ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    19. Prosinac 2019. 07:17

Jutro, sretno na pregledima😁 Ma jucer nakon pregleda sam imala hrpu obaveza i na kraju zaspala haha😅 Ja zatvorena, dole situacija okej✌ Moj mali buco ima 2213g, racunala sam ako dobiva po 200g tjedno da ce imati 2000g haha, ali on je dobio cak 200 vise😜 Rekla mi je da tlak i dalje kontroliram i da ubacim malo soli u prehranu sad, ali nista previse i dalje.. Iduci pregled je 09.01. jer mi mora uzeti briseve i onda krecem u trudnicku, to je uglavnom to haha😁

Grizli
    19. Prosinac 2019. 07:26

Dobro jutro! Sretno svima na pregledima! 
    Zao mi je da se bebani muce sa kakicom, al koliko znm svim je to kao normalno da ima problema. Na to me upozoravaju prijateljice sada da se kao pripremim da je to sve ok. 
    Mikio mislim da si ti pisala za krvarenje. Bas sam seku pitala jer je rodila CR i znam da nije potrosila bila ni cijeli 1 paket viro ulozaka. Rekla je da je ona imala velika 2-3 odljeva cim su je digli nakon carskog i to je to. Doduse onda je bila 7 dana nakon cr u bolnici jer je tako onda bila praksa, al vec 3 dan je rekla da je toliko malo krvarila da je obican always nocni ulozak stavljala, dok je doma dosla vise niceg nije bilo. Tako da mozda je to i kod tebe slucaj da si se brze iscistila, al svakako pitaj patronazu.
    Tockica sretno sa profilima. 🤞
    Mene cure muci to sto sam ja u 7 dana izgubila 0.5-1kg, a normalno jedem + promjer u trbuhu mi je za 1cm manji nego prije 7 dana, a inace bi tjedno sad zadnjih par tjedana dobila bar 200 gr i promjer mi se povecavao za 2-3cm. Naravno odmah crne misli krenu da beba ne napreduje. A pregledu u utorak ne mogu docekat kako sam nestrpljiva. 

• Stelle123
    19. Prosinac 2019. 07:28

Reserved onda bas cudno sto mu bilirubin ne pada. A kako si mu krv vadili? Iz prsta ili? Imam i ja slicnih problema, em ga prvo prominim, em me zapisa redovito, em jos poslije bude bar mala eksplozija. Tako cca 3 pelene po podoju potrosim🤕🤣

url=https://lilypie.com]

C1M4
    19. Prosinac 2019. 07:47

Grizli

Zao mi je da se bebani muce sa kakicom, al koliko znm svim je to kao normalno da ima problema. Na to me upozoravaju prijateljice sada da se kao pripremim da je to sve ok.
    Mikio mislim da si ti pisala za krvarenje. Bas sam seku pitala jer je rodila CR i znam da nije potrosila bila ni cijeli 1 paket viro ulozaka. Rekla je da je ona imala velika 2-3 odljeva cim su je digli nakon carskog i to je to. Doduse onda je bila 7 dana nakon cr u bolnici jer je tako onda bila praksa, al vec 3 dan je rekla da je toliko malo krvarila da je obican always nocni ulozak stavljala, dok je doma dosla vise niceg nije bilo. Tako da mozda je to i kod tebe slucaj da si se brze iscistila, al svakako pitaj patronazu.
    Mene cure muci to sto sam ja u 7 dana izgubila 0.5-1kg, a normalno jedem + promjer u trbuhu mi je za 1cm manji nego prije 7 dana, a inace bi tjedno sad zadnjih par tjedana dobila bar 200 gr i promjer mi se povecavao za 2-3cm. Naravno odmah crne misli krenu da beba ne napreduje. A pregledu u utorak ne mogu docekat kako sam nestrpljiva.

Mislim da te kilaza ne treba brinuti, ja sam od zadnjeg pregleda prije 3 tjedna smrsavila 3kg, a mali je dobio kilu i jos k tome je i razina plodne vode narasla pa kaze gin da je to sve okej😊 Mislim da ti je to cak i voda jer se i ja nekad znam vagnut i onda nakon 2 dana dvije kile vise pa nakon dan, dva opet te 2kg manje i kaze gin da je to kako se voda zadrzava i odlazi😊 Bebicu osjetis normalno?

Lavica27
    19. Prosinac 2019. 08:02

Jutro cure...ja odradila ctg i cekam pregled. Tolko je divljao da smo radili ctg sat vremena, neki buntovnik izgleda... 
    Moja najvise nije kakala 8 dana i to je bio takav shitstorm iza toga da kad je cetvrti put za redom (neocekivano) kakala,taman smo joj mijenjalj pelenu (prematalica uza zid) da je odletila kakica po zidu,nama, prekidacu za svijetlo i iscjedila se do uticnice. Kaaaaos🙈🙈🙈 
    Stelle moguce je da cim izadjete u setnju se osamuti i zaspi. A u krajnjoj verziji sjednes negdje,pokrijes se i podojis..

samojed
    19. Prosinac 2019. 08:07

Cure zavidim vam sa tim slatkim mukama sa bebacima jedva čekam da imam takve muke 
    Grizli nemoj da se prepadas bespotrebno što kaže Cima sve je to normalno a i ubrzo će ti pregleda, ako bebicu osjetiš kao i do sad msm da nema potrebe za panikom 

samojed
    19. Prosinac 2019. 08:08

I sretno cure danas na pregledima 

Macutica
    19. Prosinac 2019. 08:30

DeeDee

C1M4, Macutica, malacrna6, Supergirl sad vas tražim al ne vidim da ste se javile danas poslije pregleda, nadam se da je sve ok sa svima. Malacrna6 ti mi nisi na listi koliko vidim? Ako želiš napiši kad ti je termin pa te ubacim..

Javila sam se, 422 str. 😉

Točkica37
    19. Prosinac 2019. 08:32

Grizli

Meni u ovoj trudnoci trbuh nekako siroko, kako da opisem, ne ide toliko u spic koliko ga ima sa strane. Toga se ne sjecam u prijasnjim trudnocama.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    19. Prosinac 2019. 08:51

Dobro jutro cure. Ma vidim da sam jučer na preskoke čitala, očito 
    Bitno da je sa svima sve ok 
    Lavice tako sam si krasno vizualizirala taj shitstorm  možda da ipak ne farbam dječju sobu 

Joj ja čitam ove vaše rasprave oko bebica i samo mi je u glavi, fuck, this shit is about to get real, jadno to dijete samnom 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.