ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    19. Prosinac 2019. 23:14

Ne mislim da beba  sjedi nego da vi dojite u sjedecem**🤣🙈

It’s a baby boy💙

• Tonkica1
    19. Prosinac 2019. 23:51

malacrna6 cestitam!!!! 🥳🥳🥳🥳
    Ti zvucis kao da je to bilo nista hahaha. Kad stignes pls podijeli iskustvo....
    Tko je ono bio spomenuo kada treba doci u rodiliste 🤔🤔 Mozete pls ponoviti za nas koji smo zaboravili kad je najbolje? 🤣
    Tako sam sretna sto sam domaaaaa

kl1v
    20. Prosinac 2019. 02:09

Supergirl

Je li vi cure imate strah od poroda i bolova na porodu? Ja imam osjecaj da se nitko ne boji kao ja a inace sam dosta neustrasiva 😂
    I sad kad razmisljam o tome, imam osjecaj da sam neki izrod koji to nece podnijeti 😂

I mene je strah

kl1v
    20. Prosinac 2019. 02:42

malacrna6

Curke ja danas rodila!! Bila odredena indukcija, ali u noci krenuli prvi trudovi. Dosla u bolnicu otvorena 6 cm, ovi se cudili kao za prvorotku.. Onda sam vrlo brzo disla do 10. Najgori dio mi je bilo iskreni na kraju tiskanje na guzu i cini mi se da sam dista popucala, neznam koliko tocni savova imam. Mala beba Jana ima 3300 i 51 cm, malo se nagutala plodne vode i sad to cijeli dan bljucka i malo ispovrati. Malo sam zabrinuta :-/ ali kazu da je to normalno…

Cestitam !!!!! To je porod za pozeljeti 😘😘 zelim ti brz oporavak, stoanje boli.. 

• Stelle123
    20. Prosinac 2019. 04:13

Fever mogu li epumisan kapi odmah od rodjenja?
    Lavice 27  zbog toga sto mi je drugo, na kraju sam si u bolnici navukla regrade misleci se pametna da sve znam. Puno je vremena proslo od prvog, a i skroz su drukciji izazovi, druga vremena i godisnja doba tako da savjeti su dobrodosli. Recimo u javnosti s njom nikad nisam dojila, niti je ikad pila na bocicu, niti imala dudu. Al da je lakse, je, bar oko ovih osnovnih stvari tipa dojenje,. ne bdijem nad keveticem da vidim dise li, ne vazem ga svaki tren i jos neke ludjacke opsesije koje sam imala prvi put. Mene zapravo najvise izludi moja hipohondrija, to ni s godinama ni s iskustvom nikad nije bolje.
    Reserved u fazi dubokog sna omlohavi totalno samo moras bit dovoljno strpljiva i ne micat ga odmah kad pusti cicu nego se mazit jos 10-15 minuti. Dobro sad tesko je ocekivat kad se probudi da ce odmah spavat s misec dana, ali prvo ga malo iznerviraj stavi u potrbusni ili nesto slicno da se umori. I moj je poceo sad nakon sisianja trazit da ga se nosa ili voza u kolicima pa zaspe ponovo nakon uru dvi. 
    Mikio za to dojenje na ledjima ako je polozaj prsa na prsa e tu budi posebno oprezna da ne zaspes pozicioniraj se na sredinu kreveta. Govorim jer meni je tako s dva miseca klizla, srecom na krevet pa joj nista nije bilo, ali nevjerojatno je kako te umor svlada pogotovo ako cica vise od 10 minuta.

url=https://lilypie.com]

MaRe
    20. Prosinac 2019. 05:12

Malacrna čestitam 🎉🎉🎉 
    Mikio za presvlacenje 😂 ja kad sam legicu nedavno gledala kak malog presvlaci pa je pitam dal je nije strah ga tako uhvatit..kaze ne..isto bi tulio odmah pa joj patronazna ili dr rekla i pokazala da je cilj toliko brzo ga presvuci da ovaj ne skuzi sto se događa 😁 
    Ivkii 2 prsta...moglo bi to biti nešto uskoro :)
    Bome u zadnjih par dana nam se zaredale bebice ko na traci.
    Annika znaci presutila si bolove sam da se izvuces pregleda 😜 ja sam joj svoje sve opisala pa nista 😂 
    I kako sam jucer vadila krv za anesteziologa naravno krvna slika sva van gabarita..al rekla mi da je to normalo jer beba uzme sve sebi pa da malo jedem vise cikle i to i malo kupinovog vina...tako da sam se jucer pocastila jednom malom casicom 🍷
    Jos sam htjela nesto kom al zaboravila 🙈

Grizli
    20. Prosinac 2019. 05:49

Jutro! 
    Malacrna cestitam! Sretno sa bebicom i brz oporavak.
    Mikio nadam se da se smirila malena.
    Uh sa kakvim se mi sve izazovima moramo nositi. Dobro mi dodju sve ove price da budem svjesnija kad nama dodje cudoviste malo da je to sve normalno. Potpisujem da muski ne cuju nista ili bar vecinu. Toboze moj tvrdi da ce on sve cut kad dodje beba, to sad kao nis ne cuje. 😂😂 Ja evo vadim sudje iz masine, kuham zobene, kavu, izasla van iz stana po postu... Pol susjedstva me cuje on ne. A dobro! 

Lorena94
    20. Prosinac 2019. 06:01

Jutro ženice! Sretno na pregledima danas... Ja opet noćas nisam ništa spavala, oko 3 sam išla u napad na frižider 😂
    Malacrna čestitam od ❤️ uživajte sada, mazite se i pazite! 

MaRe
    20. Prosinac 2019. 06:08

Grizli

Jutro!
    Malacrna cestitam! Sretno sa bebicom i brz oporavak.
    Mikio nadam se da se smirila malena.
    Uh sa kakvim se mi sve izazovima moramo nositi. Dobro mi dodju sve ove price da budem svjesnija kad nama dodje cudoviste malo da je to sve normalno. Potpisujem da muski ne cuju nista ili bar vecinu. Toboze moj tvrdi da ce on sve cut kad dodje beba, to sad kao nis ne cuje. 😂😂 Ja evo vadim sudje iz masine, kuham zobene, kavu, izasla van iz stana po postu… Pol susjedstva me cuje on ne. A dobro!

Ma oni i čuju al ne mare jer znaju da ćemo mi skočiti.
    Kak ja znam dok mačak negdje nešto šuška odmah skočiti i onda pitam njega kak ga nije čuo pa mi kaže ma čuo sam ga ja al mi se bilo mrsko ustajati 🙈 
    Tak i oko bebe..znaju da je mama tu...kako dok se mama razboli ili je nema trenutno sve čuju ko sove 😁

Grizli
    20. Prosinac 2019. 06:48

Ne znam sto al ja zbilja za mog mislim da je ponekad gluh tokom noci. Recimo nesto u stanu lupi on ne cuje ja sam momentalno budna i budim ga da ide vidit. A s druge strane dok sam se znala preko noci  pocet gustiti ili samo tesko disat zbog napadaja astme budan je u roku sekunde. Mi valjda imamo neki senzor koji njima nedostaje. 
    Lorena jel zbog gladi budis ili opcenito ne mozes spavat pa onda od dosade krenes na friz? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.