Juno dobrodosla mala Maja 😊 doci ce ti mlijeko, tak sam i ja mislila i 4.su mi cice bile ko da ce eksplodirati 😊 samk sad uzivajte 😊
Mikio tebi nikako da krene na bolje..valjda te sve moguće neprilike s dojenjem snašle 😕 valjda ce antibiotik sada pomoći pa bude bolje 💪
Juno porod zvuči ok al ovo poslije je ajme 😱 Na sreću sve je dobro prošlo i završilo i sad možeš uživati s malenom 😊
Miki sorry ako sam negdje preskočila: jel ti mozda netko preporučio syntocinon spray?
[iimg]
Jutro cure
Ja sam sinoć se počastila cevapima i sad muku mučim od 5 jutros povraćanje itd 🤔
Mikio zelim ti da što prije prodju biljke da dojenjem i da uspostavite što prije bezbolno dojenje 🙏
Lorija tek sam sad vidjela da si se javila, baš mi je drago što si se javila i da se je posteljica pomjerila samo miruj još malo i blizu smo kraja 😄
Jutro ženice, vidim da još muku mučite sa cixkama i dojenjem, mene također strah što će biti s time... Nismo noćas išli na hitnu, rekli nam ako nema svježe krvi, trudova, bolova da ne dolazimo, nisam bas spavala jer sam svakih sat vremena išla provjeravati na wc.. Sad se spremamo pa ćemo za bolnicu na 1.pregled tamo,rekli su nam od 9 do 12 da rade pa ćemo vidjeti. Ja imam osjećaj da će me ostaviti, pa panika i strah pocinju raditi svoje 😂
Cestitkee na novim bebicama ❤️🤗🤗
Ovi dani su nam bili pravi test za zivce, ali vas nisam zaboravila.
Ja sam jucer pustena iz bolnice, al beba ostaje.
Meni su uveli antibiotik zbog mog kaslja i zeljezo. I provjerili mi krv u ned navecer da vide smijem li vidit malu. I dobila dopustenje nakon tog. U pon dodemo mi na neonatologiju da vidimo kakvi su nalazi, a ped nam govori visok crp, voda otisla na pluca di je doslo i do upale pluca, a po nalazu bebine krvi vidi se da je pred sepsu, a da me utjesi govori s ovakvim nalazima bebe moramo ozivljavat i bit na aparatima, ali vasa je posla bez tog. Tu su sve one moje kockice u glavi pale jer nam nije mogla rec oce li biti dobro, nego se cekalo oce li antibiotik djelovati i oce li doc do sepse. 🙈 Taj dan sam provela slomljena. Svako tri sata sam je smila doc podojit. I u utorak stignu novi nalazi,antibiotik djeluje, crp pada, izbjeglo se sve sto se moglo zakomplicirat. I sad sam svako tri sata od9 do 21 kraj bebice, dojimo, vidi se da je bolje i cekamo svaki novi nalaz. Ali prognoze su da bi za vikend trebala doma. A protrnem svaki put kad se sjetim da su je htjeli ostaviti s menom prvu vecer i da su je odveli na neo tek nakon sto sam ih tri cetiri puta zvala da je provjere jer cudno dise i da se muci. 🙈🙈
Eto ukratko😅
A moj oporavak je prodao odlično. Tablete za bolove mi nisu trebale, normalno sjedim i hodam vec dva dana. Ni punti mi ne smetaju,a jos u radaoni pri sivanju su mi rekli da se ne prepadne, da ocekujem bar tri tjedna bolove i peckanje jer sam cudno popucala, ali nista😅.
Sad se odoh malo izdojit inace cu explodirat🙈
*****E da zato sam i dosla, sretna vam nova godina i svima nama puuuno zdravlja i uzivanja s bebicama. I naravno lagani porodi svima koji cekaju😉🍾🍾🍾🥂🍼❤️****
Cestitkee na novim bebicama ❤️🤗🤗
Ovi dani su nam bili pravi test za zivce, ali vas nisam zaboravila.
