ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    19. Prosinac 2019. 21:41

malacrna6

Curke ja danas rodila!! Bila odredena indukcija, ali u noci krenuli prvi trudovi. Dosla u bolnicu otvorena 6 cm, ovi se cudili kao za prvorotku.. Onda sam vrlo brzo disla do 10. Najgori dio mi je bilo iskreni na kraju tiskanje na guzu i cini mi se da sam dista popucala, neznam koliko tocni savova imam. Mala beba Jana ima 3300 i 51 cm, malo se nagutala plodne vode i sad to cijeli dan bljucka i malo ispovrati. Malo sam zabrinuta :-/ ali kazu da je to normalno…

Čestitam! Ako su ti rekli da je normalno, onda se nemoj brinuti :)
    Margarita moguce da smo bile skupa na tecaju 😅
    Ja sam dobila jednu tu vrecicu za mikrovalnu (u nekom poklon paketu), mislim da cu ju isprobati 🤷

• Margarita_46
    19. Prosinac 2019. 21:46

damnarexx

malacrna6

Curke ja danas rodila!! Bila odredena indukcija, ali u noci krenuli prvi trudovi. Dosla u bolnicu otvorena 6 cm, ovi se cudili kao za prvorotku.. Onda sam vrlo brzo disla do 10. Najgori dio mi je bilo iskreni na kraju tiskanje na guzu i cini mi se da sam dista popucala, neznam koliko tocni savova imam. Mala beba Jana ima 3300 i 51 cm, malo se nagutala plodne vode i sad to cijeli dan bljucka i malo ispovrati. Malo sam zabrinuta :-/ ali kazu da je to normalno…
    Čestitam!Ako su ti rekli da je normalno, onda se nemoj brinuti :)
    Margaritamoguce da smo bile skupa na tecaju 😅
    Ja sam dobila jednu tu vrecicu za mikrovalnu (u nekom poklon paketu), mislim da cu ju isprobati 🤷

Ako si bila u Sigetu onda jesmo 😊 S obzirom da nisam imala namjeru kupovati el. sterilizator vrećice mi se čine ok 😅

beba2025❤
    19. Prosinac 2019. 21:55

malacrna6

Čestitam 🌷❤

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 22:12

Simbalija

DeeDee

ivikii

Evo i mene. Otvorena 2 prsta, ali je nesto pokusavala izvest da me jos sve dole boli🙈 do sad sam na svakom pregledu imala i vaginalni pregled i niti jedan nije bolio,ali ovo danas, uzas, znoj me oblio. I da beba i dalje ne dobiva na tezini pa da dodem u sub na hitnu na ctg da se dogovorimo sta cemo. Sve mi se cini da cu kupiti mali boric za u bolnicu🙄 😂🎄🎅
    Supergirl sve ti je to normalno. Evo meni drugi porod pa se opet mislim kako cu ja to 🙈

21. rodiš, 23. si doma, 24. kitiš bor 😛😛
    Drzim fige da sve prođe super 🤞🖤

Daj i meni ovakvu prognozu odmah potpisujem 😁

Ma ti ćeš to sutra riješiti 🤞🤞🤞

[/url

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 22:14

malacrna6

Svi kažu da je to normalno, ne brini :)

Zvuči brzo i ne prestrašno, čestitam ti od srca i želim što brži oporavak 🖤
    Kad ti je bio termin da te ubacim ako želiš, nemamo te na listi 😊

[/url

Reserved123
    19. Prosinac 2019. 22:16

Lavica27

Stelle btw ja sam propustila info da je tebi ovo drugo dijete, a ja ti tu dijelim savjete🙈🙈
    Reserved moj muz je jednom prilikom doslovce bio na sekundu da poklopi malu dok sam ja zaspala dojeci je, i tad smo se dogovorili da dojim sjedecki. Spavalo mi se ko nikad u zivotu al kad mu sisa iz usta ispadne bez da pocica svake prijestupne to je go go go znak😂 eto ako pomaze…

Nevjerujem ni ja svom s obzirom kako spava tenk bi mogao proc on nebi znao ali zato stavim "Pericu" izmedu nas pa sam sigurna.
    Malacrna cestitam ti od ♥️ 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

ivikii
    19. Prosinac 2019. 22:23

Simbalija ti sutra, ja u sub i odlično 😂
    Mala crna cestiiitam🤗
    I sutra ima sa izribam izribani stan. I operem prozore, nema veze sta je kisa. Znat ce susjedi sta mi je😂😂

C1M4
    19. Prosinac 2019. 22:32

malacrna6

Pa cestitammm😇😍😁

Simbalija
    19. Prosinac 2019. 23:05

malacrna6

Čestitam od srca!!!! ♥️

Cure hvala na prognozama za sutra, iako nemam neki osjećaj. Danas sam oprala najsitnije detalje u stanu i ništa još. Možda preko noći krene. 🤞 Ili ću ko slonica 2 godine nositi, bar se tako osjećam 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Fever
    19. Prosinac 2019. 23:13

miki0

Reserved123

Lavica27

Stelle btw ja sam propustila info da je tebi ovo drugo dijete, a ja ti tu dijelim savjete🙈🙈
    Reserved moj muz je jednom prilikom doslovce bio na sekundu da poklopi malu dok sam ja zaspala dojeci je, i tad smo se dogovorili da dojim sjedecki. Spavalo mi se ko nikad u zivotu al kad mu sisa iz usta ispadne bez da pocica svake prijestupne to je go go go znak😂 eto ako pomaze…

Nevjerujem ni ja svom s obzirom kako spava tenk bi mogao proc on nebi znao ali zato stavim "Pericu" izmedu nas pa sam sigurna.
    Malacrna cestitam ti od ♥️
    Malacrna cestitam!! 😊
    Mm isto spava ko top i od kad zaspe ne cuje bas nista do jutra, a ja na svaki njen pokret i dublji udah otvaram oci. Neku noc sam ju nakon dojenja ostavila izmedu nas i rekla muzu i svejedno se u sbu isao okrenuti i ja sam ga u polusnu blokirala rukom. Eto majcinski mozak. Mislim ju stavljat nakon dojenja u kinderbet jer se isto bojim da ne zaspem dok dojim a zbog reza mi je jos uvijek najlakse lezeci intesko mi se dizati. Danas mi patronazna rekla da dojim i dok lezim na ledima jer tako beba sporije jede pa se ne davi. I to je tako lijepo da ona poslije tako fino zaspe a i ja bi mogla al nema sanse dok ju ne odlozim negdje zbog straha.
    Inace vratili smo porodajnu tezinu 💪🏼💪🏼 curka papa ko velika. Jedino je rekla da se i prejeda da joj je trbuscic napuhnut i tvrd, pa da uzmemo bio gaia kapi i da masiramo trbuscic. Nezna se podrignut pa je puna zraka i viska hrane.
    A jede svaka cca 3 sata, nebi htjela da bude veci razmak…

3-4 sata smije doc.
    Probajte dojiti tako da bebu stavite da joj gornji dio tijela bude malo vislje od donjeg, npr sjedeci polozaj ili ako lezi nekako povisiti gornji dio, onda ce se manje nagutat zraka, u cistom lezecem ravnom ona guta mlijeko+zrak.

Bio gaia je vise za crijeva, za razbijanje zraka odnosno mjehurica plina( koji uzrokuju grcice) najbolje su espumisan baby kapi jer su one simetikon. I naravno grijanje stomacica, masiranje, kruzenje nogicama, privlacenje nogica stomaku.
    ( radim u patronazi pa skupljam iskustva od mama od kad radim)

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.