Deedee nisi ti kriva, taj trenutak mora doc ovako ili onako 😂
Simbalija kad ti je sljedeci pregled? 😁
Grizli htjela sam tebi odg za kile. Ja sam trenutno na +6,5. Duuugo sam bila na 6. U zadnje vrijeme valjda kaj god pojedem vrlo brzo izade kroz mene. Prvo sam mislila kak se cistim pred porod al ocito jednostavno u mom zelucu nema mjesta, tolko me sve zateze i boli, nis mi se ne prima a beba uredno raste (sutra cu znat tocno na kolko je). Mene su sviii plasili budes vidla kad udes u 9 mj tad ces se drasticno udebljat i slicne spike. Al apsolutno nis od toga. Samo mi se trbuh jos malo povecao. Tak da nemoj brinut.
Sutra na termin 🙂 pa bumo vidjeli kako stojimo. Ako mi kaže da sam beton ću plakat 😂
Nije istina da se dobiva puno kila u zadnjem mjesecu, ja nisam dobila niti jednu.. Dobila sam 0 u prvom tromjesečju, 8 u drugom i 6 u trećem. Ogtt mi je bio super, a inače sam mršavica pa mi se ne čini to puno. A i rekli su mi da je beba preko 4kg 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
I znam da je angieodistala od foruma, al ona je isto ovih dana u terminu, nakon svih njenih postova na forumu, zbilja bih bas voljela znat dal je rodila i dal se sto kod nje dogada po tom pitanju 🙊😊
Nije jos rodila😬 Nesto je krenulo pa je bila par dana u bolnici, ali nista, nije nista napredovala situacija pa su ju pustili doma😊 Sad iscekivanje i dalje haha😁
Simbalija ti si onda isto primjer da su to samo price.
Ti sutra na termin, ja sutra 39, isto pregled. Bas me zanima kakva nam je sudbina 🙈😁
Deedee nisi ti kriva, taj trenutak mora doc ovako ili onako 😂
Simbalija kad ti je sljedeci pregled? 😁
Grizli htjela sam tebi odg za kile. Ja sam trenutno na +6,5. Duuugo sam bila na 6. U zadnje vrijeme valjda kaj god pojedem vrlo brzo izade kroz mene. Prvo sam mislila kak se cistim pred porod al ocito jednostavno u mom zelucu nema mjesta, tolko me sve zateze i boli, nis mi se ne prima a beba uredno raste (sutra cu znat tocno na kolko je). Mene su sviii plasili budes vidla kad udes u 9 mj tad ces se drasticno udebljat i slicne spike. Al apsolutno nis od toga. Samo mi se trbuh jos malo povecao. Tak da nemoj brinut.
Sutra na termin 🙂 pa bumo vidjeli kako stojimo. Ako mi kaže da sam beton ću plakat 😂
Nije istina da se dobiva puno kila u zadnjem mjesecu, ja nisam dobila niti jednu.. Dobila sam 0 u prvom tromjesečju, 8 u drugom i 6 u trećem. Ogtt mi je bio super, a inače sam mršavica pa mi se ne čini to puno. A i rekli su mi da je beba preko 4kg 😁
Meni je cerviks uvijek preko 40mm i iduci pregled mi je sa 35+5, kaze gin ako i tad bude preko 40mm da nek se uhvatim pilates lopte i muza😂😂🙈
Moja rana... nisu na vrijeme prepoznali upalu (uvazena profesorica nije slusala kolegu zbog svog ega) pa sam ja i sepsu dobila no ne bi o losim stvarima ovdje Na kraju sam sretna da sam se izvukla pa makar mi i rana nakon vise od mjesec dana jos curi. Jos uvijek imam i iscjedak. Sestre tamo vele da je normalno da par dana stane pa krene i tako i do 6 tjedana cak moze biti.
Ja se od pocetka izdajam, na pocetku je dobivao na sondicu a kasnije na flasicu. Sad pomalo uvodimo cicu no jos je slab pa ne moze vuci koliko mu treba i ostane gladan.
Za sve je bebe jako bitno da dobe kolostrum koji potice izlucivanje bilirubina i prirodno stiti od zutice. On je i kako vele prvo cijepivo koje beba dobije.
Moja rana… nisu na vrijeme prepoznali upalu (uvazena profesorica nije slusala kolegu zbog svog ega) pa sam ja i sepsu dobila no ne bi o losim stvarima ovdjeNa kraju sam sretna da sam se izvukla pa makar mi i rana nakon vise od mjesec dana jos curi. Jos uvijek imam i iscjedak. Sestre tamo vele da je normalno da par dana stane pa krene i tako i do 6 tjedana cak moze biti.
Ja se od pocetka izdajam, na pocetku je dobivao na sondicu a kasnije na flasicu. Sad pomalo uvodimo cicu no jos je slab pa ne moze vuci koliko mu treba i ostane gladan.
Za sve je bebe jako bitno da dobe kolostrum koji potice izlucivanje bilirubina i prirodno stiti od zutice. On je i kako vele prvo cijepivo koje beba dobije.
Bas mi je zao za tvoje lose iskustvo sa carskim, ali mi je drago da si to sve prosla kao lavica💪💪 Koliko je malac bio u inkubatoru? Koliko je tezak sada?😊 Oprosti na puno pitanja, ali reko da pitam jer si se napokon javila🙏😇
Hej cure...evo ja obavila svoj prvi ctg. I sestra i dr su me odmah pitale zasto sam tako rano dosla, pa sam morala stalno objasnjavati da je po UZV veca trudnoca. Lopuza je u cekaoni sou radila u trbuhu a kad su me stavili na ctg nece da se javi...sva sreca imala sam punu torbu cokoladica pa je zivnula. Kod dr sam dugooo bila da sve upise, pregled malo neugodan ali nije mi bilo nesto bolno.
Bolnije mi je bilo gledati kako mi je sve papire razbacala, a bas su bili lijepo po datumima poredani, odvojeni po prioritetima... 😭😭
U pon opet CTG i UZV za procjenu kilaze.
Tanni bas sam jucer mislim pisala to za HZZO...ne treba ti opet prosjek place. Nosis jedan primjerak doznaka za kompl. i ispunis onaj zahtjev i jedan primjerak za rodiljni dopust i izjavu, s tim da nju ispunjavas u 2 primjerka. Budu ti papiri na stolu. 😉
L 💛
Bio je tri tjedna u inkubatoru... sad je 2600 g... skroz majusan
Sta se kila tice, ja sam bila na +4, kad mi je voda iscurila otisle su mi 2 kg tako da sam na porod isla sa +2 kg a sad sam na -5 kg u odnosu na prije trudnoce
I znam da je angieodistala od foruma, al ona je isto ovih dana u terminu, nakon svih njenih postova na forumu, zbilja bih bas voljela znat dal je rodila i dal se sto kod nje dogada po tom pitanju 🙊😊
Nije jos rodila😬 Nesto je krenulo pa je bila par dana u bolnici, ali nista, nije nista napredovala situacija pa su ju pustili doma😊 Sad iscekivanje i dalje haha😁
Bas sam te ja htjela pitati za nju kako je :)
[/url
Kengurice mislim da ce i moj tako negdi dobit jer smo do 14 dana vratili porodjajnu plus 300 grama. Po who izmedju 155-250 tjedno bi trebalo dobivati, znaci tvoj je zlatna sredina. Ma netko bi rekao da mi je prvo, a zapravo je drugo, sa prvim sam bila skroz luda jedva sam te trazme zaboravila, sad bar nisam toliko. Primjećujem stvari, al opet ne dramatiziram toliko i ne pere me postporodjajna depresija. Bar ne jos :)
Reserved ja isto pratim po noci da ne prodje 3-4 sata. Cudno je to kako cim ga prominim se razbudi pa sise bas gladno, a moga bi nastavit spavat da ga ne diram. Sad po noci osluskujem pa kad vidim da je u fazi REM-a pribacim ga u polusnu na sisu. Sto se tice spavanja i dojenja, pliz budi oprezna bar dok jos malo ne poraste. I ja sam se par puta uvatila da od umora zaspim i probudim se nakon uru. Ali princip mi je da prvo sjedeci podojim pa onda ako nije uspija zaspat pustim da se malo lezeci mazi sa sisom sto ga uspava. A onda natrag u krevetic.
Pitam za setnju jer ga pomalo navikavam na kolica, prvorodjenu si moga satima vozat nikad se nije bunila niti pitala hranu, ovaj zna cvilit kad ga uhvati probava. Prije nismo imali ni problema s grcicima, a sad ocekujem i to. Ipak muski nisu tako tolerantni na bol.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji