Tonkice odlično za nalaz :) sad uživaj još koji dan kući dok se ne pokrene
Supergirl nisi jedina...strah me i poroda i svega..kad me ovako malo zaboli pitam se kako ću onda one prave izdržati...al dobro mi se pripremamo na najgore..možda prođe malo blaže
Suoergirl nisam se dosad uopce bojala poroda. Mora boliti, a beba mora van. To je tako. Medutim, sinoc me probudila jedna zena koja se poradala, ljudi moji, toliko je jako vristala da ja nezz otkud joj snage za to. E, probudila me! Nisam bas tako blizu radaone, btw. Pitala sam novu cimericu kojoj je 2.trudnoca za to i rekla je da je nju spasilo to sto je slusala babicu i disala je kroz svaki trud i da joj je zato prvi porod bio ok. Ono sinoc me bas preplasilo, ono ako ta cura nije mogla to istrpiti, kako cu ja?
Suoergirlnisam se dosad uopce bojala poroda. Mora boliti, a beba mora van. To je tako. Medutim, sinoc me probudila jedna zena koja se poradala, ljudi moji, toliko je jako vristala da ja nezz otkud joj snage za to. E, probudila me! Nisam bas tako blizu radaone, btw. Pitala sam novu cimericu kojoj je 2.trudnoca za to i rekla je da je nju spasilo to sto je slusala babicu i disala je kroz svaki trud i da joj je zato prvi porod bio ok. Ono sinoc me bas preplasilo, ono ako ta cura nije mogla to istrpiti, kako cu ja?
e to mi je najgore...i previše sam takvih videa gledala
al gledam ove malo pozitivnije priče..i ak budem imala sreće da mi spiče epi možda lakše preživim evo legica došla na kontrolu za epi ono 5 prstiju otvorena da ni osjetila nije :)
Dalindas super onda se možda i mi vidimo ;) btw nisam pitala dns al dal onda i idući put moramo prvo na onaj drugi šalter se upisat? pretpostavljam da da
Tonkice odlično za nalaz i vidimo se na Badnjak 😊
Mene je isto dosta strah poroda, stvarno se koji put pitam kako ću ja to malo biće istisnuti iz sebe.. pogotovo me strah da joj ne napravim nešto loše, jer znam da dosta toga tj tijek poroda u velikoj mjeri ovisi i o mom slusanju babice i suradnji.. Ali opet s druge strane, kako su svi rodili, tako ću i ja.
Danas mi se pojavilo malo smeckastog iscjedka, vjerojatno posljedica jučerašnjeg pregleda. S obzirom na to da sam zadnja 2 puta krvarila, ne bi me ovo trebalo prestrasiti, ali me uznemirilo.
Mare ,ja isto mislim da moramo ali nisam 100% sigurna . Jer koliko sam skužila posebno idemo na pregled posebno na uzv
Suoergirlnisam se dosad uopce bojala poroda. Mora boliti, a beba mora van. To je tako. Medutim, sinoc me probudila jedna zena koja se poradala, ljudi moji, toliko je jako vristala da ja nezz otkud joj snage za to. E, probudila me! Nisam bas tako blizu radaone, btw. Pitala sam novu cimericu kojoj je 2.trudnoca za to i rekla je da je nju spasilo to sto je slusala babicu i disala je kroz svaki trud i da joj je zato prvi porod bio ok. Ono sinoc me bas preplasilo, ono ako ta cura nije mogla to istrpiti, kako cu ja?
Mislim da znam na koju zenu mislis jer sam i je i ja cula... ko egzorcizam... al s tim si samo lose rade jer gube snagu. Taj kraj je zapravo iznimno kratak... dakle kad se dodje do izgona to je par trudova i ak se potrudos beban je vani... da boli al meni je iskreno sve do samog tog trena bilo psihicki puno gore
Je li vi cure imate strah od poroda i bolova na porodu? Ja imam osjecaj da se nitko ne boji kao ja a inace sam dosta neustrasiva 😂
I sad kad razmisljam o tome, imam osjecaj da sam neki izrod koji to nece podnijeti 😂
Tako je i meni. Ja prošla lomova i operacija i doslovno ne znam broj iščašenja i to sve s osmijehom i bez straha i brige. Ali zato kad me zaboli trbuh bezveze ili ne daj Bože imam virozu.. manja od makova zrna, uvjerens da cu na hitnoj završiti, panika, hladan znoj, bas jako ruzno. Uvijek mi je smiješno ovako kad pričam ali u trenutku dok me drži, ja ne mogu opisati taj strah. I samo molim sve sile svemira mi ne bude tako kad krenu trudovi, ali tješim se da ću onda znat sto se događa i zašto i koja me nagrada čeka na kraju pa cu valjda iskulirat..zato mi je neizmjerno bitno da je dečko samnom jer me općenito nitko osim njega ne može / ne zna smirit
[/url
DeeDee informatičarGrizli pa predobro…sad ćeš imati dvije za promijeniti :)
annika ja sam u petak, 27.12. Jel te pregledavala danas? Ja tek sad stigla kući dok sam završila kod anesteziologa. Za ctg mi ništa nije rekla tako da pretpostavljam da se ne vide trudovi…kod tebe su ona mala brdašca što smo gledaleDalindas kod dr. Muller bile dns i Annika i ja pa se upoznale :)
Samo se ti rugaj, mozda sam prodala bubreg, kuću založila.. Samo next next next, agree.. 😂😂😂😂
[/url
Mislim da znam na koju zenu mislis jer sam i je i ja cula… ko egzorcizam… al s tim si samo lose rade jer gube snagu. Taj kraj je zapravo iznimno kratak… dakle kad se dodje do izgona to je par trudova i ak se potrudos beban je vani… da boli al meni je iskreno sve do samog tog trena bilo psihicki puno gore
Kako se ti sad osjecas? Kako je maleni?
Sortiraj odgovore
Najstariji