Ja uooce ne znam cemu te multimum sluze. Prvo naziv kompresa covik bi ocekiva da to lijepo mozes nataknit na bradavicu, kad ono komad nekog paoira s gelom. Ne moze samostalno stajat samo za natrljat. Ne bi rekla da mi je to ista pomoglo, al ja sam mazala cime sam god stigla ukljucujuci i bepanten kremu.
url=https://lilypie.com]
Mikio nemam pojma. Ko normalno je, ali vidim da ga to muci. A i cili mi je nekako uspavan, odsisa pa utone u san ili ne moze zaspat pa ga malo nosam. Opcenito ne place puno, ne buni se, ne trazi jest nego ga ja sopam cim otvori oci.
Grizli moje saucesce. Jako mi je lijepa ta gesta da si pekla kolac koji te ona naucila. Nikad se to sama ne bih sjetila.
Stelle koliko ti je star bebac? Moj 7 tjedana. Prvo je kakao cca 1-2 puta dnevno i onda odjednom 1-2 dana ne kaka. Stalno napinjanje. Onda odjednom imao vise od 10 stolica i bile su proljev, isli smo doktoru, ali od tada ima bar 4-5 stolica dnevno i isto se napreze cesto. Bottom line je da je to sve kod beba uobicajeno. Kako pocne vise jesti mozda ce i vise kakati, sad ti sve probavi i iskoristi. Pedijatrica mi je rekla da cu prepoznati ako se beba krene ponasati bolesno jer ce biti drugacija od onog kakva je. Nije me to bas spasilo jer sam onda jedan dan kad je bila umornija mislila da je bolesna. Sad sam skuzila da ima jedan dan divljanja i onda drugi bude umoran ko pas. Svasta cemo mi s njima jos proci. Ako to dobiva na tezini i ima popisane pelene to je najbitnije.
Kengurice 2 tjedna. Ma dobro je sad dok spava pa to propinjanje odradi bez da se probudi. Za 2 tjedna ocekujem da ce toliko urlat da ce cila zgrada orit. Najela sam se popodne marelica pa je odradio dvije nocne ok kakice. Sad spava ko beba. Ma znam da je sve to normalno, ali tesko je procijeniti sto nije normalno u ovoj fazi. Pogotovo kad puno citas. Nego, zanima me jesu li vam se ustalili podoji? Tipa mozes otic u setnju nakon sta ga nahranis ili nesto obavit bez velike drame?
PREGLEDI
19.12. - Lavica27
19.12 .- Sarita15
19.12. - annika
19.12. - Red Fox
19.12. - ivikii
20.12. - damnarexx
20.12 .- Macutica
20.12. - mrgud_zg
23.12. - Lunica
23.12. - kl1v
24.12 .- Grizli
24.12. - samojed
24.12. - piba7
27.12. - Tockica37
27.12. - Taani
27.12. - PetraB
30.12. - Anna
30.12. - Juno
31.12. - Thinkpink1
31.12. - Lorena94
02.01. - Nita9999
03.01. - Hani
03.01. - DeeDee
14.01. - DeeDee
17.01. - LoBi
Jutreko svima!!!
Sretno danas na pregledu i tko ceka kakve nalaze! 🍀🍀🍀
🤱 Mamite bas mi je lijepo citati vasa iskustva s friskim bebama. Uskoro to i nas ceka koje smo jos uvijek 2u1... A kad cujem ove male bebe sto ovdje placu ko mali macici, jedva cekam!!! 😊
Jutro. Ja se danas pikam.za profile 💪
Sretno na pregledima. Mislim da red fox mozes maknuti hahahhah
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Reserved pa kakva mu je stolica? Tj. jel ih ima dosta. Grizli moje saucesce.
Super, ono boja senfa ili zuckasto. Zasto? Zar i to znaci nesto?
Ne mislim kolicinski i dnevno? Bilirubin se tako izbacuje zato pitam.
Skoro poslije svakog podoja (a ja ga promijenim prije) 🙈🤣
Dojena beba moze ne imat stolicu i do 10 dana. Frendici sin nije imao 14 i rekli su da je to.okej
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro curke i sretno cetvorki na pregledima!🍀
Tockice sretno s profilima! Ja ih sutra radim 🤭
Petra nadam se da stanje malca stabiliziralo i da ste dosli domeka jucer, a time i uspjeli se bar malo odmorit i naspavat u svom kreveticu🤗🤗
Jutro drage moje, sretno na pregledima danas! Noćas ništa nisam spavala od grčeva u nogama dr rekao nema više magnezija i noge me ubijaju... I imam jedno glupo pitanje, bole li koju grudi i bradavice?
Sortiraj odgovore
Najstariji