Mi smo još kod kuće, nema trudova, više nije bilo krvi, tj sukrvice.. Malo sam se smirila sad čekamo da bude nešto! Javim vam se ako se što promijeni. Ljubim vas sve! Da nema ovog foruma ne znam što bih, sekirala se samo...
Mi smo još kod kuće, nema trudova, više nije bilo krvi, tj sukrvice.. Malo sam se smirila sad čekamo da bude nešto! Javim vam se ako se što promijeni. Ljubim vas sve! Da nema ovog foruma ne znam što bih, sekirala se samo...
Red fox drzim i zelje. Prije dojenja vruci rucnik i masaza, pa dojenje pa hladno zelje. I tak u krug. Samo dok spavam to ne radim.
Ma uzas… Nikako na zelenu granu s tim cicama. Samo neka taj antibiotik da su pogodili i da proradi da nemoram u bolnicu. Neznam ni sama vise sta bi.
Ja dojim sa sesiricima trenutno, a dojila sam i sa i bez i kombinirano. Kad mi nacne bradavicu odma sesiric. Nadam se da cemo ih se nekad rijesiti ali bome su i spas. Pogptpvp i sad kad imamo soor.
Joj ja se nadam sutra kad dode patronazna da cemo imat prvo kupanje. A dreci se ko vol samo dok guzu presvlacimo ili dok joj brisem lice mokrom krpicom.
Tako da drzim fige i vama 🤞🏼🤞🏼
Mom12 mi imamo obje soor. Ona ima bijele naslage u ustima (kezik, obrazi i nepce), a prepoznas ako kad krenes postrugati gazicom jezik recimo da neide dolje. Ostaci mlijeka idu. A tebi na bradavicama vidis crvenilo i kao male plikove crvene i peku bradavice na dodir.
Lorena samo polako, moze taj sluzni danima ispadat. Meni je recimo puknuo vodenjak i odma je bilo sve izletio, nije bilo pripreme pomalo i slicno. Ako nemas trudove, bolove i krvarenje mislim da si ok.
Beba nema naslage..al jedino me bradavice kao pocnu peckat s vremena na vrijeme...a ako imamo to jel smije beba pit moje mlijeko ili treba prec na ad...
Ajme cure, nadam se da ce svima ici na bolje sa dojenjem 😟😟😟
Sad me to muci, kako cemo mi to 🤷🙈😅
Cure koje dojite sa sesiricima: moguce je da klinci ne dobijaju dovoljno na tezini upravo zbog sesirica. Meni to potvrdila i pedijatrica i patronažne. Moj sin je sisao 20 mjeseci sa njima i uvijek je bio na donjoj granici sa kilazom a ja mlijeka ko u priči. Kcer je dobijala po 2 kg mjesecno.
[iimg]
Red fox ja namjeravam nastavit s sesiricima jer bi mi otkinuo bradavicu bez. I stalno mu ispada iz usta pa se nervira. Cure zao mi je ako smo vas prepale s cickama ali bolje da ste spremne a ne kao ja da vam se zastopaju sise a vi mislite da je to normalno 🙈
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sretna vam nova svima i da nam bebice sretno rastu.
Evo mog iskustva: vodenjak puknuo u 23.45. Spremili se i došli u bolnicu. Trudova nije bilo. Veli mi dežurna doktorica:i kaj da ja sad pišem u izvještaj i smije se. U 21 sam te pustila doma a sad opet došla. Budeš na promatranju pa možda izdržimo i par dana. No u 2.45 počnu 3 truda u razmaku od po 15 min. Na pregledu otvorena tek 2 cm. Onda počeli jedan za drugim u minuti a ctg niti jednog nije očitao, tek pri kraju. Skroz se brzo otvorila i u dva stiskanja stigla Maja. S njom sve super iako je tako sitna a meni nikako nisu mogli zaustaviti krvarenje, nešto kao da se maternica nije spustila po malo s bebom i počela stezati pa su mi dali neke injekcije. Beba malo bila s menom, došao i muž i onda meni tlak počeo rasti. Smjestili me samu u sobu da imam mir. Na kraju to mali apartmančić, super izgleda. Meni tlak rastao do 200/120 i malo padao pa tako sve po danas u 10 pa su ga snižavali injekcijama, tabletama, infuzijom. Čak me i internista nadgledavao. Mala nije bila s menom jer sam bila "nadrogirana" Došao muž i pojela si francusku, odojka, baklavu i malo kave i tlak pao na 120/80🤭. Dali mi djetešce i dalje sve super. Hranimo se, a pošto još nemam baš mlijeka, daju joj malo dohrane. Ona je jako dobra
Sretna vam nova svima i da nam bebice sretno rastu.
Evo mog iskustva: vodenjak puknuo u 23.45. Spremili se i došli u bolnicu. Trudova nije bilo. Veli mi dežurna doktorica:i kaj da ja sad pišem u izvještaj i smije se. U 21 sam te pustila doma a sad opet došla. Budeš na promatranju pa možda izdržimo i par dana. No u 2.45 počnu 3 truda u razmaku od po 15 min. Na pregledu otvorena tek 2 cm. Onda počeli jedan za drugim u minuti a ctg niti jednog nije očitao, tek pri kraju. Skroz se brzo otvorila i u dva stiskanja stigla Maja. S njom sve super iako je tako sitna a meni nikako nisu mogli zaustaviti krvarenje, nešto kao da se maternica nije spustila po malo s bebom i počela stezati pa su mi dali neke injekcije. Beba malo bila s menom, došao i muž i onda meni tlak počeo rasti. Smjestili me samu u sobu da imam mir. Na kraju to mali apartmančić, super izgleda. Meni tlak rastao do 200/120 i malo padao pa tako sve po danas u 10 pa su ga snižavali injekcijama, tabletama, infuzijom. Čak me i internista nadgledavao. Mala nije bila s menom jer sam bila "nadrogirana" Došao muž i pojela si francusku, odojka, baklavu i malo kave i tlak pao na 120/80🤭. Dali mi djetešce i dalje sve super. Hranimo se, a pošto još nemam baš mlijeka, daju joj malo dohrane. Ona je jako dobra
Drago mi je da je sve uredu 🤗 neka tako i ostane 🤞
A mlijeko vjerujem da ce uskoro doci.
U kojoj bolnici si bila?
Vecer cure!
Mikio tebe bas ne ide... Pa jbm mu misa, drzim fige da su atb pogodili i da ce sad sve krenuti na bolje.
Ostale curke, nemojte panicariti oko dojenja...da, upravo je tako kako novopecene mame pisu i opisuju, dok se sve ne stabilizira i dok vi ne upoznate svoje bebace i njihove potrebe to je tapkanje u mraku. Metode pokusaja i promasaja. Frustrira jako no ima i onih koji uspostave balans vrlo brzo. Bolje da procitate sva iskustva i budete spremne, no bez panike. Pa i ako nece ici, nece, nista strasno, dat cete dohranu i bebice ce biti site i sretne a vi mirne.
E sad, mikio ja sam kad su se meni upalile cice s malom koristila kravlji sir, ne sjecam se tocno koliko cesto, no mozda thinkpink uskoci ukoliko zna. Probat cu izgooglat pa ako nadjem, stavim naknadno. Nadam se stvarno da ces sto prije rijesiti mastitis.
Juno drago mi je da je sada sve ok, kada si u prvom postu napisala koliki ti je bio tlak, malo sam se zabrinula no super da se sve stabiliziralo. Bravo za curku i za tebe, odradile ste to hrabro i zmajski 😘🤗
Ja se danas sokirala kad sam si vidjela dolje na traci 30 weeks... Halo, 30? Kud prije? Samo se nadam da me sutra nece ostavit u bolnici i da ce uzv pokazat da je sve ok s cerviksom iako su kontrakcije sve cesce i sve zesce. 🙈 Danas sam normabel popila odmah ujutro cak jer sam se bojala kako je krenulo da ce opet biti panika. Muz je stvarno sve preuzeo na sebe, no od sutra radi a malac i dalje ne smije u vrtic tak da od mirovanja nis do sljedeceg tjedna kad ce mozda tamo negdje od srijedw krenuti napokon ponovno.
Koza trbuha me pece jer to raste naocigled iz dana u dan...sad mi je jasno kad su mi govorili da ne ocekujem previse od 30-og tjedna pa do kraja, znaci predajem se...priznajem poraz 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Mikio ja sam ti zelje drzala u frizideru i stavila na sise prije spavanja, al ne na bradavice. To je bitno, tak mi je rekla patronazna. Drzala sam to 3 sata u grudnjaku, preko noci. Onda kad sam isla dojiti sam maknula. I nekad sam znala tak prek dana izmedu dva dojenja ili izdajanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji