ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    02. Siječanj 2020. 17:04

LoBi

damnarexx

LoBidrzim fige da bude sve uredu 🤞✨
    Jucer sam se i ja malo uspanicila u vezi iscjetka, al danas nista pa je okej.
    Jesi bas osjetila naglo i obilno curenje kako su i cure pricale, ili?

Jucer sam imala iscjedak cijeli dan, svaki cas sam mjenjala dnevni ulozak. Jutros oko 5 sam zaboravila ga stavit, oko 7 sam isla na wc gace su mi bile dosta mokre i promocilo na piđamu. Istusirala se stavila sve novo, i malo zaspala, pa kad sam isla na wc opet sve mokro, opet sam zaspala na fotelji i dok sam se dizala osjetila sam da sve curi iz mene ko da pisam. Presvukla opet sve i u roku par min ulozao gace tajice sve natopljeno vodom, obukla se i ba hitnu, imam 5 min do tamo, stavila debeli ulozak za mengu sav natopljen, oni mi stavili zelenu plahtu onu neku izmedu nogu, da vide kao jel plodna voda, o stavili me na ctg, tu sam opet dosta iscurila, dobila drugu pčahtu ta je toliko natopljena, sve mi po krevetu ptoslo, sad sam trazila novu, jos uvijek curim

Hvala ti na detaljnom opisu :)

LoBi
    02. Siječanj 2020. 17:04

Točkica37

U kojoj si bolnici? Jel ti ista govore?

U Karlovcu, nista mi ne govore. Sestra je samo rekla nesto da je dobro dok curi, ctg je bio dobar, sad kao cekamo oce se sto pokrenut valjda, nemam pojma, nitko ne dolazi i nista mi ne govore 

LoBi
    02. Siječanj 2020. 17:06

damnarexx

LoBi

damnarexx

Jucer sam imala iscjedak cijeli dan, svaki cas sam mjenjala dnevni ulozak. Jutros oko 5 sam zaboravila ga stavit, oko 7 sam isla na wc gace su mi bile dosta mokre i promocilo na piđamu. Istusirala se stavila sve novo, i malo zaspala, pa kad sam isla na wc opet sve mokro, opet sam zaspala na fotelji i dok sam se dizala osjetila sam da sve curi iz mene ko da pisam. Presvukla opet sve i u roku par min ulozao gace tajice sve natopljeno vodom, obukla se i ba hitnu, imam 5 min do tamo, stavila debeli ulozak za mengu sav natopljen, oni mi stavili zelenu plahtu onu neku izmedu nogu, da vide kao jel plodna voda, o stavili me na ctg, tu sam opet dosta iscurila, dobila drugu pčahtu ta je toliko natopljena, sve mi po krevetu ptoslo, sad sam trazila novu, jos uvijek curim

Mozda sam predetaljno😂 ali nisam znala skratiti😂stalno sam bila u panici da necu prepoznati ako mi curi voda, ali stvarno je jako isla nisam mogla ne prepoznati🙈

Grizli
    02. Siječanj 2020. 17:08

Lobi to bas onda dobrano tebi curi. Ko je beba oko 3 kg onda bi treblo sve biti ok cak i da se sad porodis. Drzi se! 🤞 Nadam se da ce ti bar nesto reci uskoro. 

Vaki
    02. Siječanj 2020. 17:12

Stelle123

Vaki i Annika jeste li tada koristili dudu? Sve nekako mislim kako zaminit tu sisu.

Moj nije htio dudu. Ja sam mu je stavila, a on odmah izbaci i tako u krug. Valjda jer nije izlazilo mlijeko iz nje... Tako da je mi uopće nismo koristili. Probaj, možda ćeš ti imati više sreće. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

LoBi
    02. Siječanj 2020. 17:16

Grizli

Lobi to bas onda dobrano tebi curi. Ko je beba oko 3 kg onda bi treblo sve biti ok cak i da se sad porodis. Drzi se! 🤞 Nadam se da ce ti bar nesto reci uskoro.

