ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    19. Prosinac 2019. 09:03

Dobro jutro cure! Nadam se da ste se uspjele nešto naspavati i da su svi bebači dobro! 

Treba mi mala pomoć, ako koja zna i voljna je 

12.11.19. su mi otvorene komplikacije u trudnoći i to je sve OK, odnijela sam sve potrebne papire i nekidan sjela lova za 11. mjesec.
    Ovaj mjesec bi mi se trebao početi računati rodiljni dopust (prestanak komplikacija, negdje od 11.12.19). Pitala sam med. sestru kod svog doktora trebam li što odmah nositi u HZZO i potvrdila je da mogu sve papire odnijeti na kraju mjeseca / početku sljedećeg. 
    S obzirom da se radi o prijelazu s komplikacija na rodiljni, ne znam što mi treba od papirologije!? Najbitnije mi je znati trebam li im nositi novu potvrdu o plaći? Pitam jer još samo danas mi firma radi i onda su na kolektivnom do 7.1.2020. 

mrgud_zg
    19. Prosinac 2019. 09:05

Jutro zene. Ful mi je drago da ste vi friske mame ostale na forumu i izmijenjujete iskustva, to su bas dragocijeni savjeti. 
    Ja jedva cekam pregled sutra, od jucer me sve zateze, uopce vise ne bit rekla da osjetim bebu ko prije onak njeznije, to su sad doslovno samo grebanja laktovima il cim vec od pupka do bubrega i slicno. Ocito mu je sve tijesnije. A i bila sam nekoliko puta na wcu jucer 🙈 mislila sam da je krenuli ciscenje 😂. Al eto me jutros u komadu, mozda je to sve u glavi jer sam jucer vidla da sam visoko na listi 😂😂😂 
    Sretno svima na pregledima danas. Nadam se da ce nam se i Sarita javim, vidim ona je danas, a dugo vec nije pisala..

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 09:16

Taani

Dobro jutro cure! Nadam se da ste se uspjele nešto naspavati i da su svi bebači dobro!

12.11.19. su mi otvorene komplikacije u trudnoći i to je sve OK, odnijela sam sve potrebne papire i nekidan sjela lova za 11. mjesec.
    Ovaj mjesec bi mi se trebao početi računati rodiljni dopust (prestanak komplikacija, negdje od 11.12.19). Pitala sam med. sestru kod svog doktora trebam li što odmah nositi u HZZO i potvrdila je da mogu sve papire odnijeti na kraju mjeseca / početku sljedećeg.
    S obzirom da se radi o prijelazu s komplikacija na rodiljni, ne znam što mi treba od papirologije!? Najbitnije mi je znati trebam li im nositi novu potvrdu o plaći? Pitam jer još samo danas mi firma radi i onda su na kolektivnom do 7.1.2020.

Ja sam to juvčer to obavila baš, ne treba ti apsolutno ništa. Dobila sam dvije doznake od 1. do 10.12., i dvije doznake od 11.12. + cca 6mjeseci, ne znam napamet datum. Ugl. jednu od komplikacija i jednu od porodiljnog sam odnijela u firmu, a po jednu na HZZO. I to je to do daljnjeg. Dobila na HZZO-u neke papire još s kojima moram doći kad dijete napuni 5mjeseci da riješimo ostalih 6mjeseci porodiljnog. 

[/url

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 09:17

Mrgud oprosti zbog trauma od liste 

[/url

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 09:19

Taani

Čitam prije prve kave...možeš slobodno odnijeti danas,meni je prošli put na HZZO-u rekla da donesem čim pokupim jer i oni idu na godišnji pa bolje da se to riješi na vrijeme :)

[/url

Damnarexx 🌺
    19. Prosinac 2019. 09:20

Jutro cure, sretno danas na pregledima :)
    Neka bebica lijepo napreduju!
    I meni je drago sto friske mame pisu, da i mi upijamo😁😁😁👌

Taani ja sam bila jucer i isprintala mi je 2 kom o zavrsetku kompl. I 2 kom pocetak porodiljnog. Nosis jedan primjerak o zatvaranju kompl. I jedan primjerak o otvaranju porodiljnog na HZZO i tamo jos ispunis jedan njihov papir, a druga 2 primjerka u firmu.

Damnarexx 🌺
    19. Prosinac 2019. 09:21

Deedee je bila brza, nisam vidjela jbg 🙈

Taani
    19. Prosinac 2019. 09:28

Hvala vam cure!!  

Simbalija
    19. Prosinac 2019. 09:33

DeeDee

Simbalija nam se nije danas javila ili sam je ja preskočila? Možda je i kod nje nešto krenulo

Ma vraga je krenulo 😩 ništa se ne događa.. Jučer sam čistila stan u nadi da će pomoći, ali i dalje ništa. Ovu noć je bila hiperaktivna, ne znam je li imao tko takve simptome pred kraj? Jel se namješta za izlaz ili što? Zadnji tjedan je bila skroz mirna i sinoć kaos, baš me boljelo i kičma i organi i sve. Jutros je mila i draga.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Kengurica
    19. Prosinac 2019. 09:40

Stelle, ma nisu bas, ali opet je bolje. Znam da ga moram podojiti prije setnje, svejedno urla kad ga spremam, ali sad se smiri u setnji sto u pocetku nije bio slucaj. I dalje mi po danu zna i na sat vremena traziti cicu, ali po noci ne. Po noci na dva sata i nekad na 3 sata. Nocas je oborio rekord, spavao preko 3 sta dva puta. Mozda je to zato sto je on ipak ranije rodjen. Rodio se s 3270, a prvih mjesec dana je dobio 790g dok neki njegovi vrsnjaci po kilu i po dobiju. Tjesim se da onda on manje pojede pa ne moze duze spavati.
    Razumijem tvoje strahove, ja danas pak kazem da mi je preuspavan naspram inace. Stalno nesto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.