćas ne bi za bolnicu morala opet.. LoBi drži se, javljaj nam situaciju! Mamice koje se muče sa cicama želim da što prije prođe i bude sve ok, a bebice nemaju grčeve više..
Misle da je neka upala valjda, dali su mi 2 sumameda. Jos uvijek osjetim da curkam. Rade mi sas ctg koliko vidim nemam trudova, u 11 ce ponovit opet laboratorijske pretrage valjda i mislim da jos 1 ctg kasnije
Cure drage, ja sam danas isla prvi puta na ctg i ostala u bolnici. Ctg nije bio dobar, beban se jako okretao i bas lupao po toj njihovoj sondi. Lezala sam sigurno 40ak minuta i eto… Pegled, zatvorena, tlak dobar, ma sve dobro, alli se doktorica zabrinula zbog ctga u kombinaciji s tim da je beban malo veci s malo vecim opsegom glave + zbog toga sto je moj brat operirao hidrocefalus kad je bio beba.
Ostavila me u bolnici da ponovim ctg i uzv, kaze nije to za ici kuci
… Odradila ponovljene, ctg dobar, uzv pokazuje da je trudnoca 38 tjedana a ne 37 pa je druga doktorica rekla da ju tako i tretiramo. Sve u redu, samo opseg glavice malo veci. Doktorica kaze da da joj nisu bacili bubicu na taj hidrocefalus da ju ovaj opseg ne bi alarmirao… Ona smatra da je sve okejja sad moram lezat tu makar do sutra dok ne ponovim ctg jos jednom i ne obavim neke pretrage, urin i krv valjda. Nadam se da ce i dalje biti sve u redu i da me nece drzati preko vikenda ako nema potrebe
Drži se... Meni su 3 različita dr svaki svoje mjere rekao, mislim da ni UZV nije precizan. U terminu si, kao i ja, može svaki čas voda, trudovi.. Javi nam se obavezno!
Sortiraj odgovore
Najstariji