Ja sam jucer pustena iz bolnice, al beba ostaje.
Meni su uveli antibiotik zbog mog kaslja i zeljezo. I provjerili mi krv u ned navecer da vide smijem li vidit malu. I dobila dopustenje nakon tog. U pon dodemo mi na neonatologiju da vidimo kakvi su nalazi, a ped nam govori visok crp, voda otisla na pluca di je doslo i do upale pluca, a po nalazu bebine krvi vidi se da je pred sepsu, a da me utjesi govori s ovakvim nalazima bebe moramo ozivljavat i bit na aparatima, ali vasa je posla bez tog. Tu su sve one moje kockice u glavi pale jer nam nije mogla rec oce li biti dobro, nego se cekalo oce li antibiotik djelovati i oce li doc do sepse. 🙈 Taj dan sam provela slomljena. Svako tri sata sam je smila doc podojit. I u utorak stignu novi nalazi,antibiotik djeluje, crp pada, izbjeglo se sve sto se moglo zakomplicirat. I sad sam svako tri sata od9 do 21 kraj bebice, dojimo, vidi se da je bolje i cekamo svaki novi nalaz. Ali prognoze su da bi za vikend trebala doma. A protrnem svaki put kad se sjetim da su je htjeli ostaviti s menom prvu vecer i da su je odveli na neo tek nakon sto sam ih tri cetiri puta zvala da je provjere jer cudno dise i da se muci. 🙈🙈
Eto ukratko😅
A moj oporavak je prodao odlično. Tablete za bolove mi nisu trebale, normalno sjedim i hodam vec dva dana. Ni punti mi ne smetaju,a jos u radaoni pri sivanju su mi rekli da se ne prepadne, da ocekujem bar tri tjedna bolove i peckanje jer sam cudno popucala, ali nista😅.
Sad se odoh malo izdojit inace cu explodirat🙈
*****E da zato sam i dosla, sretna vam nova godina i svima nama puuuno zdravlja i uzivanja s bebicama. I naravno lagani porodi svima koji cekaju😉🍾🍾🍾🥂🍼❤️****
Hvala Bogu da je bebici bolje i anbk djeluje.. To je najvažnije. Jos malo pa cete uzivati kuci jedna u drugoj 💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hello curke... Sretno danas svima koje imaju preglede, kojima krenu trudovi i mamama koje su rodile.
Mikio joooj jadna ti sto te jos nece snac. Uzas. Bas drzim fige sve moguće pozitive s kojim raspolazem da se oporavis sto prije i da napokon krenes uzivat u lijepim danima majcinstva.
Juno drago mi je da si bolje i da je Maja super. Citam ja onaj menu i kao visok tlak i prvo si pomislim ajme sto je isla jest to sigurno joj tlak bio poslije jos gori, a kad ono super. Hehehe ti si ocito prva koja spusta tlak sa odojkom. 😁 Neka neka samo da je sve super.
Ivikii 😳 uzas, ne mogu si ni zamislit taj scenarij. Strasno! Dobro je da si slijedila svoj instinkt i trazila pomoc odmah a ne cekala. 🤞🤞🤞 Da vas za vikend pustaju doma. Reci ti si u bolnici jos ili od dom ides u bolnicu ju dojiti? Drzite se!
Jutro cure!
Mikio a fakat te ne ide...nadam se da ce odsad ici na bolje!
Juno bas je isao ekspres porod,super! Cudi me da zbog tlaka nisu inzistirali na carskom,al nebitno,bitno da je sve proslo u redu...sto se tice menija,ne znam u kojoj si bolnici al meni nisu dali da mi se nosi hrana i drzali me na neslanoj dijeti zbog tlaka 140/90 (inace niskotlakas).. al nek si ti omastila brk :)
Ivkii ovo zvuci uzas i nemogu zamisliti kroz sto si prosla. Nadam se da sad krece na bolje!!
Sortiraj odgovore
Najstariji