ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    20. Prosinac 2019. 12:15

Grizli

Cima tek sad kad si ti napisala mi je ta brojka zazvucala kao nesto konkretno. 🤭 Iako sam jutros vec dobila od aplikacije poruku, iako me zulja sa svih strana, mrda se sve u 16, al ja ne znam kad cu postat svjesna da bebolina stize uskoro.

I meni je zazvucalo tako kad sam procitala hehe😁 Samo nek ona raste i nek se mrda😍 Bome je brzo proslo😇 

• thinkpink1
    20. Prosinac 2019. 13:15

Mikio nema potrebe za povisenim polozajem ako dijete ne bljucka. A ovo o lezanju samo na leđima necu komentirat. Preporuka je za mijenjanjem polozaja nakon svakog hranjenja. Dijete se onda nauci spavati i lezati samo na leđima i nikako drugavije, pa dođe do zalezanosti glavice tako da niti oni anatomski jastuci namjenjeni bas za to ne pomazu. I to jako jako ruzno izgleda. Tada mora nositi kacigu koja nije nimalo jeftina, a u hrv.je donedavno dolazio samo jedan specijalist iz slovenije, iskljucivo koji se bavi tom problematikom.
    Hrabrice 😂😂 Plan T mi se pokazao dobrim samo u proizvodu-dva, ovo ostalo je sve tu negdje. Dobre su mamine kapi za brzu i poboljšanu laktaciju. Tiba kapi su mi ok, ali kod blazih grceva i ne toliko cestih. Iako su biljne, njihov dnevni unos je ogranicen tako da ne mozes procijeniti kada ih tocno dati jer nikad ne znas kad mogu krenuti intenzivniji grcevi pa mi je tu veliki nedostatak. Espumisan mi se puno boljim pokazao, naravno da neces dati kod svakog obroka kako piše tako da ga mozes dozirat. Ja preporucam ujutro, popodne i navecer pa eventualno predvecer i ponoći uvesti kada su jaci i ucestaliji grcevi. Naravno da neces davati ako nema potrebe. I davati ih svakako prije obroka.

samojed
    20. Prosinac 2019. 13:21

Malacrna cestitam na bebacuu🎊🎊
    Sretno curama danas na pregledima i čestitam na urednim pregledima od juce
    Ja samo čitam ove savjete za kapi i za cice i samo sreanshoot imam jedan veliki album savjeta 😊 

• Stelle123
    20. Prosinac 2019. 13:24

Mi smo pupak cistili, sipali Tyrosur i mijenjali gazicu 3 puta dnevno. Pelenu smo preko stavljali. Jedino malo pri kraju kad je visio na maloj niti je bilo ono nelagodno, al otpao je u proncipu za 6 dana, a od toga smo tri bili u rodilistu. Nije to bas tako osjetljivo jedino je ta stipalica duga pa je nezgodno baratat.

url=https://lilypie.com]

Dalindas
    20. Prosinac 2019. 13:57

Mala crna ,čestitam 😍😍

Julie
    20. Prosinac 2019. 14:23

Pozdrav curke, ponekad dođem pa se ubacim, nadam se da ne zamjerate 😊
    Red Fox moj mali je imao rupturu pod upitnikom. Mi smo išli privatno na pregled i još su ga dva pedijatra i patronažna pregledala van Merkura sve u ovih tri mjeseca. Razlog je moj mir i cista savjest. Svi se slažu u u jednom a to je da je to nešto sasvim normalno i da su te kosti ko hrskavice i da se do 7 tj života vise niti mogu napipati i da do tada u potpunosti zarasta. Rijetki su slučajevi da ostane neka posljedica ali i to je rješivo vjezbicama. Dobra stvar je da ih to ne boli sto ćeš i sama vidjeti, ne placu Itd. Malo moraš štedjeti rukicu do tada i to je sve. 😊

annika
    20. Prosinac 2019. 14:25

Ima jos netko da treba roditi a ne zna kako Ce dati ime? 
    Meni je na kraju muz rekao nek ja biram izmedju par imena za koje je dao blagoslov. Matija ili Matej, ne mogu se odluciti

[iimg]

Dalindas
    20. Prosinac 2019. 14:33

Annika ,i mi smo se tek nedavno odlučili za ime 🙈

DeeDee
    20. Prosinac 2019. 14:43

Mi još nismo. Dvoumimo se od početka, i nikako nikako. Tj. on bi to jedno koje sam i ja dugo htjela ali se sve curice oko nas tako zovu pa me to nervira i našla sam zamjenu i sad mi je to zamjensko najljepše :D

[/url

Grizli
    20. Prosinac 2019. 14:45

Lorena ma ti onda slobodno mozes navecer pojest jos jeda obrok pa se bar neces budit gladna. A za termin po dimenzijama bebe koji je tt? I po kojem datumu su ti otvorili rodiljni?
    Omerta dal ces podlogu za prematanje na krevetic ili komodu. Ako ces na komodu meni je super od ikee tvrda. Kupila sam ju i navlake, nije preskupa i izgelda mi dosta velika i komotna + navlaka ima bas lijepih pa se mogu redovito prat. Hvala. 
    Annika a dobro imas 2 favorita pa ako nista kad vidis bebana ces znati koje mu bolje pase. 
    Eto meni stigla i 2.pletenica za krevetić. I moram priznat da jeftinija je ispala puuuno bolja i deblja od ove skuplje. Materijal je identican u obe, al je razlika u debljini i tezini. Ja bas ocekivala obrnuto. Al nema veze obje ce nam krasiti krevetic 😍. Sad cemo vidit kako ce prezivit perilicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI