Sretna vam Nova godina i sve najbolje svima!
Mene je jutros probudila oštra bol da sam sve zvjezdice vidjela
Drage mamice i buduće mamice sretna Nova godina 🎉🎊 sve najboljee zelim svima ❤️🤗
Juno i Mrgud čestitam na bebicama, brz oporavak vam zelim❤️❤️
Lorena sretno ako krene danas 😍🤭🤗
Ja sam inace svaku noc budna do jutra a sinoc sam toliko spavala da ni sama jos ne vjerujem😂😂
Evo čula se sa prijateljicom čija sestra je babica, veli da ako nema bolova, previše krvi, vodenjak nije pukao mirujem još kući, jer je vjerojatno sluzni čep. Na toalet papiru je ostalo mozda 2-3 kapljice sa prozirnom sluzi, jedino što sam se ja baš jako uplašila i sad me hvata panika...
Sretna vam svima Nova godina i sve najbolje vama i vasim obiteljima! 🥳🥳
Lorena mislim da ne trebas panicariti, ne mora znaciti da ce ti krenuti odmah. Ti ne bi jos? 🤭
Joj cure moje, kolko sam vikala sa me nije strah poroda, jer mora bebač vanka, sad mi bome nije svejedno 😂☺️ bit će kako mora biti.. Idem još jednom torbu i kofer pregledat
Lorena moze brzo a moze za 2-3 tjedna... to je taj sluzni cep koji je tu da nas zbuni...
Ja sam još kući pošto nema nikakvih drugih simptoma, iako dragi morguje da me vozi za bolnicu...
Cure drage sretna vam nova godina i puno srece zdravlja (zivaca 😋) i prospavanih noci 🥰🥰
Gospodin je usao vrlo lijepo u novu godinu. Spavao je od 22 do 4 a inace se budi svaka 2 sata.
Mrgud ja isto imam uvucene bradavice i koristim Aventove najmanji broj. Meni skroz dobro funkcioniraju. Nekad iscuri mlijeko ali treba da dobro uhvati i nikakvi problem.
Lorena meni prijateljici je ispao sluzni cep i tek nakon 3 tjedna je rodila. Nakraju jos i prenijela trudnocu tako da nema straha
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Cestitam svima na novim bebicama 😊 nadam se da ste se dobro zabavili sinoc 😊
Cure koje su u iscekivanju drzim fige da se sto prije mazite sa svojim bebicama.
Mikio bas mi je zao kaj te to sve snaslo 😞 meni je dobro funkcionirala izdajalica. Nadam se da bude sve to brzo proslo. Jesi probala sa zeljem? Ja sam svaku noc drzala zelje na cicama.
Cure koje koristite sesirice, jeste probale davati im bez? Kak imate u planu izbaciti sesirice ili mislite skroz dojiti s njima?
Mi se sad spremamo da ga prvi put sami okupamo 😂 drzite fige da prode sa sto manje dreke 🤦🏼♀️
Sretna nova cure...netko je spominjao soor nemogu se sjetit tko...kako to prepoznat..jel ga moguce imat a da se ne bjeli usna supljina beba?
Sortiraj odgovore
Najstariji