ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    02. Siječanj 2020. 15:52

I da se javim nakon pregleda, sve je u redu. Zatvorena, beton, uzet bris, malo urin opet lošiji, otvoren porodiljni i predane zadnje doznake. 
    Curka se opet ne želi slikati , okrenuta glavom dolje i skoro 2.500 kg ima... 
    Procjena na 3.400-3.500 kg. 

Iduči pregled 16.01. i onda dogovor za CTG i preglede u bolnici. 

Ja sam se rasplakala ko kišna godina... i svaki put na tom UZV-u plačem ( totalno labilna osoba 😀 ) ali baš se raznježim kad ju vidim i ne mogu vjerovati koliko se približava dan poroda 😀😀 

Nadam se da ste mi ostale dobro i da će uskoro proći sve muke s dojenjem

Lunica
    02. Siječanj 2020. 15:56

Stelle123

Lunica

Znate li smiju li se stavljati Plimycol vaginalete u trudnoci?

Da ja sam ih koristila.

Hvala! 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

LoBi
    02. Siječanj 2020. 15:58

Lavica27

Ajme loBi,znam da se mi pratimo i skupa smo u Ka rodilistu… na kolko je beba procijenjena? Mislim Dosad su se i pluca trebala razviti, vjerujem da bude sve ok! Koja dr te zaprimila? Mislila sam bas kako se dugo nisi javljala…
    Stelle,posalji onu prituzbu (open dispute). Ja valjda imam srece,sve mi dodje…evo prosli tj naručili barske stolice na aliju ,jutros nam dostavljene…
    Joj kad pisete ga grceve cure,ja sam to sve s curom zaobisla, sto me sve moze cekati😱
    Ma grizli bitno da si ti dobro a kako ce porod odraditi- samo da je i cura dobro!

18.12. kod mog gin je imala oko 2 200, sad ova dr govori kao da je preko 3,opce ne vjerujem  da je toliko dobila u tako malo vremena, nitko mi nista nije rekao, dr se samo cudila, stavili su me na penicilin. Neznam ni koja je dr 😔 kratku kosu ima 

Grizli
    02. Siječanj 2020. 16:05

Lobi ajme nadam se da cete izdrzat jos to malo u komadu. Iako to sto Lavica kaze do sad su pluca trebala sazrijeti. 🤞🤞 Da sve bude ok.
    Lavice ma je slazem se sto god za bebolinu ali da si prizeljkujem spontano to da.
    Cure s problem dojenja i grcicima... A i ako neka trudnica ima problema sa probavom, napuhanost itd pokusajte u prehranu ukljuciti pir tj kruh i ostalo od pirovog bransa po mogucnosti da vam netko to bas spremi i da je 100% pir jer lupovni znaju svasta mjesta. Meni je to bas super i vec duze jedem od pira kruh, sma ga umjesim. I kako mi sad vec tesko sve zamolila seku da mi ide kupiti brasno vec kad je u gradu i donese pa mi bas kaze da mi je to super i tokom dojenja jer da navodno smanjuje napuhanost i kod beba, a bogato je vit B kompleksa, mineralima, omega 3. Ona ga je dosta jela kad je dojila jer je morala paziti na prehranu a ovo bi ju zasitilo dovoljno. Pa eto vrijedi probat. 

Lavica27
    02. Siječanj 2020. 16:06

Ma preveliko mi to odstupanje, a i kako je nezrelo ako je preko tri kile?? Neznam nijednu s kratkom kosom,baš razmisljam...

Točkica37
    02. Siječanj 2020. 16:11

Bas i ja citam...kako nezrelo? Mozda misli u smislu da si zatvorena i da je sve cvrsto. Bit ce sve ok, to je sve u finišu tak da ne brigaj 🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    02. Siječanj 2020. 16:24

Vaki i Annika jeste li tada koristili dudu? Sve nekako mislim kako zaminit tu sisu.

url=https://lilypie.com]

Damnarexx 🌺
    02. Siječanj 2020. 16:31

LoBi drzim fige da bude sve uredu 🤞✨
    Jucer sam se i ja malo uspanicila u vezi iscjetka, al danas nista pa je okej.
    Jesi bas osjetila naglo i obilno curenje kako su i cure pricale, ili?

LoBi
    02. Siječanj 2020. 16:51

damnarexx

LoBidrzim fige da bude sve uredu 🤞✨
    Jucer sam se i ja malo uspanicila u vezi iscjetka, al danas nista pa je okej.
    Jesi bas osjetila naglo i obilno curenje kako su i cure pricale, ili?

Jucer sam imala iscjedak cijeli dan, svaki cas sam mjenjala dnevni ulozak. Jutros oko 5 sam zaboravila ga stavit, oko 7 sam isla na wc gace su mi bile dosta mokre i promocilo na piđamu. Istusirala se stavila sve novo, i malo zaspala, pa kad sam isla na wc opet sve mokro, opet sam zaspala na fotelji i dok sam se dizala osjetila sam da sve curi iz mene ko da pisam. Presvukla opet sve i u roku par min ulozao gace tajice sve natopljeno vodom, obukla se i ba hitnu, imam 5 min do tamo, stavila debeli ulozak za mengu sav natopljen, oni mi stavili zelenu plahtu onu neku izmedu nogu, da vide kao jel plodna voda, o stavili me na ctg, tu sam opet dosta iscurila, dobila drugu pčahtu ta je toliko natopljena, sve mi po krevetu ptoslo, sad sam trazila novu, jos uvijek curim

Točkica37
    02. Siječanj 2020. 16:53

U kojoj si  bolnici? Jel ti ista govore? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.