ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    18. Prosinac 2019. 10:00

Jutro curke! Sretno na pregledima!
    Lala cestitam, brz oporavak i uzivaj s maleckim!❤🥰
    Grizli 🚒😂😂😂
    Curke sa bebacima, zutica se zna otegnut i po mjesec dana. Samo ih hranite sto cesce, jer se bilirubin izlucuje 90-95% putem eliminacije, i izlažite na danje svjetlo.

Dalindas
    18. Prosinac 2019. 10:20

Lala ,čestitam ❤️
    Sretno svima danas na pregledima :)
    Ja noćas nisam ništa spavala ,žgaravica me bas ubijala i još se ustanem iz kreveta ono stopala natečena ,užas . Uz sve to još me i nekako cudno boli stomak ,bas divota . Svašta sam planirala danas ali mislim da neću iz stana

Angelly
    18. Prosinac 2019. 10:21

Samo da se i mi javimo ☺ jucer u 21:18 je dosao nas mali Neo. 3500 tezak i 51cm dug 😁. Pricu o vjecnosti s poroda ispricam kad skupim snage i energije. Al inace osoblje na Merkuru mi je zakon bilo...je da sam upoznala sve smjene al sta ces 🙃

Damnarexx 🌺
    18. Prosinac 2019. 10:23

Jutro :)
    Lala čestitaaam!! 😍😍😍
    Joj bebice svak danom daze, bas sam uzbudjena 🤩☘️
    Mene nocas mučilo roštiljanje po krevetu 😩 znaci nakon par sati ležanja na lijevom boku, bol me probudi i moram na desni..i onda tako za desni..pa me bole oba i ne znam što bi🙈 stavim si trudnički jastuk pod leđa pa malo tako zaspim..pa me opet bol probudi... Ne znam, poludit cu. A nesanica me ne muci, bas bi mogla spavat😣

Što se tiče iscjetka, meni iscuri kad se dignem ujutro, tako nešto izmedju bjelo/zutog...i kad sam dosta aktivna onda isto curka..vec me lagano zivcira to. 
    Raspast ce mi se gacice od pranja 😂

Red Fox
    18. Prosinac 2019. 10:24

Angelly cestitam 🥰 imamo skoro imenjake 😂 pisi kad skupis snage i javljaj kak se snalazite 😊 jedva cekam vas ostale cure da stignu bebaci 😊

Damnarexx 🌺
    18. Prosinac 2019. 10:25

Angelly

Samo da se i mi javimo ☺ jucer u 21:18 je dosao nas mali Neo. 3500 tezak i 51cm dug 😁. Pricu o vjecnosti s poroda ispricam kad skupim snage i energije. Al inace osoblje na Merkuru mi je zakon bilo…je da sam upoznala sve smjene al sta ces 🙃

Čestitam!! 👏👏😍😍 Kad ti se bude dalo, definitivno nam napiši iskustvo sa Merkura :)

Damnarexx 🌺
    18. Prosinac 2019. 10:26

Joj bebice svakim danom dolaze*
    Ja ne znam koji je meni vrag 🙄

Simbalija
    18. Prosinac 2019. 10:35

Angelly

Samo da se i mi javimo ☺ jucer u 21:18 je dosao nas mali Neo. 3500 tezak i 51cm dug 😁. Pricu o vjecnosti s poroda ispricam kad skupim snage i energije. Al inace osoblje na Merkuru mi je zakon bilo…je da sam upoznala sve smjene al sta ces 🙃

Čestitaaam!!! ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

C1M4
    18. Prosinac 2019. 10:36

Meni je od jedno 28./29. tjedna takoder opet pojacan iscjedak i staaalno curi😣 vec mi je dosta pranja i gacica i sebe jer mi bude bas neugodan osjecaj kad mi je mokro dole tako😅 ali ajde, jos malo budem izdrzala😅 Zadnja 3 dana stalno imam neke grceve i bolove oces u trbuhu oces kukovi, leda i ostalo, a mm samo vice "jel stize mali, jel vrijeme, jel idemo" reko suti, cekaj jos par tjedana😂

• thinkpink1
    18. Prosinac 2019. 10:50

Angelly čestitam!!!🥳🥳🥳 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.