Cure,usput pitanje... jel koja osjeca konstantnu bol nize trtice,kao na pocetku guzova😂 Meni je jučer krenulo i ne nestaje ni lezanjem nit nakon sto sam prespavala. Mislim.kad sam imala mengu da me znalo tako boliti iza kao neka tezina. Znam da se sve rasteze itd al vecina tih bolova mi je dolazila i odlazila...
P.s. sretno na pregledima,javite se sve.
Mrgud mislim na tebe😘 Tonkice jel krenulo sta?
Pozdrav svima!!! Nisam uopce u toku. Zapela sam na 516 stranici.
30.12. Je dosao Ivan. 4270 i 51cm. Mozda sam to i napisala. Pojma nemam.
Jutro curke :)
Mi i dalje u radovima i nervozi pa ne stignem / neda mi se tipkat, ali sve pročitam i popratim i nadam se da će svima sve krenut na bolje🙂
Ja se i dalje ne mogu žalit na ništa od trudnickih simptoma osim karate kid pokreta koje čudo izvodi redovito i sve jače, troma sam i umorna i trbuh je podosta narastao pa sam si kao moržić ali još uvijek funkcioniram, kako bi ovaj moj rekao, kao netrudna osoba 🤣🤣 (osim ako je nešto na podu, onda jbg)
I napokon su mi došli komoda i krevetić pa se nadam da će kroz dva dana i to doći na red za sređivanje.
Supergirl je danas termin, a nema je već jedno tjedan dana, bar ja nisam popratila javljanje..
[/url
Pozdrav svima!!! Nisam uopce u toku. Zapela sam na 516 stranici.
30.12. Je dosao Ivan. 4270 i 51cm. Mozda sam to i napisala. Pojma nemam.
Jesi jesi, na popisu ste i svi smo komentirali veeeliku bebicu 🥰🥰🥰
Nadam se da ste ok i da ne stigneš pratiti jer uživate a ne jer se mučite 🤞🤞💓
[/url
Cim krenem pisati on place. Malac je prvi glas rodilista. On zdere ne ciki i ne jede nego bas zdeee. Ko da je iz Bijafre. On se trese mlati glavomi vristi dok jede.
Mi se borimo. Hvala vam na cestitkama. Svi su super. Osoblje je savrseno. Doktori sestre... svi redom. Samo da uhvatimo ritam... samo
PREGLEDI
02.01. - Nita9999
02.01. - PetraB
02.01. - Taani
03.01. - Hani
03.01. - DeeDee
03.01. - Lavica27
03.01. - Tonkica1
03.01. - samojed
09.01. - C1M4
09.01. - Omerta
13.01. - Macutica
13.01. - AnnA
13.01. - lorija
14.01. - DeeDee
17.01. - LoBi
17.01. - PetraB
Jutro svima! 🙈 Ja malo uspjela odspavati duze...
Samojed kud bas sad nisu sjeli cevapi...
Mikio zao mi je sto te sve to zadesilo 🤞 da sto prije prode. Ne daj se!
Kl1v u kojoj si ti ono bolnici? Uzivajte zajedno 🤱
Lavice znalo je mene tako uloviti, ali bi proslo nakon nekog vremena. Ne sjecam se sta bih napravila...
Kod mene se nista ne pokrece 🤷♀️ Izgleda da je ovom malom predobro unutra i da ne zeli van🤣 Imam osjecaj da cu biti 🤰 zauvijek 😂
Ivkii tvoja prica je dokaz da treba slusati svoj instinkt! Zao mi je da ste morali kroz to proci, ali bitno je da ide na bolje. Saljem pozitivbe vibre 🙏🍀😘
Sortiraj odgovore
Najstariji