C1M4 a ne znam prijatelju, imam novi mobitel i za svaku strani cu me pita da li da dozvoli ili ne a ja stiscem next bez citanja, seljanka 😂😂😂
Hvala za stranicu btw
Hahah, poznate mi te poteskoci s novim mobitelom😂😂 bitno da ima jos stranica ajde😂 nista nista😜
Ej cure, ja jucer imala pregled, jos uvijek skroz zatvorena, vaginalno me pregledavao, sve sam zvijezde prebrojila 🤦♀️ Odma sam pomislila sta me ceka tek na porodu i kako cu ja to 😂
Beba bas raste, vec je procjenjena na 3300g, ima obraze bas debeljuskaste, pokazao mi sliku na 4d 😍
Ja sam sa kilama na +12, al osim malo malo bokova sve mi je u stomaku, znaci doslovno izgleda ko torpedo 😂 tri metra ispred mene.
I dalje prehodam 3-4km dnevno, sve teze i teze i cesto me probada sve, ali sad sam prosla toliko vrsti bolova da vise ni ne primjecujem sto me boli a sto ne 😂
MaRe kad ideš opet u TA? ja ću u ponedjeljak, pretpostavljam da će me onda i pregledati pa možete pisati idući pregled 23.12. danas sam obavila ctg, javljaju se neki trudovi ali nije to još to.
[iimg]
Mare ,kod koga si bila i jesu ti radili uzv ?
Sad vidim da samo dan ,dva razlike:D
Ej cure, ja jucer imala pregled, jos uvijek skroz zatvorena, vaginalno me pregledavao, sve sam zvijezde prebrojila 🤦♀️ Odma sam pomislila sta me ceka tek na porodu i kako cu ja to 😂
Beba bas raste, vec je procjenjena na 3300g, ima obraze bas debeljuskaste, pokazao mi sliku na 4d 😍
Ja sam sa kilama na +12, al osim malo malo bokova sve mi je u stomaku, znaci doslovno izgleda ko torpedo 😂 tri metra ispred mene.
I dalje prehodam 3-4km dnevno, sve teze i teze i cesto me probada sve, ali sad sam prosla toliko vrsti bolova da vise ni ne primjecujem sto me boli a sto ne 😂
Bas sam jučer pitala di si jer se nisi javila poslije pregleda, pomislila da su te zadržali. Super velika bebuška, bitno da je sve ok
[/url
DeeDee informatičar
Grizli pa predobro...sad ćeš imati dvije za promijeniti :)
annika ja sam u petak, 27.12. Jel te pregledavala danas? Ja tek sad stigla kući dok sam završila kod anesteziologa. Za ctg mi ništa nije rekla tako da pretpostavljam da se ne vide trudovi...kod tebe su ona mala brdašca što smo gledale
Dalindas kod dr. Muller bile dns i Annika i ja pa se upoznale :)
Cure moje, nalaz je preeedobarrrrrr!!!! Znaci, ne da se spustio nego se spustio. Sada mi je razina zucne soli 4.8, do 6 je normalno, a za trudnice i do 10. Kaze dr Zegarac da to nije bila kolestaza nego svrbez u trudnoci zbog hormona, da je bila kolestaza ovo bi bilo iznad 40. Sljedeca kontrola mi je na Badnjak, piba vidimo se! Ako me bude jos svrbilo neka slobodno dodem.
Grizli dosta je popustilo, tu i tamo me zasvrbi na random mjestu na tijelu (kako to u trudnoci i treba biti).
Tako sam sretna, ne mogu vam opisati. Mali je sinoc i jutros bio jako jako aktivan tijekom ctg-a da su otkucaji dosli i do 180, sestra je radila paniku kao to je previse pa sam pitala dr, ona kaze da je to sve normalno i da nista ne brinem. Ne bi me slali kuci da nije sve u redu! Sretna sam! 🥳
Je li vi cure imate strah od poroda i bolova na porodu? Ja imam osjecaj da se nitko ne boji kao ja a inace sam dosta neustrasiva 😂
I sad kad razmisljam o tome, imam osjecaj da sam neki izrod koji to nece podnijeti 😂
Hej cure! Drago mi je da se javljate s dobrim vijestima nakon pregleda. Tonkice odlicno za nalaz!
LoSa a jbmu pa jos i sepsa...uzas,uzas...al zvucis bas bas dobro sada,drago mi je cuti! Sto se tice flastera od zivog srebra,mozda grjesim ali se ne smiju stavljati na ranu koja nijr zatvorena (buduci curi) nego tek kad se zatvori.
Mrgud nek ti Grizli proda ovu pletenicu viska😁
Ja sam na kraju doktora cekala 2h da dodje iz sale😕 u medjuvremenu se ispricavao al da me bar na kavu poslao...ugl, sve ok,uloziva za prst al nisam otvorena,da smanjim dozivljaj i dalje govori. Slijedeći pregled 3.1. Pa upisi Tonkice pliz. Rekao mi je da ce rezati po starom savu i popraviti oziljak jer je bas velik. Da iako idem na carski ponovno postoji rizik da mi je urasla posteljica i da se desi ponovno inverzija maternice (nemogu to skuzit,nije mi logicno,al ok) kao i rizik da mi na kraju izvade maternicu al da se nada da nece biti potrebno. I ako bude sve ok da me drzi do 38.tjedna pa ide carski.
Eto moje litanije🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji