ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    20. Prosinac 2019. 20:14

DeeSb bas ste divne stvari dobili😍😍
    Cure, sto se tice bolova mene tu i tamo presjece...nije cesto. 🤷
    Mi obavili zadnji pregled kod privatne gin 😊 malecka ima 2,1kg. Cerviks 40mm, mjere skoro tocne u dan,ja zatvorena, uredna plodna voda, djete na glavu jos uvijek 😍😍 i kaze da se bas zabila u zdjelicu..a ja na +8kg i ne moze se nacuditi mom malom trbuhu 🙈🙈
    Iduci pregled za 3tj, u TA. Mogu se komotno pripremit na jos iscudjivanja i tamo...

Macutica
    20. Prosinac 2019. 21:05

Pozdrav cure, 

obavljen pregled u trudnickoj ambulanti i mjere su otprilike kao kod moje doktorice, sitnija bebica, ali sve ok, na zadak je i dalje. 
    Uzeli su mi briseve, nije bilo ugodno 😳 ali sta se mora, mora se 😒
    Sljedeci pregled/kontrola u TA mi je 13.01.
    Mene vec duze vrijeme kukovi bole dok spavam i kad se malo vise umorim, to je normalno. 

Taani
    20. Prosinac 2019. 21:08

DeeSB

Hej cure…evo meni napokon stigla oprema od grada 😁 ima svega 😀😀

Nita9999 posaljem ti veceras dimenzije krevetica i posteljine…nisam zaboravila 😉 Ali npr. sto ste tice odjece sve je veliko…74, 80 su velicine i vreca za spavanje je ogromna.
    A sto se tice imena - ja sam se jedva odlucila, ali nije iskljuceno ni da cu se predomisliti do poroda. Za sada je Lara 😀 Ali dok sam proucavala i trazila imena, trazila sam opcije na kraju iz filmova, crtica i serija koje sam gledala kao dijete i tata je cuo da mi se svidja ime Veda (Vada iz filma My girlfrend) i odmah je prigovarao da kakvo je to ime i da izmisljam na sto sam mu rekla samo da bolje ne govori take stvari jer bi onda bas iz inata dala to ime pa cak i da nisam ozbiljno mislila. Druga opcija je bila Alana po djevojcici iz buducnosti…ali onda bi je zvali vjerovatno Ana ili Lana a ne punim imenom…
    Ne znam kako smo na kraju dosli do Lare ali tu smo od prve nekako bili mm i ja slozni. 😀

Meni stiže oprema u ponedjeljak, baš su me danas zvali  Napokon više da pregledam pa da znam što mi točno fali... Baš sam mislila da će oni dati najviše robice velicine 56 i tu nisam ni kupovala  Znači, moram ići u shopping - nije ni to loše 

Lavica27
    20. Prosinac 2019. 21:14

Hej cure, letimicno vas citam danas...vidim.svi pregledi su prosli ok. To je najbitnije ;) Ja sam bila veceras na adventu, vidjela jos dvije odoka trudne ko ja i mislim si jesu s foruma mozda🤔😁 Brodjanke odlicno vam.ovaj paket izgleda! Thinkpink ja imam jos od kceri na istu foru prematalicu ali iz trg Bebenova, i kvaliteta jako losa...na rubovima je puklo inizasla spuzva van a drzimo frotirne navlake na njoj tako da ne kuzim...

• Margarita_46
    20. Prosinac 2019. 21:21

Hvala na podijeljenom iskustvu  Odmah mi je malo lakše, i kornjača je dobar opis a tek sam u 29tom tjednu  Imamo i mi onakvu tvrdu prematalicu iz Bubamare, svi su nam je preporučili koji je imaju 

