ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    19. Prosinac 2019. 16:45

beba2019

Simbalija

DeeDee

Simbalija nam se nije danas javila ili sam je ja preskočila? Možda je i kod nje nešto krenulo

Ma vraga je krenulo 😩 ništa se ne događa.. Jučer sam čistila stan u nadi da će pomoći, ali i dalje ništa. Ovu noć je bila hiperaktivna, ne znam je li imao tko takve simptome pred kraj? Jel se namješta za izlaz ili što? Zadnji tjedan je bila skroz mirna i sinoć kaos, baš me boljelo i kičma i organi i sve. Jutros je mila i draga.

Heej..meni je dan prije poroda beba bila toolikoo nemirna da sam se uplasila i jedva cekala jutro da odem na pregled…ali..u pol sest mi je puknuo vodenjak..pa sam znala da je to to❤😀
    Uglavnom, ne brini..meni su cesto govorili da se beba pred porod umiri,ali ocito ne sve bebe..❤

Znači možda ima nade da se nešto samo pokrene 😁 mislim da se tako jako kretala jer se smještala u zdjelicu, danas jedva hodam koliko je nisko osjećam, a jučer sam prehodala masu bez problema.  Iako opet je nemirna pa ne znam ni sama. A vidjet ćemo sutra na pregledu.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    19. Prosinac 2019. 17:38

Tonkica uuu bas mi ej drago da su nalazi ovako dobri ti pa da mozes doma malo odmoriti.
    PetraB kako je kod vas situacija?
    Mrgud joj link ne mogu sa app prebaciti ovdje al evo zakeljim sliku. Prodavac je Stephen_store. Ne prodaje puno stvari. Ja uzela onu 4 struku i taman je visoka, meeeka super. I moze u perilicu. Planiram cim bude sunce jedan dan da ja to operem.
    Lavice evo na tvoju preporuku kupili Ewana malo prije. Mene toliko umiruju ti zvukovi da bi ja najradje zaspala sad. Samo pitanje kako reagira na bebin plac pise u uputama da kao skuzi plac i pocne svirati i mi smo upalili neki plac sa youtube al nista. 🤔 

ivikii
    19. Prosinac 2019. 17:52

Evo i mene.  Otvorena 2 prsta, ali je nesto pokusavala izvest da me jos sve dole boli🙈 do sad sam na svakom pregledu imala i vaginalni pregled i niti jedan nije bolio,ali ovo danas, uzas, znoj me oblio. I da beba i dalje ne dobiva na tezini pa da dodem u sub na hitnu na ctg da se dogovorimo sta cemo. Sve mi se cini da cu kupiti mali boric za u bolnicu🙄 😂🎄🎅 
    Supergirl sve ti je to normalno. Evo meni drugi porod pa se opet mislim kako cu ja to 🙈

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 17:56

ivikii

Evo i mene. Otvorena 2 prsta, ali je nesto pokusavala izvest da me jos sve dole boli🙈 do sad sam na svakom pregledu imala i vaginalni pregled i niti jedan nije bolio,ali ovo danas, uzas, znoj me oblio. I da beba i dalje ne dobiva na tezini pa da dodem u sub na hitnu na ctg da se dogovorimo sta cemo. Sve mi se cini da cu kupiti mali boric za u bolnicu🙄 😂🎄🎅
    Supergirl sve ti je to normalno. Evo meni drugi porod pa se opet mislim kako cu ja to 🙈

21. rodiš, 23. si doma, 24. kitiš bor 😛😛
    Drzim fige da sve prođe super 🤞🖤

[/url

ivikii
    19. Prosinac 2019. 17:58

Deedee joj to bi bilo idealno 🤗

Lorena94
    19. Prosinac 2019. 18:09

Curke, ja kak sam ušla u 37.tjedan sve me više strah poroda, kak ću ja s bebicom kad dođemo kuć.. Pa ja to malo čudo neću znati presvući, obući.. 😥

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 18:17

Lorena94

Curke, ja kak sam ušla u 37.tjedan sve me više strah poroda, kak ću ja s bebicom kad dođemo kuć.. Pa ja to malo čudo neću znati presvući, obući.. 😥

A mislim da nam je to normalna reakcija svima, nesto potpuno novo.. meni je lakše kad gledam sestrične, šogi, frendice. Nitko od njih nije "mama tip" i apsolutno nitko nije djecu dozivljavao do svoje trudnoće, a ipak su se sve snašle preko noći:)

[/url

annika
    19. Prosinac 2019. 19:35

MaRe i Dalindas-  da, morate se prvo svaki put javiti na onaj salter da vas upisu
    Mene uopce nije strah poroda toliko da sam danas rekla dr da nemam nikakve bolove, a zapravo osjetim tu i tamo ali znam da to nije to. Bilo me strah da Ce me pregledati i poslati na drip. Lude teme, sta ces

[iimg]

Lavica27
    19. Prosinac 2019. 19:39

Grizli

Tonkica uuu bas mi ej drago da su nalazi ovako dobri ti pa da mozes doma malo odmoriti.
    PetraB kako je kod vas situacija?
    Mrgud joj link ne mogu sa app prebaciti ovdje al evo zakeljim sliku. Prodavac je Stephen_store. Ne prodaje puno stvari. Ja uzela onu 4 struku i taman je visoka, meeeka super. I moze u perilicu. Planiram cim bude sunce jedan dan da ja to operem.

Lavice evo na tvoju preporuku kupili Ewana malo prije. Mene toliko umiruju ti zvukovi da bi ja najradje zaspala sad. Samo pitanje kako reagira na bebin plac pise u uputama da kao skuzi plac i pocne svirati i mi smo upalili neki plac sa youtube al nista. 🤔

Grizli prvi glas da ima tu opciju😂😂 ja ti nikad nencitam uputstva, muz jr lud na to,on je temeljit ja sam vise u djiru "ain't got no time fo' that shit😂" Hvala sto si mi otkrila,testirat cu s kceri,njoj ne treba puno da zakmeci. 
    Ivkii dva prsta,pa super!
    PetraB kakvo je stanje?
    Cure ne brinite se... ak sebe znate obuc budete i bebu😁
    Sarita se nije javila jos uvijek?

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 19:45

Napisala je C1M4 danas da se Sarita ne može ulogirat ali da je sve ok kod nje i da nas čita. Boook Sarita 😆

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.