Ivikii nadam se da samo bezveze dizu frku oko rasta bebe, al 2 prsta otborena mi zvuci kao dobar pocetak. Sretno!
Lavice da isla provjeriti ako je Ewan deluxe ima opciju neki MoonMode smartCRY senzor koji se aktivira na plac bebe. Al nisam skuzila kako. I ima 5 zvukova svi su kombinacija srca sa maternicom, pa sa usisavacem, pa kisa, onda je harfa i zadnje je ššš... I svugdje su ti otkucaji. Ja sam mislila da je svaki zvuk posebno. I da zaspala sam na to ššš... 🙈 Mm mi se smijao na kraju.
Ja sam si samo app za sad instalirala :D Baby Sleep sa svim tim sumovima/zvukovima. Al i igrackica mi se bas kul cini :)
To cu narucit nekome(ili bakama 😁)da nam uzme, kad budu pitali sta da donesu.
Evo, mi smo danas zavrsili tecaj. Nimalo mi nije zao sto sam bila, o dojenju sam slusala jedno 4 puta sigirno, al od viska glava ne boli. Bila je jedna divna gin predavacica i patronazna takodjer 💟
Lijepo su nas smirile, objasnile kad se ide u bolnicu, dali popis sta sam treba za rodiliste.. mislim si, ja to imam od cura sa forumaaa 😁😁
Kengurice mislim da ce i moj tako negdi dobit jer smo do 14 dana vratili porodjajnu plus 300 grama. Po who izmedju 155-250 tjedno bi trebalo dobivati, znaci tvoj je zlatna sredina. Ma netko bi rekao da mi je prvo, a zapravo je drugo, sa prvim sam bila skroz luda jedva sam te trazme zaboravila, sad bar nisam toliko. Primjećujem stvari, al opet ne dramatiziram toliko i ne pere me postporodjajna depresija. Bar ne jos :)
Reserved ja isto pratim po noci da ne prodje 3-4 sata. Cudno je to kako cim ga prominim se razbudi pa sise bas gladno, a moga bi nastavit spavat da ga ne diram. Sad po noci osluskujem pa kad vidim da je u fazi REM-a pribacim ga u polusnu na sisu. Sto se tice spavanja i dojenja, pliz budi oprezna bar dok jos malo ne poraste. I ja sam se par puta uvatila da od umora zaspim i probudim se nakon uru. Ali princip mi je da prvo sjedeci podojim pa onda ako nije uspija zaspat pustim da se malo lezeci mazi sa sisom sto ga uspava. A onda natrag u krevetic.
Pitam za setnju jer ga pomalo navikavam na kolica, prvorodjenu si moga satima vozat nikad se nije bunila niti pitala hranu, ovaj zna cvilit kad ga uhvati probava. Prije nismo imali ni problema s grcicima, a sad ocekujem i to. Ipak muski nisu tako tolerantni na bol.
Spasi me i reci kako znas da je u dubokom snu 🙈🤣
Ovaj moj cim samo promislim ga dignut iz sise otvori oci ko sova i pocme ie trazit. Znam da nije dobro da spava s nama ali ponekad stvarno nemogu. On nije stalno s nama ali od nekih 5 do ujutro bude
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Stelle btw ja sam propustila info da je tebi ovo drugo dijete, a ja ti tu dijelim savjete🙈🙈
Reserved moj muz je jednom prilikom doslovce bio na sekundu da poklopi malu dok sam ja zaspala dojeci je, i tad smo se dogovorili da dojim sjedecki. Spavalo mi se ko nikad u zivotu al kad mu sisa iz usta ispadne bez da pocica svake prijestupne to je go go go znak😂 eto ako pomaze...
Moram priznat da meni je najveći strah trenutno da cu ja zaspat dok dojim bebu ovo sto si Lavice ti napisala da se vama dogodilo. Ja spavam sa medvjedicem inace na kojeg se redovito bacam, oslanjam... Sad me vec pomalo strah da ne bi tako bebu scepala ako zaspem pa nesvjesno. Mislim da od straha cu stojecki dojiti.
Mozda ne vrijedi kod svih al vjerujem kod vecine...muzevi ne cuju nis pod milim Bogom, znaci dijete moze urlat,ja ga nogom lupam,jedva se probudi,dan danas. Iako nekad odmah skoci, a nekad gluh gluh. Al ako je sam s njom nije tolko opusten da zna da cu ja cuti pa nekako ju onda cudom cuje svaki put. Mi zene na svaki sum i pokret trzamo, osim u slucaju stvarno ekstremne neispavanosti. Meni se u ove skoro tri godine desilo tipa dva puta da nista nisam cula.
Isprike na upadu, no da li je itko od vas koristio vrećice za sterilizaciju u mikrovalnoj? Jel to ičemu? Danas nam je na tečaju patronažna pokazala (Dr. Browns) pa me zanima jel su ok, s obzirom da mi je slijedeće na popisu kupnja sterilizatora 😅
Evo i mene. Otvorena 2 prsta, ali je nesto pokusavala izvest da me jos sve dole boli🙈 do sad sam na svakom pregledu imala i vaginalni pregled i niti jedan nije bolio,ali ovo danas, uzas, znoj me oblio. I da beba i dalje ne dobiva na tezini pa da dodem u sub na hitnu na ctg da se dogovorimo sta cemo. Sve mi se cini da cu kupiti mali boric za u bolnicu🙄 😂🎄🎅
Supergirl sve ti je to normalno. Evo meni drugi porod pa se opet mislim kako cu ja to 🙈
21. rodiš, 23. si doma, 24. kitiš bor 😛😛
Drzim fige da sve prođe super 🤞🖤
Daj i meni ovakvu prognozu odmah potpisujem 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Curke ja danas rodila!! Bila odredena indukcija, ali u noci krenuli prvi trudovi. Dosla u bolnicu otvorena 6 cm, ovi se cudili kao za prvorotku.. Onda sam vrlo brzo disla do 10. Najgori dio mi je bilo iskreni na kraju tiskanje na guzu i cini mi se da sam dista popucala, neznam koliko tocni savova imam. Mala beba Jana ima 3300 i 51 cm, malo se nagutala plodne vode i sad to cijeli dan bljucka i malo ispovrati. Malo sam zabrinuta :-/ ali kazu da je to normalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji