ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    02. Siječanj 2020. 14:36

Vaki

Moj je bio isključivo dojen. Izbacila sam sve živo iz prehrane, mliječno, voće, određeno povrće i meso. Nisam više znala što bih jela. Izgubila sam jako puno na kilaži pa me pedijatrica plašila da ću izgubiti mlijeko. A, kad više nisam znala što bih… To je jako teško raudoblje, ali kažem nekima se crijeva prije razviju pa i grčevi odu ranije.

Ja sam isto na "bolnickoj hrani", juha od domace koke, blitva i sl....i jucer pojedem lazanje ne mislec...on nije nikako spavao...al meni je to bio prvi konkretan obrok nakon dugo, bas sam morala...
    Nisam pametna, mama i sveki mi forsiraju tu dijetnu hranu al ja isto mislim da to umanjiva kvalitetu mlijeka i u konacnici steti meni..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Reserved123
    02. Siječanj 2020. 14:44

Uh grcevi njemu su isto krenuli ali on nema neki tocan raspored da su mu tocno od tad do tad nego nekad vecer nekad ujutro a nekad cijelo vrijeme. Ali se on meni primiri na sisi pa neznam dali to stvarno jesu grcevi ili nisu. Ja isto samo leso meso i juhu jedem ali sam jucer jela sve pa nije spavao cijelu noc. Tako da je definiticno novogodisnja odluka jest leso i juhu dok ne pocmemo s krutom hranom 😪

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Nita9999
    02. Siječanj 2020. 15:01

Vaki

Stelle123

Ima svakakvih muka. Stvarno vise ne znam jel ovo normalno da njega ta probava muci od 0-24. Nocas apsolutno cilu noc. Zaspe deset minuti pa uru vrimena se muci i tako do jutra. Ne reve, ali takve zvukove ispusta da mi ga je prosto milo. Danas nakon podoja, vodopad. Sise da bi mu lakse bilo, a na kraju se prejede. Sad i u setnji spava i rze, sve vise sumnjam u refluks. Al ako ovako bude cetri miseca, ko ce to izrzat?

Evo mene da ti opišem svoje iskustvo. Dakle, nama isto nisu bili klasični grčevi, tipa od 7h do 8h, to je trajalo po čitave dane. Vodila sam ga na vađenje krvi, dala uzorak urina i stolice za svaki slučaj jer mi je to bilo suviše sumljivo. Ipak su bili grčevi u pitanju. Isto sam isprobala sve od masaže, toplih obloga, umirujućih zvukova, kapljica, čak i homeopatijom… Ništa nije pomoglo. Zato sam ga stalno nosila na rukama, bilo mi ga je žao. Plakala sam s njim svaku večer. Prošlo je točno s 4. mjeseca, kao da do tad nikad nije imao nikakvih problema. Možda vama stane ranije!

Hej Vaki!! Sjećam te se s jedne druge teme koku dugo nisam posjetila i nisam uopće u toku, ali mi je tako drago vidjeti tvoju lentu 😀😀 
    Nadam se da si dobro i da trudnoća teče uredno... 
    Sretno nam 😀😀

• Stelle123
    02. Siječanj 2020. 15:10

Lunica

Znate li smiju li se stavljati Plimycol vaginalete u trudnoci?

Da ja sam ih koristila.

url=https://lilypie.com]

Vaki
    02. Siječanj 2020. 15:10

Nita9999

Vaki

Stelle123

Ima svakakvih muka. Stvarno vise ne znam jel ovo normalno da njega ta probava muci od 0-24. Nocas apsolutno cilu noc. Zaspe deset minuti pa uru vrimena se muci i tako do jutra. Ne reve, ali takve zvukove ispusta da mi ga je prosto milo. Danas nakon podoja, vodopad. Sise da bi mu lakse bilo, a na kraju se prejede. Sad i u setnji spava i rze, sve vise sumnjam u refluks. Al ako ovako bude cetri miseca, ko ce to izrzat?

Evo mene da ti opišem svoje iskustvo. Dakle, nama isto nisu bili klasični grčevi, tipa od 7h do 8h, to je trajalo po čitave dane. Vodila sam ga na vađenje krvi, dala uzorak urina i stolice za svaki slučaj jer mi je to bilo suviše sumljivo. Ipak su bili grčevi u pitanju. Isto sam isprobala sve od masaže, toplih obloga, umirujućih zvukova, kapljica, čak i homeopatijom… Ništa nije pomoglo. Zato sam ga stalno nosila na rukama, bilo mi ga je žao. Plakala sam s njim svaku večer. Prošlo je točno s 4. mjeseca, kao da do tad nikad nije imao nikakvih problema. Možda vama stane ranije!

Hej Vaki!! Sjećam te se s jedne druge teme koku dugo nisam posjetila i nisam uopće u toku, ali mi je tako drago vidjeti tvoju lentu 😀😀
    Nadam se da si dobro i da trudnoća teče uredno…
    Sretno nam 😀😀

Hvala, draga! 😘😍

🤞❤️🙏

• atica
    02. Siječanj 2020. 15:18

Bok mame i moms2be :)
    Jel neka rodila na sv.duhu? Imate li iskustva?
    I znam da ste davno tipkale da ste narucivale nesto s aliexpressa pa me zanima jeste li s necim posebno zadovoljne?
    Sretno svima sa zadnjim tjednima :)

• Stelle123
    02. Siječanj 2020. 15:19

Reserved tako je i kod nas zaspe sa bradavicom izmedju usta i nosa, al svako 10 min se propinje i crveni, ako u mdjuvremenh ne izbaci to sto pocica nepredvidjeno.
    Nego, sto jedete za dorucak. Ja danima samo kruh i marmeladu. Budem gladna ko vuuukkk.

LoBi
    02. Siječanj 2020. 15:22

Curke ja sam zavrsila u bolnici,krenula sam vam jutros pisati da imam jaci iscjedak od jucer, i onda je krenulo bas jako curiti, gace i tajice su mi bile skroz mokre, par puta se Presvukla , vidjela sam da to nije iscjedak pa sam otisla na hitnu, poslali su me u rodiliste. Plodna voda mi curi i dalje i to bas jako, doktorica kaze da je sve jos nezrelo, nisam ni otvorena, danas sam 35 tt. Dobila sam sad penicilin, davat ce mi svakih 6 sati. Nadam se da ce bit sve ok, bas me jako strah. 

• Stelle123
    02. Siječanj 2020. 15:23

Kad se vec spominje ali, ja Lavice narucila onu kameru sto se prati na mob. mislim da si ti link bila stavila, jos u jedanaesti mjesec, jos nije doslo

Lavica27
    02. Siječanj 2020. 15:33

Ajme loBi,znam da se mi pratimo i skupa smo u Ka rodilistu... na kolko je beba procijenjena? Mislim Dosad su se i pluca trebala razviti, vjerujem da bude sve ok! Koja dr te zaprimila? Mislila sam bas kako se dugo nisi javljala...
    Stelle,posalji onu prituzbu (open dispute). Ja valjda imam srece,sve mi dodje...evo prosli tj naručili barske stolice na aliju ,jutros nam dostavljene...
    Joj kad pisete ga grceve cure,ja sam to sve s curom zaobisla, sto me sve moze cekati😱
    Ma grizli bitno da si ti dobro a kako ce porod odraditi- samo da je i cura dobro!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.