Lorena nista ti onda si trudna 36tt i gotovo. ☺️
Tonkica i nas masirajuni dalje za spol, ime... A mm neki dan reklo da 1.1. otvaramo kladionicu pa mogu se kladiti na spol, ime i datum rodjenja. Sad im j3 to svima fora, a on lupio glupost. Jos pita svekrva da koliko mor uplatiti. 🤣 Nazalost stare bake neznaju ocito obuzdat svoje misli. Meni je moja nona kad sam joj priopćila da ce biti po 4. put pranona rekla aaa jooo ko ce sad mene paziti. I jedino ako ja osobno dodjem k njoj me pita kako sam, al ne priceka odgovor nego krene o svojim bolovima, a ostale nikad nije pitala za mene. I najvaznije je rec da sam nikakva trudnica jer se nisam udebljala 20 kg. Al meni to na kraju smjesno, a ona je takva oduvijek sebi najbitnija.
Annika meni salica caja je cca 2dcl. Mislim da je to neki standard je na vecini cajeva uvijek pise da se preliju sa 2 dcl vode.
Anika mi smo se još davno odlučili za ime i vise nista ni ne spominjemo to ime je ostalo a izmedju ta tvoja dva ja bih izabrala Matej mada su oba super 😊
Mare ja se mazem od početka sa prirodnim melemom za trudnice iz DM-a i super mi se je pokazao bqr sad za sad i to ga ne stavljam baš baš redovno njega stavim na veće a ujutro svako jutro to stavljam mlijeko od arganovog ulja
Mala le zelim ti da ti što prije prodju sve te postporodjajne boljle 🤞🤞
ja kad kažem na moje, mislim na djecu i muža. ne znam šta bih vam rekla za ovo jer sa muževe strane su toliko nezainteresirani za bebu da je meni to jako ružno. niti je itko pitao za ime niti kako sam ja ni kako je beba cijelu trudnoću, nitko nije posvađan s nikim, njih to jednostavno ne zanima uopće
[iimg]
evo ja se javljam nakon pregleda. ne znam kak je u drugim bolnicama al ovo u petrovoj je potpuni kaos. kak je drugi tjedan bozic, dosta tog se prilagodava, cula sam da su danas zene cekale od 9 ujutro do 2 popodne. totalni kaos
uglavnom, meni je cerviks skracen za clanak, ali sam i dalje zatvorena, ctg ne ocitava nikakve trudove. pitala me dr kolko mi se zuri rodit hahaha. nje njema preko bozica pa me narucila na kontrolu sljedeci petak 27.12. i kao ak do tad ne rodim (nadam se da onda ni necu kad nje nema
), onda cemo pricat kaj cemo dalje. al kao nek nis ne brinem, sve do 42 tj je ok.
ja sam joj rekla da sto se mene tice mogu cekat 1.1. zbog nagrade na poslu haha, i onda mi je rekla nek se od bozica pocnem seksat s muzem
Pozdrav curke, cestitke svima koje ste rodile, punobznaci citati vasa iskustva😉😘
Imam pitanje ako je neka imala, a mozda ste sve ovo imale 🤷🏻♀️ ugl. Imam neko nenormalno bolno probadanje, juces sa lijeve strane uz samu ovu spicastu kost od kuka, bila sam ubjedjena da me malac tu udara, medjutim danas imam i na lijevoj strani na istom mjestu. Uzasno boli, ako stojim nemogu se ispraviti, javlja se nebitno dal hodam, lezim, sjedim. Jel znate sta je to, jel se to nesto razvlaci ili je nesto drugo, jel imaju tu neke krvne zile ili nesto drugo, znaci zvjezde brojim kad probode.
Mrgud 😂😂😂 sexom do poroda.
Mare joj ja ti imam uzas suhu kozu i sklonu pucanju. Ja ti mazem se svaku vecer nakon tuširanja sa dm balea urea 15% losion, ujutro biobaza mama krema, a izmedju ako me svrbi, a bude mi samo onako kao ogrebana koza oko pupka onda sa lipikarp losionom od la roche posay. Te lipikarp losione sam dobila u ljekarni testere pa sam fino otisla u drugi i pitala da imaju i oni pa su mi i u drugoj dali. A sve za bebu sam kupila tu u nekoj lokalnoj di idem uvijek i zena mi sama kad sam sve pokupovala i platila donese hrpu testera od svih i svega. Medju njima opet ta lipikarp. A taj tester mi dosta za 2 - 3 mazanja.
bas to, sexom do poroda. jeste cule terminuse? to je savjet doktora
nego, di ste kupile caj od lista maline? ja danas obisla 3 ljekarne i nigdje nisu imali.. jel ok i ovaj iz bio&bio?
sto se tice imena, to je tak sve individualno. meni je recimo ljepse matija od matej, a mateo mi se uopce ne svida. al to je samo moje misljenje. glupo mi je kad ljudi drugima govore "ovo ti je ruzno ili to je ime za psa". ja znam ljude koji su pse nazvali sara i bruna, pa to po meni nije normalno a opet kaj mozes... naama su roditelji od mm rekli da im se ne svida ime koje smo odabrali, a recimo super su ljudi. i fakat se brinu za nas. danas se npr cujem sa sveki i govorim joj kak se nis ne dogada a ona govori da je taman zapakirala bozicni poklon za bebaca. fakat lijepo od nje, a opet tako je otvoreno komentirala da joj se ne svida ime.. al ne zivciram se. naviknut ce se nema joj druge hahaaha
grizli kak to kod mene isto nis ne ide, mi smo isto otvorili kladionicu, sad se svi ful zabavljaju na racun toga
Hej cure...evo meni napokon stigla oprema od grada 😁 ima svega 😀😀
Nita9999 posaljem ti veceras dimenzije krevetica i posteljine...nisam zaboravila 😉 Ali npr. sto ste tice odjece sve je veliko...74, 80 su velicine i vreca za spavanje je ogromna.
A sto se tice imena - ja sam se jedva odlucila, ali nije iskljuceno ni da cu se predomisliti do poroda. Za sada je Lara 😀 Ali dok sam proucavala i trazila imena, trazila sam opcije na kraju iz filmova, crtica i serija koje sam gledala kao dijete i tata je cuo da mi se svidja ime Veda (Vada iz filma My girlfrend) i odmah je prigovarao da kakvo je to ime i da izmisljam na sto sam mu rekla samo da bolje ne govori take stvari jer bi onda bas iz inata dala to ime pa cak i da nisam ozbiljno mislila. Druga opcija je bila Alana po djevojcici iz buducnosti...ali onda bi je zvali vjerovatno Ana ili Lana a ne punim imenom...
Ne znam kako smo na kraju dosli do Lare ali tu smo od prve nekako bili mm i ja slozni. 😀
L 💛
Još jedno kratko pitanje Da li se itko susreo sa povremenom oštrom boli u desnoj preponi?
Sortiraj odgovore
Najstariji