ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    01. Siječanj 2020. 10:54

Sretna  i blagoslovljena Nova godina svima 🎉🎊🎉
    Juno i Mrgud iskrene cestitke na bebicama!! 💝💝
    Tonkice neka tebe 😁 bas ti lijepo stoji 😉 

Omerta
    01. Siječanj 2020. 11:24

Sretna Nova 2020-a!!! 🥂🎆💕
    Juno i Mrgud, iskrene cestitke i brz oporavak!!! 👏🎉👶

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Simbalija
    01. Siječanj 2020. 11:40

Mrgud čestitke od srca!! ☺️

Žene sretne vam nove dvadesete, da ste žive i zdrave sa malim bebolincima i svojim obiteljima!! ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Red Fox
    01. Siječanj 2020. 11:47

Sretna nova svima 😊 
    Mrgud meni su avent super, male. Al pitaj sestre koja ti velicina treba

mala.le.90.
    01. Siječanj 2020. 11:51

Mrhud cestitke! Ja imam uvucene bradavice i uspostavili smo dojenje na sesiric ali nije to to...bar ja nemam neko iskustvo...mali bi mi bio dugo na sisi i uvijek ostajao gladan. Ako ti beba bude gubila na tezini, izdaji se u bocu, vidit ces kako beba guta.
    Doduse, ne mora i kod tebe bit isti slucaj kao u mene, mozda ti mognes zadovoljit bebine potrebe...
    Znam da si iscrpljena sad od poroda i jos ti dojenje stvara dodatan umor, zelim ti brz oporavak!❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Valkris
    01. Siječanj 2020. 11:53

Sretna i uspješna Nova godina svima 💞💞🥂🥂
    Mrgud i Juno cestitke na bebicama 🥰🥰

DeeDee
    01. Siječanj 2020. 12:19

Sve najbolje svima 🥰🥰🥰
    Da nam se lista popuni brzo i bezbolno, a nove mamice što prije oporave i ulove ritam s bebicama ♥️

[/url

• Stelle123
    01. Siječanj 2020. 12:29

Cestitke Juno i Mrgud. 
    Sretna vam Nova godina i da buducim rodiljama sve prodje ok.
    Mikio nakon sto sam sve jucer izbacila iz prehrane situacija je malo bolja, ali sad cak sumnjam na onaj neki gastro refluks, pa ga drzim sat nakon podoja u povisenom polozaju. Ne znam jel to pomoglo, al nocas je bio bolji.
    Danas smo konacno bili u setnju iako malo pusika, al eto bar malo zraka da uhvatimo.

url=https://lilypie.com]

Lorena94
    01. Siječanj 2020. 12:50

Curke kod mene se izhleda nešto počelo dešavat, nekakva sluz sa sukrvicom, e sad ići odmah u bolnicu ili čekat još?! 

Grizli
    01. Siječanj 2020. 12:57

Lorena94

Curke kod mene se izhleda nešto počelo dešavat, nekakva sluz sa sukrvicom, e sad ići odmah u bolnicu ili čekat još?!

Ne znam odgovor dal ici ili cekati. Al mozda je to jos uvijek sluzni. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.