Grizli iskrena sućut.. Drži se..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Evo da vam opisem svoje iskustvo iz bolnice, ipak sam tamo bila 6 tjedana na odjelu babinjača pa znam sve 😂😂 Uglavnom, bebu vam nakon poroda stave na kozu i vama daju mira da odmorite, nije beba uvijek s vama. Doslovno od poroda se potice dojenje, po meni cak i previse forsira. Bebe su s vama no sestra ih odvede na presvlacenje i nocu mogu biti tamo da odmorite. Samo trebate zatraziti. Takoder kad se tusirate bebu sestra moze uzet. Po meni je glupo kad neke zene ne zele da je po noci beba kod sestre vec forsiraju da budu s njima.... doma cete imat neprospavane noci 😂 Bolje je tamo odmoriti tu noc-dvije. Kad je beba u sobi nocu mora biti upaljeno svijetlo obavezno.
Ja sam bila na carskom, poslije dobila upalu rane i ta rana jos nije bas skroz zarasla. Carski nije nista strašno ako se ne dobije upala poslije.
Curke šalteruše, da vas pitam. Ja sam danas podigla papire o zatvaranju kompl. i pocetak porodiljnog sa 22.12. E sada, ja sam na HZZO planirala u pon, 23.12. Oce biti problema? Ja mislim da nebi trebalo…
Evo ja sam danas rijesila taj dio papira. Meni je porodiljni otvoren od 5.12., jucer sam dobila doznake i danas ih odnijela. Jedne doznake za tih par dana komplikacija i onaj zahtjev sto ide uz to, i doznake za rodiljni dopust i zahtjev u 2 primjerka, zapravo izjava ova:
I tu se od datuma pise termin poroda i koji dan su ti izdali doznake a datum od kada ti ide rodiljni dopust pise na doznakama.
L 💛
Grizli primi moju sućut, stvarno mi je žao, baka će sad od gore paziti na vas! ❤️❤️❤️❤️❤️
Curke šalteruše, da vas pitam. Ja sam danas podigla papire o zatvaranju kompl. i pocetak porodiljnog sa 22.12. E sada, ja sam na HZZO planirala u pon, 23.12. Oce biti problema? Ja mislim da nebi trebalo…
Evo ja sam danas rijesila taj dio papira. Meni je porodiljni otvoren od 5.12., jucer sam dobila doznake i danas ih odnijela. Jedne doznake za tih par dana komplikacija i onaj zahtjev sto ide uz to, i doznake za rodiljni dopust i zahtjev u 2 primjerka, zapravo izjava ova:
I tu se od datuma pise termin poroda i koji dan su ti izdali doznake a datum od kada ti ide rodiljni dopust pise na doznakama.
Hvala :)
Ja se ispricavam sto sam vise dosadna, bas mi je bed 😂🙈
Podigla sam nalaze urinokulture, tj med.sestra mi ih je samo tutnula u ruke bez objašnjenja jer je bila gužva. I sad ja ne znam, jel sterilno il ne 🙄
Ako se koja kuži....
https://postimg.cc/hXJBDb5F
Lala i Angelly cestitkee ❤️
Ne mogu docekat porod, bas me zanima sta ce mi sutra rec.
Grizli moja sucut. Vec su ti sve cure rekle. Pazi na sebe i bebicu❤️
Tko je pita ali idu dva chico uloska, jer virova idu i tri 😂😂
I da, moja draga gremlinka je uzela moj naaajdrazi ruz i isarala sebe, ZID i pod, kad me sad od muke trudovi nisu uhvatili ni ne znam oce li prije termina 😅
Grizli moja sućut 😕😥 Drzi se😘😘
Ivkii joj suosjecam, moja zna kad se zainati do podne tri master pi*darije napravit, mislim da sam oguglala🙈
Damnarexx,nije problrm,već naprotiv meni je gin naglasio da ih odnesem na hzzo tek iza datuma kad mi se zatvaraju komplikacije a otvara porodiljni jer mi ih ranije bas i ne bi smio izdati.
Vezano za bebicu prve noci i kad ides nantusiranje,nazalost u Karlovcu sam vec spominjala uopce nema opcije da ti uzmu bebu da se odmoris. Kad su posjete beba ostaje u sobi,ti ides van pa je na zahtjev pokazu. A sad jel tvoje urla ili spava,pobrini se😕 Kao i kod tusiranja/higijene...ja bi cekala da zaspi pa otisla obaviti. Definitivno sam protiv 0-24 roominga...
Losa jos ti se uz sve i rana upalila😕😕😕
Sortiraj odgovore
Najstariji