Oggt mi je bio u redu, al nekako sam navikla jest do 20 h najkasnije, jučer smo nešto ranije večerali i onda gladna...pokušala sam i ja noge toplo/hladno ali ne pomaže mi baš..
Dobro jutro. Ja i dalje spavam za sve vas očito 🙈
Legla u ponoć, još malo zujila po forumu, zaspala i sad se probudila, dakle minimum 9 sati sam odkrmila s jednom brzinskom piše pauzom u međuvremenu 🐷
Sretno s pregledima danas. Nadam se da će svi grčići i problemi čim prije proći 🤞
Ivikii, simbalija? Kako ide skakanje po lopti, trčanje po stepenicama, pranje prozora? Samo da znate, sanjala sam da ste obje rodile 😊
[/url
Jutro cure😁 sretno vam na pregledima😇
Tonkice vidim da si upisala pregled 19.01., pregled je 09.01. pa ako ce ti se dat ispravis haha😛😛
Grizli 35 tjedana, sad vidim👏👏🙈 pratila sam tvoju situaciju prije nego sto si dobila plus, dok jos nisam bila prijavljena niti sam pisala pa mi je bas drago vidjeti tu brojku😁😁
curke, sve na brzinu preletila, jučer zaglavila na nekom druženju. kak se puno pricalo tak sam popila hektolitar vode, bila piskit doslovno svakih sat vremena nocas. Deedee najrađe bi te ubila kad to tvoje spavanje pročitam
samo da pozdravim sve terminuše, ja danas punih 39!!!! idem se spremat i na pregled. ak me ne ostave danas u bolnici priželjkujem si porod nakon Božića, stvarno bi bilo sad bzvz da me krene za dan-dva
i samo mala crna cestitaaaam!!!
ps-nove mame, vidim da nitko ne spominje pupak. na tečaju su kod nas sva pitanja bila vezana uz to. al vidim da kad dode pravi zivot da to postaje neka najmanja briga uz dojenje neispavanost i slično.
Cima tek sad kad si ti napisala mi je ta brojka zazvucala kao nesto konkretno. 🤭 Iako sam jutros vec dobila od aplikacije poruku, iako me zulja sa svih strana, mrda se sve u 16, al ja ne znam kad cu postat svjesna da bebolina stize uskoro.
Mrgud 🤞🤞🤞 da porod bude iza bozica!
Lorena probaj oko 22h pojest jos nesto laganije, neki jogurt, koji keksic ili tako nešto. Meni recimo ako ne jedem taj kasni obrok isto glad probudu oko 4-5, a secer nataste mi bude povisen. Tako da sad bas redovito pazim da nesto gricnem prije spavanja i onda odgulim do 7 barem. Doduse ja bas nesmije previse ugljikohidrata a oni me jedino drze dugo sitnom. Uf a za grceve onda ne znam sto pomaze. Mozda da muzic malo protlja prije spavanja.
Jutro cure :)
Bome, sve lagano idete prema terminu. Svima zelim srecu 😍 imat cemo sigurno makar jedno bozicno djete 🎀🎉🎁🎄
Moj pregled je u 18h, ujedno i zadnji kod privat.gin😩 ja bii jos😂
Javim se navecer.
Dobro jutro i od nas
Malacrna iskrene čestitke :))
Thinkpink ja samo upijam tvoje savjete Osjećam se ko neki geek, samo mi fali tekica
Jel možda znaš išta o onim Plan T proizvodima? Vidim na netu da ih dosta hvale pa ako nam zatreba radi grčića ..(100 koraka unaprijed tražim rješenja
)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cima tek sad kad si ti napisala mi je ta brojka zazvucala kao nesto konkretno. 🤭 Iako sam jutros vec dobila od aplikacije poruku, iako me zulja sa svih strana, mrda se sve u 16, al ja ne znam kad cu postat svjesna da bebolina stize uskoro.
Mrgud 🤞🤞🤞 da porod bude iza bozica!
Lorena probaj oko 22h pojest jos nesto laganije, neki jogurt, koji keksic ili tako nešto. Meni recimo ako ne jedem taj kasni obrok isto glad probudu oko 4-5, a secer nataste mi bude povisen. Tako da sad bas redovito pazim da nesto gricnem prije spavanja i onda odgulim do 7 barem. Doduse ja bas nesmije previse ugljikohidrata a oni me jedino drze dugo sitnom. Uf a za grceve onda ne znam sto pomaze. Mozda da muzic malo protlja prije spavanja.
Meni je stvarno šećer, da se ne ureknem 4,2 već danima... Dragi zeza da bi bebač mogao i prije Nove izgleda vanka, mi ne znamo točan termin, moja dr veli između 10.-14.1. Dok privatnik između Nove i 4.1. 🙄
Grizli, moje iskreno saucesce..
Cestitke svima na urednim pregledima, posebno curama koje su rodile! 🎉 🎉
🎉
Ostatak popratim uskoro (zadnjih 20ak str).
Idemo sad do Westgate-a malo, igraona i prosvrljat po ducanima za pokloncice.. mozda usput rijesim i nesto sa popisa od hig.potrepstina za mene i bebu. Njegu za pupak jucer kupila. Pojma nemam di nam je podloga za prematanje, ako ju ne nadjem morat cemo uzet novu. Prijedlozi dobrodosli, da nisu neke preskupe.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Grizli, moje iskreno saucesce..
Cestitke svima na urednim pregledima, posebno curama koje su rodile! 🎉🎉
🎉
Ostatak popratim uskoro (zadnjih 20ak str).
Idemo sad do Westgate-a malo, igraona i prosvrljat po ducanima za pokloncice.. mozda usput rijesim i nesto sa popisa od hig.potrepstina za mene i bebu. Njegu za pupak jucer kupila. Pojma nemam di nam je podloga za prematanje, ako ju ne nadjem morat cemo uzet novu. Prijedlozi dobrodosli, da nisu neke preskupe.
Bubamara ima zgodne podloge koje mozeš postaviti na neku komodicu, ali i na krevet, po nekiv 140-150 kn
Sortiraj odgovore
Najstariji