• Nita9999
    20. Prosinac 2019. 22:17

DeeSB

Nita9999 posaljem ti veceras dimenzije krevetica i posteljine…nisam zaboravila 😉 Ali npr. sto ste tice odjece sve je veliko…74, 80 su velicine i vreca za spavanje je ogromna.
    A sto se tice imena - ja sam se jedva odlucila, ali nije iskljuceno ni da cu se predomisliti do poroda. Za sada je Lara 😀 Ali dok sam proucavala i trazila imena, trazila sam opcije na kraju iz filmova, crtica i serija koje sam gledala kao dijete i tata je cuo da mi se svidja ime Veda (Vada iz filma My girlfrend) i odmah je prigovarao da kakvo je to ime i da izmisljam na sto sam mu rekla samo da bolje ne govori take stvari jer bi onda bas iz inata dala to ime pa cak i da nisam ozbiljno mislila. Druga opcija je bila Alana po djevojcici iz buducnosti…ali onda bi je zvali vjerovatno Ana ili Lana a ne punim imenom…
    Ne znam kako smo na kraju dosli do Lare ali tu smo od prve nekako bili mm i ja slozni. 😀

ajme stvarno ima svega i izgleda baš dobro 😀😀😀

hvala što si me se sjetila, ali ne moraš žuriti, nije da ću sutra ići kupiti 😀😀 

stvarno mi nije jasno da su tako velike veličine, baš sam računala da je sigurno 56, 62... ali dobro, nakupovala sam ja svega, nije da sam njih čekala 😀😀

ivikii
    20. Prosinac 2019. 22:51

Dee fini pokloni. Ima tu svega😁
    Mene prepone bole Cim duze sjedim i to koda ce mi sve kosti pobic, koda cu se raspast😅 
    I vidim svi pregledi uredni 😊 
    Ja sam rekla muzu ako me sutra ne ostave da cu dubit na glavi do Bozica 😂 i onda kad se fino najedem onda beba moze van, steta da krene prije pa da Bozic u bolnici cekam🙈 

Grizli
    20. Prosinac 2019. 23:03

Skoljka mislila sam da ti nije mozda od probave al viddim da ti je ucestalo. Ja nisam imala tih situacija, niti se sjecam da je netko spominjala to. Mozda najbolje da nazoves gin i pitas. Doduse svakakva zatezanja, grcevi i svasta nesto je u trudnoci normalno, al bolje puhat na hladno. U svakom slucaju nadam se da ce ti prpc cim prije.
    DeeSB eto sto ti je znatizeljna zenska... Mene sad ludo zanima sto si od robice dobila. 🤭 Ja mislim da sam ja opsesivna s tom robom postala. Najradje bi sad pokupovala robu 5 godina unaprijed.
    Ivikii hehehe! A kako ces jest naglavacke? 🤭🤔 Sad si zamisljam tu scenu i umirem od smijeha. 

DeeSB
    20. Prosinac 2019. 23:05

Nita9999

DeeSB

ajme stvarno ima svega i izgleda baš dobro 😀😀😀

hvala što si me se sjetila, ali ne moraš žuriti, nije da ću sutra ići kupiti 😀😀

stvarno mi nije jasno da su tako velike veličine, baš sam računala da je sigurno 56, 62… ali dobro, nakupovala sam ja svega, nije da sam njih čekala 😀😀

Ma nije nikakav problem, ionako zadnje vrijeme samo s metrom hodam po stanu i mjerkam gdje bi sta mogla staviti, premjestiti...malo smo ograniceni prostorom pa stalno nesto kombiniram 🤣
    Evo madrac je standardni 120×60, prekrivac i navlaka su 120×80 i jastuk i jastucnica 55×34. Evo imam 2 posteljine iz Lidla koje ne odgovaraju bas skroz ali se da iskombinirati. I vreca za spavanje je 90 cm.
    Za sada necu kupovati nista vise dok ne prodje Bozic da vidim sta cu dobiti jer sumnjam da ce pokloni biti za mene. Za rodjendan su me opremili za bolnicu, sad je beba na redu 🤣🤣

L 💛

Lunica
    20. Prosinac 2019. 23:08

Pozz cure... Malo sam vas citala.. Bravo za uredne preglede, 😊
    Polako ali sigurno stizu nam bebe.. A od sutra i kalendarski prave zimske😉
    Ja u pon imam obaviti bris i pregled pa se nadam da ce me pustiti 2tjedna. Dugo me nije pregledavao dolje i bas me frka sad tog cepkrkanja😅

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.