Hvala ti.. Nadam se da hoce🙏🙏

MaRe
    02. Siječanj 2020. 17:22

Lobi držim fige 🤞🤞🤞 al visoki su to tjedni..bit će to sve ok 
    Di mi je Dalindas.. isto je trebala ići danas u TA? Da vidimo šta kod nje ima nova :)
    Čitam vas za grčeve i ostalo i odmah se sjetim brata dok je bio beba...znači on se do skoro 6 mjeseci derao dan i noć...nit je bio gladan, žedan, upišan a ni grčeve nije imao...jednostavno se samo derao. Sad sam rekla da ak mi mali bude ko on da ću njemu ga donosit po noći jer zbog njega ja onda nisam mogla ni spavati ni ništa 

Juno
    02. Siječanj 2020. 18:33

damnarexx

Juno

Sretna vam nova svima i da nam bebice sretno rastu.
    Evo mog iskustva: vodenjak puknuo u 23.45. Spremili se i došli u bolnicu. Trudova nije bilo. Veli mi dežurna doktorica:i kaj da ja sad pišem u izvještaj i smije se. U 21 sam te pustila doma a sad opet došla. Budeš na promatranju pa možda izdržimo i par dana. No u 2.45 počnu 3 truda u razmaku od po 15 min. Na pregledu otvorena tek 2 cm. Onda počeli jedan za drugim u minuti a ctg niti jednog nije očitao, tek pri kraju. Skroz se brzo otvorila i u dva stiskanja stigla Maja. S njom sve super iako je tako sitna a meni nikako nisu mogli zaustaviti krvarenje, nešto kao da se maternica nije spustila po malo s bebom i počela stezati pa su mi dali neke injekcije. Beba malo bila s menom, došao i muž i onda meni tlak počeo rasti. Smjestili me samu u sobu da imam mir. Na kraju to mali apartmančić, super izgleda. Meni tlak rastao do 200/120 i malo padao pa tako sve po danas u 10 pa su ga snižavali injekcijama, tabletama, infuzijom. Čak me i internista nadgledavao. Mala nije bila s menom jer sam bila "nadrogirana" Došao muž i pojela si francusku, odojka, baklavu i malo kave i tlak pao na 120/80🤭. Dali mi djetešce i dalje sve super. Hranimo se, a pošto još nemam baš mlijeka, daju joj malo dohrane. Ona je jako dobra

Drago mi je da je sve uredu 🤗 neka tako i ostane 🤞
    A mlijeko vjerujem da ce uskoro doci.
    U kojoj bolnici si bila?

U Koprivnici

Damnarexx 🌺
    02. Siječanj 2020. 18:41

LoBi

damnarexx

LoBi

damnarexx

Mozda sam predetaljno😂 ali nisam znala skratiti😂stalno sam bila u panici da necu prepoznati ako mi curi voda, ali stvarno je jako isla nisam mogla ne prepoznati🙈

Nijeee predetaljno 😁😁 
    To je i meni sada, panika da necu skuziti. Ali po svim opisima, msm da hocu.
    -
    Jesam li ja jedina koja nije spremila torbu? 🤔😩
    Hvata me neko ludilo zadnja 2 dana, veceras cu ju spremit pa nek stoji. Do sad sam se vadila na to da mi je 'prerano'.
    -
    Cure koje su rodile, nasljedila sam 20kom. Chicco ulozaka, a u paketu ih je 30.
    Mislim da ce mi trebat jos jedan cijeli paket, jelda?
    Od Vira sam odustala.

Juno
    02. Siječanj 2020. 18:54

LoBi nemoj se brinuti. Tako je i kod mene bilo prekjučer. Doktorica mi je rekla da pošto nisam imala trudove, da se voda stalno obnavlja i da će me pratiti i vaditi mi krv na crp. Ako dođe do upale, idemo se porađati, a možda izdržimo u komadu još tjedan dana. No, za tri sata su krenuli trudovi i ekspresni porod. Ravnih 35 tjedana tu noć napunili. Dan ranije procijenjena na 2527 g, rođena s 2250 g. Sve super, već papa ko velika. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.