ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    20. Prosinac 2019. 18:57

Ee da...imam pitanje jel ima koja od cura podlogu za previjanje da ima ovo a donje strane:

Htjela sam vidjeti jel moze ici na krevetic ali nikako ne mogu skroz to otvoriti nego bude onako na nekih 45° i nemam pojma za sta bi sluzilo u tom polozaju?!

L 💛

Grizli
    20. Prosinac 2019. 19:01

Skoljka dal ti je bol stalna ili samo te kao presjece, boli kratko i prestane?
    Margita kod mene je vec duze prisutno svaki toliko povremena ostra bol, cak i pp noci kad s eokrenem na tu stranu osjetim kako ko probode i prestane. 3 gina pregeldala i da je to normalno, ligamenti i zile se rastezu to su zaljucili.
    DeeSB bogami lijep poklon od grada si dobila. Svega imate. Mozda i nije lose da je roba sva veca taman ce ti biti za iducu zimu. Jastuk za nosenje taj koji si dobila je super ja imam isti samo drugi dizajn. 😉

skoljka
    20. Prosinac 2019. 19:07

Grizli nije stalna, na momente me zaboli i drzi po minut dvije sa intervalima jacine boli. Danas me zabolilo oko 10 puta, sto na lijevoj sto na desnoj strani. 

DeeDee
    20. Prosinac 2019. 19:20

mrgud_zg

evo ja se javljam nakon pregleda. ne znam kak je u drugim bolnicama al ovo u petrovoj je potpuni kaos. kak je drugi tjedan bozic, dosta tog se prilagodava, cula sam da su danas zene cekale od 9 ujutro do 2 popodne. totalni kaos
    uglavnom, meni je cerviks skracen za clanak, ali sam i dalje zatvorena, ctg ne ocitava nikakve trudove.pitala me dr kolko mi se zuri rodit hahaha. nje njema preko bozica pa me narucila na kontrolu sljedeci petak 27.12. i kao ak do tad ne rodim (nadam se da onda ni necu kad nje nema), onda cemo pricat kaj cemo dalje. al kao nek nis ne brinem, sve do 42 tj je ok.
    ja sam joj rekla da sto se mene tice mogu cekat 1.1. zbog nagrade na poslu haha, i onda mi je rekla nek se od bozica pocnem seksat s muzem

Nema ti druge nego stisnut noge, šteta da propadne nagrada kad je tako blizu 🤣🤣🤣🤣
    Tek za doček se smiješ seksat, misli na budućnost i egzistenciju 😂

[/url

DeeDee
    20. Prosinac 2019. 19:21

DeeSB

Hej cure…evo meni napokon stigla oprema od grada 😁 ima svega 😀😀

Nita9999 posaljem ti veceras dimenzije krevetica i posteljine…nisam zaboravila 😉 Ali npr. sto ste tice odjece sve je veliko…74, 80 su velicine i vreca za spavanje je ogromna.
    A sto se tice imena - ja sam se jedva odlucila, ali nije iskljuceno ni da cu se predomisliti do poroda. Za sada je Lara 😀 Ali dok sam proucavala i trazila imena, trazila sam opcije na kraju iz filmova, crtica i serija koje sam gledala kao dijete i tata je cuo da mi se svidja ime Veda (Vada iz filma My girlfrend) i odmah je prigovarao da kakvo je to ime i da izmisljam na sto sam mu rekla samo da bolje ne govori take stvari jer bi onda bas iz inata dala to ime pa cak i da nisam ozbiljno mislila. Druga opcija je bila Alana po djevojcici iz buducnosti…ali onda bi je zvali vjerovatno Ana ili Lana a ne punim imenom…
    Ne znam kako smo na kraju dosli do Lare ali tu smo od prve nekako bili mm i ja slozni. 😀

Bome jako lijepo 👌👌👌
    Super ideja za djevojčicu iz budućnosti, sviđa mi se kako razmišljaš 😍

[/url

• thinkpink1
    20. Prosinac 2019. 19:24

Omerta

Grizli, moje iskreno saucesce..
    Cestitke svima na urednim pregledima, posebno curama koje su rodile! 🎉🎉🎉
    Ostatak popratim uskoro (zadnjih 20ak str).
    Idemo sad do Westgate-a malo, igraona i prosvrljat po ducanima za pokloncice.. mozda usput rijesim i nesto sa popisa od hig.potrepstina za mene i bebu. Njegu za pupak jucer kupila. Pojma nemam di nam je podloga za prematanje, ako ju ne nadjem morat cemo uzet novu. Prijedlozi dobrodosli, da nisu neke preskupe.

Mi smo uzeli ovakvu:
    https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kupanje-i-prematanje/prematanje/freeon-podloga-za-previjanje-sa-tvrdim-dnom/332563830071133256
    Dimenzijama je najveca tako da ju nece prebrzo prerast, moze se staviti preko stranica kindaca, a stvarno je cvrsta i ima je

DeeDee
    20. Prosinac 2019. 19:30

thinkpink1

Omerta

Grizli, moje iskreno saucesce..
    Cestitke svima na urednim pregledima, posebno curama koje su rodile! 🎉🎉🎉
    Ostatak popratim uskoro (zadnjih 20ak str).
    Idemo sad do Westgate-a malo, igraona i prosvrljat po ducanima za pokloncice.. mozda usput rijesim i nesto sa popisa od hig.potrepstina za mene i bebu. Njegu za pupak jucer kupila. Pojma nemam di nam je podloga za prematanje, ako ju ne nadjem morat cemo uzet novu. Prijedlozi dobrodosli, da nisu neke preskupe.

Mi smo uzeli ovakvu:
    https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kupanje-i-prematanje/prematanje/freeon-podloga-za-previjanje-sa-tvrdim-dnom/332563830071133256
    Dimenzijama je najveca tako da ju nece prebrzo prerast, moze se staviti preko stranica kindaca, a stvarno je cvrsta i ima je

Savršeno, taman sutra idemo kupit i ova mi kao naručena paše u sobu jer su na krevetu i komodi lavići. Zakon zakon zakon 😊

[/url

20. Prosinac 2019. 20:03

thinkpink ja imam istu ovakvu podlogu za prematanje i super je. Jako stabilna i dobro lezi na svakoj podlozi. 
    Ne znam jeste li vec komentirale no u Bubamari su do kraja mjeseca Pampersice 2+1 !gratis a u DM-u 1 kupis, drugi paket u pola cijene... I u DM-u nskon sto rodite dobite gratis psmpersice i psmpers vlazne maramice.

MaRe
    20. Prosinac 2019. 20:04

DeeSb predobro..ima svega i lijepe su stvari 😍😍
    Margarita mene prepone bole vec vise od mjesec dana..dr kazu da su ligamenti i da se siri sve..a ja bome osjecam kao da ce mi se kukovi razletit na sve strane. Ne toliko kad se krecem...najvise ako duze sjedim ili po noći kad se pokusavam okrenuti s jedne na drugu stranu...ko kornjača sam 😂

mrgud_zg
    20. Prosinac 2019. 20:12

Deedee imas pravo, stvarno sad steta da propadne 😂😂😂
    Deesb stvarno super poklon od grada 👌
    Ja imam podlogu za prematanje isto iz bubamare  al s mekanim dnom zato kaj imamo komodu gdje stoji (https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kupanje-i-prematanje/prematanje/freeon-mekana-podloga-za-previjanje-zvijezda/312523830071131252). S obzirom da imamo prostora i cijelu sobu onda mi nije bilo bitno da mora ic na kinderbet
    Bol u preponama je zbilja normalna, pa bebe su vec velike i teske i nisko. Mene danas nakon 3 sata sjedenja u onim tvrdim stolicama u bolnicama sve boli 😫
    PetraB nadam se da si i ti obavila danas, nismo se prepoznale u onoj guzvetini, nadam se da ces se javit da je sve ok 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.