ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    19. Prosinac 2019. 09:43

Deedee nisi ti kriva, taj trenutak mora doc ovako ili onako 😂
    Simbalija kad ti je sljedeci pregled? 😁 
    Grizli htjela sam tebi odg za kile. Ja sam trenutno na +6,5. Duuugo sam bila na 6. U zadnje vrijeme valjda kaj god pojedem vrlo brzo izade kroz mene. Prvo sam mislila kak se cistim pred porod al ocito jednostavno u mom zelucu nema mjesta, tolko me sve zateze i boli, nis mi se ne prima a beba uredno raste (sutra cu znat tocno na kolko je). Mene su sviii plasili budes vidla kad udes u 9 mj tad ces se drasticno udebljat i slicne spike. Al apsolutno nis od toga. Samo mi se trbuh jos malo povecao. Tak da nemoj brinut. 

C1M4
    19. Prosinac 2019. 09:47

mrgud_zg

Jutro zene. Ful mi je drago da ste vi friske mame ostale na forumu i izmijenjujete iskustva, to su bas dragocijeni savjeti.
    Ja jedva cekam pregled sutra, od jucer me sve zateze, uopce vise ne bit rekla da osjetim bebu ko prije onak njeznije, to su sad doslovno samo grebanja laktovima il cim vec od pupka do bubrega i slicno. Ocito mu je sve tijesnije. A i bila sam nekoliko puta na wcu jucer 🙈 mislila sam da je krenuli ciscenje 😂. Al eto me jutros u komadu, mozda je to sve u glavi jer sam jucer vidla da sam visoko na listi 😂😂😂
    Sretno svima na pregledima danas. Nadam se da ce nam se i Saritajavim, vidim ona je danas, a dugo vec nije pisala..

Sarita prati redovno haha, ali nazalost ima poteskoca sa prijavom i ona🙄 i mene je pocelo nesto zezat u zadnje vrijeme, stalno me izbacuje, ali ne dam se jos😂😂

samojed
    19. Prosinac 2019. 09:49

Mrgud jao baš tako prisjeti me kad bi me vidjeli drugi sa nekih 6-7mjeseci trudnoće pa kažu ma dobro nisi se udebljala ali vidjet ćeš zadnja dva mjeseca sve ćeš da nadoknadis bas su me lijepo tjesili al doslovno svaka druga osoba koja me vidi, al na svu sreću uopste nisu u pravu bar sad za sad a nadam se i do kraja 😊

C1M4
    19. Prosinac 2019. 09:52

samojed

Mrgud jao baš tako prisjeti me kad bi me vidjeli drugi sa nekih 6-7mjeseci trudnoće pa kažu ma dobro nisi se udebljala ali vidjet ćeš zadnja dva mjeseca sve ćeš da nadoknadis bas su me lijepo tjesili al doslovno svaka druga osoba koja me vidi, al na svu sreću uopste nisu u pravu bar sad za sad a nadam se i do kraja 😊

Meni je gin rekla da kad predem 30. tjedan da onda idi prave kile, no evo nista bar zasad, cak nesto kila i otislo🤔

mrgud_zg
    19. Prosinac 2019. 10:05

Bas to. Ja ako sam od 30.tj mozda dobila kilu i pol. Iako kazem uopce nebi bio ni problem da sam i dobila vise, fuckas kile bitno da beba dobro raste, nego samo hocu rec da su ta plasenja i babske price bzvz. Da je meni netko rekao na pocetku trudnoce da cu dobit manje od 10 kila potpisala bi odmah. Ja sam stvarno cijeli zivot sklona kilama, nisam debela al ono, bas mi se hoce ulovit, moram bas i vjezbat i pazit ako zelim odrzavat kilazu. A to mi se naravno uvijek neda 😂 pa osciliram. A eto me sljedeci tjedan termin a trudnoca ispala savrsena s kilama 🙈

Grizli
    19. Prosinac 2019. 10:07

Hvala curke, ma ja odmah zabrijem jer ja sam jedvice dobila i tih +1kg prije 3 tjedna i sad i to gubim. Pa mi je neka sigurnost bila dok se povecavao promjer trbuha mi, al sad ni to pa onako odmah svasta u glavi. A bebu hvala bogu osjetim vrlo aktivno kako se igra s mojim rebarcima, na jetru je sjela, a na gusteraci i slezeni vjezba step. Mjehur dodje joj valjda ko zvoncic pa svako malo zadrnda. Jedva cekam pregled nikad mi se duze nisu cinila 4 tjedna.
    Pozdrav curama Cima koje se ne uspjevaju ulogurat a u kontaktu si s njima.
    Simbalija 🤞 da nesto krene uskoro! 

samojed
    19. Prosinac 2019. 10:11

Cima valjda neće te prave kile navalit na nas 😊 ali nemamo još puno ne može to biti tako strašno i da navale sigurna sam 
    Mrgud ti si stvarno idealno prošla sa kilama stvarno za poželjeti 

mrgud_zg
    19. Prosinac 2019. 10:19

Hahaha grizli koji opis plesa po organima 😂😂
    Ja trnutno samo imam osjecaj da alien zeli probit kroz kozu trbuha van, i grebe li ga grebe. 
    Samojed da, al stvarno me slucajno tako potrefilo, u fazama jacih mucnina sam jela vise zdravo, u fazama sam zivjela na cokoladi, tako da sam ja zbilja primjer da nema pravila. Slucajno se potrefilo. 😁

mrgud_zg
    19. Prosinac 2019. 10:21

I znam da je angie odistala od foruma, al ona je isto ovih dana u terminu, nakon svih njenih postova na forumu, zbilja bih bas voljela znat dal je rodila i dal se sto kod nje dogada po tom pitanju 🙊😊

Reserved123
    19. Prosinac 2019. 10:28

Stelle123
    Ma pada on samo presporo a sve radimo do toga da ga svaki dan suncamo kad je sunce (mali dobi pristice od znoja) 🤣
    E ja tako muku mucim s podoju i 💩 ali po noci ga mijenjam tipa u 10 i pa ujutro oko 4 jer bi cijelu noc presvlacila i dojila. Otkrili smo nedavno lezeci podoj i mogu vam priznat da cak nesto i spavam ALI se gospodin naucio spavati s nama u krevetu jer ja lagano drijemam, on zaspe i tako pa ostane.
    Kengurica e i mene on muci s cestim podojima tipa svaki sat se ponekad zareda ali mi je rekla patronazna da je mlijeko jednostavno brze probavljivo i da se neka ne brinim da ce se to ustalit samo treba prezivit neko vrijeme 🤞

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.