Hej curke, nadam se da su vam pregledi dobro prosli 🤗 ja sam konacno dosla u stan, naravno nisam spavala sinoc skoro nista radi pregleda i zaspem taman prije alarma, mob se iskljucio pa mi nije ni zvonio, da me nije decko probudio nebi ni otisla na kraju 😂 srecom si vodim dnevnik tlaka koji sam mu dala na uvid, jer mi je strasno visok bio tlak kod njega, neznam zasto tako reagiram kod doktora uvijek. Inace je ok. A sto sam se znojila, sve mi je neugodno bilo koliko je curilo s mene🙈😂
Sve je u redu i dalje ❤️ glavica je prema dolje, nije ipak poprijeko 😂 protoci uredni, plodne vode dovoljno, zatvorena skroz. Nisam je danas nista vidjela, jer se okrenula prema leđima takk da danas nema slikica 💔 ali dobro glavno da je sve dobro, dobila je kilu od zadnjeg pregleda, rekao je da bi mogla biti veca beba, al da nemora to nista znacit. Zasad je kao naprednija po kilazi za nekih 5,6 dana. Prvo je ispalo bas puno nekako pa je mjerio ponovo i vidio da je ipak ok. Rekla sam mu da u zadnje vrijeme mislim da imam cesto bh kontrakcije, ali da nisam sigurna jel se to mozda ona namjesta pa mi je napravio i ctg, sve je dobro, nema trudova👌👌😁
Sljedeći pregled 17.01. I radio mi je bris na streptokok ja mislim, to sam nosila na mikrobiološki. I rijesila sam odmah hzzo, predala doznake za komplikacije i otvorila porodiljni. Jos moram na posao odnest i konacno sam mirna s papirima 😂😂
Angelly čestitam❤️❤️ uzivaj sa svojom bebicom 🤗🤗☀️ brz oporavak ti zelim, napisi nam dojmove s poroda kad budes mogla❤️❤️
DeeDee ipak sam zatvorena i nemam trudove i nije poprijeko😂😂 previse sam zabrijala zadnjih dana, cekam tebe sad 😂😂
Reserved uf nadam se da ce bilirubin padat da ne morate u bolnicu.
Angelly cestitke! Brz oporavak i zao mi je da je dugo trajalo, al se nadam da ces brzo zaboraviti sve uz svog malca.
Lobi drago mi je da je sa bebom sve ok i da nisu trudovi i da nije popreko.
Lavice znaci nista ni od dvd ideje.
Ja moram rec da sam bas tuzna trenutno, jer mi je mama javila da je baka mi umrla nocas. Bila je jadna stara, dementna jako, patila se, al svejedno zao mi i tesko jer je bila posebna zena i obozavale smo se, a nisam ju sad dugo vidjela. Al cim sam dosla tu medju vas i procitala lijepe novosti o bebicama, shvatila sam da se moram smiriti zbog mojeg cudovista koja je postala jako nemirna od kad me mama nazvala. Tako da zelim sad samo citat lijepe novosti kod vas da me drze u pozitivnom modu. A moja beba je uz mog tatu i dedu, dobila jos jednog andjela cuvara.
Samo da se javim, pa ću čitati zaostatke kad stignem. Jutros u 11 je stigao naš beban od 3500 😊 Dobro smo oboje, mene boli posle carskog, ali stvarno nije ništa strašno, naročito kad je on kraj mene, tad me ništa ne boli 😄 Odnijeli su ga u toku noći, ali svakako ne mogu zaspati, a tokom dana je uglavnom bio sa mnom. Kolostrum je krenuo, on je vukao, pa tako i zaspi, onda ga malo prodrmam i nastavi 😂 Divno je stvarno, divan osjećaj, divan on, nije što je moj ali baš je lijepa beba, ima pune usnice, obraščiće, lijep ten. Nije nikako plakao danas, baš je bio dobrica, valjda će i ostati tako 😁
Nadam se da ste vi sve dobro 😘😘
Cestitke draga!!!!!
Ajoj Grizli bas mi je zao. Moja sucut ❤️ drzi se ❤️❤️ budi jaka zbog svoje bebice koliko budes mogla, tu smo za tebe❤️❤️
Red tnx na svim savjetima i smjernicama! Kak mi je doc jučer rekla, sve je super, sad još samo morate rodit, a ja ju gledam - tako je, ali ne danas ☝
Grizli primi moju sućut baš mi je žao
I ja sam bila vezana uz svoju baku pa znam koliko je teško izgubiti takvu posebnu osobu
Ali tvoja mrvica u buši te treba da budeš jaka i vesela koliko god možeš jer si upravo ti njezin centar svijeta i ona neće shvaćat zašto je mama tužna ..a mi ćemo se svi potrudit da budeš što manje tužna ❤ Drži se 🙏
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Grizli moja sucut 😞 baka je sad na boljem mjestu i cuva vas. Drzi se i cuvaj svoju mrvicu.
Mare nemam pojma iskreno hoce li me na cr ili ne. Pratit ce pa cemo vidjeti. Prije 39tt nece ni da komentira previse.
Angelly cestitamm na bebacuu 🎊🎊🎊🎊
Lala zelim ti što brži oporavak i olaksavajuce mi je čuti da te baš i ne boli rez jer imam mogućnost da završim na carskom pa mi je to bilo super za pročitati
Petra da malac što prije ozdravi i super što ide na bolje 😘 za njega
Vidim vi cure o vatrogascima hehe imal još onih koje upražnjavaju odnose 😊
Evo zapisala sam na spisak da u bolnicu ponesem i brufen ja sve pišem hehe sa sta ne zaboravim poslije
Sortiraj odgovore
Najstariji