ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    02. Siječanj 2020. 11:36

Bokić ženice, ja evo obavila pregled u bolnici, danaa otvorena 1 prst, jučer je počeo ispadat taj sluzni čep, kaže da se ne trebam sekirat, posteljica je ok, bebi nije pupčana omotana oko vrata, protoci ok, jedino me zezala kak nisam osjetila so 5 mj trudnoće da se miče, i napisala mi pod dijagnozu neredovoto kontrolirana trudnoća, wtf!? Nadam se da ste mi sve dobre i bebice i mame... Ljubim vas puno

annika
    02. Siječanj 2020. 12:41

Ivikii super sto antibiotik djeluje. 
    miki0 ajd ti pitaj za taj sprej, on je mene spasio. Odcepi te kanale i mozes izvuci mlijeko iz njih. Neka nam think objasni zasto njegova upotreba nije rasirena, ja koliko god citala i trazila ne vidim nigdje sretno djelovanje
    Ja sam odrapila od ponoći do 6 ujutro muz nahranio malog dva puta dok se ja, nemajka, nisam trgnula. Naručila sam set za relaktaciju od medele. Koliko god pokusavala da prihvati dojku, nista od toga. Nadam se da ćemo uspjeti s tim

[iimg]

Grizli
    02. Siječanj 2020. 12:41

Hej zenake, ja otisla po nalaze brisa koji su uredni... Jeeeej... Pozalila se opet na one bljeskove i kontrakcije sto sam imala pa me pregledala odmah za svaki slucaj. Uglavnom zavetonirana i dalje iako je kao ocekivala da cu zbog velicine bebe i tako nisko sto je mozda se i poceta otvarat, posebno jer imam te HB, al nista. Ctg trudovi ravna crta, nista, nula je rekla.  Uglavnom spoji me na ctg nema pokreta bebe, al otkucaji uredni. Skine ctg kao da promjenim polozaj krene ludovatnda se sve izvana vidile ruke i noge. Vrati ctg 10 min opet nema mrdnja. Skine da kao nesto gricnem, krene frajerica ludovati. Brzo mi stavi ctg i nista prvih 3 min. Na kraju sam na ledja legla i promrdala trbuh pa se krenula mrdat i ulovili pokrete na ctg. Gin je umrla od smjeha i rekla da imam bebu s karakterom. 😁😳 Dobila upitnice zanurin i krvnu sliku sutra da oabvim, u 38tt moram u TA kod svoje dr koja me pratila za heparin i da ona odluci sto ce i kako dovrsiti trudnocu. Savjet moje gin je da ako imam trudove na 10 min uredne da krenem za Pulu, tako da sad znam bar okvirno koliko da cekam ili se zurim, ne znam sto to znaci al ugl to je njena preporuka tako da cu se toga drzat ako ne bi odlucili ranije me poroditi. 
    Lorena znaci cekanac je kod tebe. Su ti radili ctg? Ovo sto ti je napisala za nekontroliranu trudnocu mislim da je to njima praksa u takvim slucajevima cisto da vise obrate paznju na bebu u pocetku za svaki slucaj. 

mala.le.90.
    02. Siječanj 2020. 12:56

Ivki joj koji stres si prosla, drago mi je da ste ok sad...
    Mikio brz oporavak!
    Ja sam danas tek 17.dan nakon poroda da mogu rec da sam ok, da sam dosla malo k sebi...na sve sam se bila pripremila, i da ce bit tesko, i da necu spavat, al nisam mogla ni sanjati da je oporavak ovako tezak i spor...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lorena94
    02. Siječanj 2020. 12:56

Grizli

Hej zenake, ja otisla po nalaze brisa koji su uredni… Jeeeej… Pozalila se opet na one bljeskove i kontrakcije sto sam imala pa me pregledala odmah za svaki slucaj. Uglavnom zavetonirana i dalje iako je kao ocekivala da cu zbog velicine bebe i tako nisko sto je mozda se i poceta otvarat, posebno jer imam te HB, al nista. Ctg trudovi ravna crta, nista, nula je rekla. Uglavnom spoji me na ctg nema pokreta bebe, al otkucaji uredni. Skine ctg kao da promjenim polozaj krene ludovatnda se sve izvana vidile ruke i noge. Vrati ctg 10 min opet nema mrdnja. Skine da kao nesto gricnem, krene frajerica ludovati. Brzo mi stavi ctg i nista prvih 3 min. Na kraju sam na ledja legla i promrdala trbuh pa se krenula mrdat i ulovili pokrete na ctg. Gin je umrla od smjeha i rekla da imam bebu s karakterom. 😁😳 Dobila upitnice zanurin i krvnu sliku sutra da oabvim, u 38tt moram u TA kod svoje dr koja me pratila za heparin i da ona odluci sto ce i kako dovrsiti trudnocu. Savjet moje gin je da ako imam trudove na 10 min uredne da krenem za Pulu, tako da sad znam bar okvirno koliko da cekam ili se zurim, ne znam sto to znaci al ugl to je njena preporuka tako da cu se toga drzat ako ne bi odlucili ranije me poroditi.
    Lorena znaci cekanac je kod tebe. Su ti radili ctg? Ovo sto ti je napisala za nekontroliranu trudnocu mislim da je to njima praksa u takvim slucajevima cisto da vise obrate paznju na bebu u pocetku za svaki slucaj.

Napravili su mi ctg, ni jedan trud nije uhvatio, odkucaji su super, protoci isto, bebač se bacakao dok smo bili na UZVu. Da, čekanac, rekla je da danima može bit tako, jedan prst otvorena a da može za oar sati krenuti trudovi.. 😂 Meni su rekli kad osjetim grčeve kao da imam menstruaciju, počnem štopat vrijeme trajanja i kad bude na 8-10 min za bolnicu, osim u slučaju puknuča vodenjaka ili da se pojavi svježa krv.. 

Lavica27
    02. Siječanj 2020. 13:23

Hej cure...zelim vam da sve uhvatite ritam sa sto manje bolova!
    Grizli sta postoji mogucnost i CR?
    Kako nam je kratka lista pregleda nekako🤔
    Lorena ja sam ti s orvom bila za prst od 34.tjedna... i inducirana u 40.tt... istina moze jucer moze danas il za 2 tjedna...
    Mala.le drago mi je da ide na bolje..

• Stelle123
    02. Siječanj 2020. 13:29

Ima svakakvih muka. Stvarno vise ne znam jel ovo normalno da njega ta probava muci od 0-24. Nocas apsolutno cilu noc. Zaspe deset minuti pa uru vrimena se muci i tako do jutra. Ne reve, ali takve zvukove ispusta da mi ga je prosto milo. Danas nakon podoja, vodopad. Sise da bi mu lakse bilo, a na kraju se prejede. Sad i u setnji spava i rze, sve vise sumnjam u refluks. Al ako ovako bude cetri miseca, ko ce to izrzat?

url=https://lilypie.com]

Grizli
    02. Siječanj 2020. 13:32

Lavice moja gin ne iskuljucuje niti jednu opciju zbog toga sto sam do 26tt dobivala heparine, ivf je kao sa ranijim pobacajima, pa kao nek oni odluce sto ce. Ja iskreno bi cekala svoje trudove, al naravno oni znaju najbolje za bebu i mene. Moguće je rekla da me induciraju ili cr ili prirodno. Ovo inducirano me najvise odbija kao opcija. Jer to mi je ono totalno neprirodno forsiranje i vec vidim lako moguce mrcvarenje.
    Da vas pitam ako neko zna sto u trudnockoj znaci visina finusa f-s cm i kčs... Tu mi je ispunjeno sad prvi put pod visinu findusa x/3, ppd kčs neki T ili X nisam sigurna sto bi bilo. I nasvrljano rukom R dio održiv, usce zatvoreno i onda neki hiroglifi gl. It st. Pra(nesto) fp ili fr ili Pp... Sve sam skuzila 😆 

• Stelle123
    02. Siječanj 2020. 13:33

kcs -kucaji cedonog srca obicno stave + kao da je ok

url=https://lilypie.com]

Lunica
    02. Siječanj 2020. 13:36

Lista pregleda da.. Ja sam 7. 1. Zaboravih napisati😬
    Ja jutros popila malo jacu kavu i takva me tahikardija ulovila.. Bas neugodan osjećaj.. Otkucaji 100. Popila normabel od 2mg i malo prilegla. Sad sam ok.. Bas se treba prepaziti ovaj kraj. Sve je nekako napetije.
    I mjehur cim izadjem na hladni zrak me malo zasmeta.. Tim vise sto ne mogu jaknu zakopcat a neda ni se sad pred kraj kupovati trudnicku jaknu pogotovo sto ne planiram vise radjati😅 stavim si dugi topli sal al ipak radije ne izlazim po hladnom  ako ne trebam. Doma grijemo na drva sa centralnim grijanjem pa je bas ful toplo i bude mi sok izlaziti po hladnom zraku. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.