ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    18. Prosinac 2019. 10:51

🤞 vam svima fige da brzo uspostavite dojenje i da bude sto bezbolnije!!
    Evo meni su rekli da cekamo nalaz zucne soli jos i ako bude u redu da ce me poslati doma. Meni je svrab i dalje prisutan, ali niti blizu kao one noci i dok sam bila doma (ili sam se vec navikla). Apsolutno cu traziti razgovor sa doktorom prije nego izadem odavdje. Uzasno se brinem, bas zato sto mi je receno da je to nepredvidivo stanje i moze se u sekundi desiti ono najgore. Hvala vam svima na podrsci! ❤
    Moje cimerice obje odoše... hvala Bogu njima je sve u redu.

• Tonkica1
    18. Prosinac 2019. 10:55

Angelly

Samo da se i mi javimo ☺ jucer u 21:18 je dosao nas mali Neo. 3500 tezak i 51cm dug 😁. Pricu o vjecnosti s poroda ispricam kad skupim snage i energije. Al inace osoblje na Merkuru mi je zakon bilo…je da sam upoznala sve smjene al sta ces 🙃

Draga, cestitam ❤❤❤❤❤
    A jesam tebe to sinoc cula ☺️🤭🤣
    Svratila bih do tebe da smijem ☺️

PetraB
    18. Prosinac 2019. 10:56

Angelly

Samo da se i mi javimo ☺ jucer u 21:18 je dosao nas mali Neo. 3500 tezak i 51cm dug 😁. Pricu o vjecnosti s poroda ispricam kad skupim snage i energije. Al inace osoblje na Merkuru mi je zakon bilo…je da sam upoznala sve smjene al sta ces 🙃

Cestitam 🎉💞🎉💞
    Sad uzivaj sa bebicom 🤗

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    18. Prosinac 2019. 10:59

Tonkica1

🤞 vam svima fige da brzo uspostavite dojenje i da bude sto bezbolnije!!
    Evo meni su rekli da cekamo nalaz zucne soli jos i ako bude u redu da ce me poslati doma. Meni je svrab i dalje prisutan, ali niti blizu kao one noci i dok sam bila doma (ili sam se vec navikla). Apsolutno cu traziti razgovor sa doktorom prije nego izadem odavdje. Uzasno se brinem, bas zato sto mi je receno da je to nepredvidivo stanje i moze se u sekundi desiti ono najgore. Hvala vam svima na podrsci! ❤
    Moje cimerice obje odoše… hvala Bogu njima je sve u redu.

Drzim fige da nalaz bude uredan no ne kuzim zakaj bi te pustili doma. Pa u terminu si i kaj nebi bilo bolje da si im pod kontrolom sad pred kraj. 🤷🏻‍♀️ Kako si i napisala, razgovaraj svakako sa dr. I javi naravno 🤞🏼🤗

PetraB
    18. Prosinac 2019. 11:03

Joj Lavice zaboravila sam ti jucer napisati da sam zicala mm da mi mrkvu jednu ocisti i donese kad je nosio stvari navecer...ali...vec si je priredio sve za juhu (nasjeckao) da ju stavi kuhat kad se vrate od mene i veli NEMAS VISE MRKVE 😱😱😭😭😭... Sva sreca idemo danas kuci i odmah stajem u duckas kupit kilu mrkve samo za sebe. 🙈
    Malca prikopcali na jos jednu infuziju i kad to iscuri idemo kuci. 💪🏼😎 Hvala svima na rijecima ohrabrenja 😘🤗

• Stelle123
    18. Prosinac 2019. 11:06

Red fox pilaj ih da ti u bolnici pokazu polozaj. Ako sam dobro popamtila ti si vaginalno rodila, znaci neki polusjedeci koljevka djir. Znam da s prvim izgleda kao da ces im slomit vrat dok im glavu naguravas, ali zilavi su oni😁 Inace nije mi jasno zasto sesirice svima preporucuju, ja imam uvucene bradavice isto, ali evo uz malo truda em ih je sam izvukao em je naucio aureolu pravilno uhvatit. Pokusala sam sa sesiricem, al nit pase njemu niti meni.

url=https://lilypie.com]

Hrabrica
    18. Prosinac 2019. 11:10

Angelly

Čestitkeeeeee :DD 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Red Fox
    18. Prosinac 2019. 11:10

Stelle bas sam mislila pitati kad dodu u vizitu. Tu bas forsiraju te sesirice. Al ja mu prvo dam sa sesiricem pa kad izvuce bradavicu maknem sesiric i dam mu bez. Al bas nece tak uhvatiti. Budemo vjezbali.
    Bilirubin je povisen, ide na suncanje danas.

mala.le.90.
    18. Prosinac 2019. 11:16

Par savjeta od mene...kupite radije Chicove uloske, puno su bolji od Virovih, ne treba vam pored svih bolova da vam se ulozak petlja za konce...sesirice ponesite, meni je muz morao donositi da pocnem dojit...
    Ako je beba s vama u bolnici, tu vam bude prevruce, slobodno mozete u spavacicama kratkih rukava...
    Purelan za bradavice isto spakujte u torbu...i brufene...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• piba7
    18. Prosinac 2019. 11:24

Hrabrica

Dobro jutro od nas i čestitke Lali !Piba i meni je takav iscjedak već neko vrijeme, najviše se pojavi kod većih napora (ustajanje, saginjanje…). Samo da ponovimo gradivo, sviiiijetlo smeđarenje uz iscjedak je normalno nakon pregleda, jel tak? Jučer jedno 2 sata nakon pregleda mi se pojavilo to u većoj količini i od onda se vuće u tragovima..kao da mi je pofarban moj gusti iscjedak (pardon na opisu, ne znam kako da drugačije objasnim). I ak imate mogućnost, pilates lopta je zaaaaakon! Mi jučer našu skinuli s tavana i preporodila se..puuuno lakše podnosim štrecanja i zatezanja..jedino još nisam našla način da spavam na njoj a stvarno dolazim u iskušenje

Bilo kakvo smedarenje je normalno nakon pregleda u ovim našim tjednima. Meni je rečeno da je sve dobro dok nije svježa krv, a onda opet kod mene je nakon zadnjeg pregleda bilo baš krvi pa su mi opet i za to rekli da je normalno. Tako da ne brini.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.