ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    18. Prosinac 2019. 11:25

Angelly čestitke 🥳🥳🥳
    Kad skupis snage napisi nam sve.

MaRe
    18. Prosinac 2019. 11:25

Angelly čestitam i dobrodošao Neo 🎉🎉🎉🎉
    Brz oporavak 💪
    Mala.le 👌 vidiš brufen ili bilo sta za bolove mi nije palo na pamet...nekako sam mislila da to dobijemo kod njih. 

Hrabrica
    18. Prosinac 2019. 11:29

mala.le.90.

Par savjeta od mene…kupite radije Chicove uloske, puno su bolji od Virovih, ne treba vam pored svih bolova da vam se ulozak petlja za konce…sesirice ponesite, meni je muz morao donositi da pocnem dojit…
    Ako je beba s vama u bolnici, tu vam bude prevruce, slobodno mozete u spavacicama kratkih rukava…
    Purelan za bradavice isto spakujte u torbu…i brufene…

Hvala na savjetima <3 Jel dosta jedan paket Chica za bolnicu? Uz preduvjet da se ide regularno doma četvrdi dan..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Red Fox
    18. Prosinac 2019. 11:34

Mala potpisujem za savjete, mene purelan spasava. Mislim da ce meni jedni chicco biti dosta. Do jucer sam stavljala po dva, sad imam po jedan. Ne curi mi cijelo vrijeme nego se izlije na mahove. Pogotovo kad on cica. I trbuh me zna zaboljeti bas nepodnosljivo.
    Meni jos danas nose donat mg jer nemrem bas jos na wc 🤦🏼‍♀️ a htjela bi to obaviti dok sam jos u bolnici.
    Ja sam si npr.uzela jedne kratke hlacice od pidame za ispod spavacice. Nekak se ugodnije osjecam nego samo u mrezastim gacicama.

Hrabrica
    18. Prosinac 2019. 11:37

Red Fox

Malapotpisujem za savjete, mene purelan spasava. Mislim da ce meni jedni chicco biti dosta. Do jucer sam stavljala po dva, sad imam po jedan. Ne curi mi cijelo vrijeme nego se izlije na mahove. Pogotovo kad on cica. I trbuh me zna zaboljeti bas nepodnosljivo.
    Meni jos danas nose donat mg jer nemrem bas jos na wc 🤦🏼‍♀️ a htjela bi to obaviti dok sam jos u bolnici.
    Ja sam si npr.uzela jedne kratke hlacice od pidame za ispod spavacice. Nekak se ugodnije osjecam nego samo u mrezastim gacicama.

Malo glupo pitanje..kak misliš po dva?? Jedan na drugi? Kaj to toliko ide nakon poroda? 😮

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Red Fox
    18. Prosinac 2019. 11:43

Hrabrica da jedan na drugi, tak su mi i sestre namjestile nakon poroda. One ti stave uloske poslije. Doslovno ti idu ti ulosci od pupka do šupka 😂

Hrabrica
    18. Prosinac 2019. 11:47

Red Fox

Hrabricada jedan na drugi, tak su mi i sestre namjestile nakon poroda. One ti stave uloske poslije. Doslovno ti idu ti ulosci od pupka do šupka 😂

ulala  meni je frendica rekla da su njoj prvo nakon poroda stavili neku plahtu između nogu kao dok ide tak jako..pa sam nekak mislila da se to malo smanji kasnije (na Merkuru) A što se tiče jednokratnih gaćica, uzela sam one mrežaste boxe iz ljekarne ali broj veće da nebi rezale..to je ok? I kak to ide tipa kad se ideš tuširat, jel oni pripaze bebu?

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

MaRe
    18. Prosinac 2019. 12:01

Red Fox

Hrabricada jedan na drugi, tak su mi i sestre namjestile nakon poroda. One ti stave uloske poslije. Doslovno ti idu ti ulosci od pupka do šupka 😂

bolje da uzmemo pelene 

Hrabrica
    18. Prosinac 2019. 12:03

MaRe

Red Fox

bolje da uzmemo pelene

baš 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

mala.le.90.
    18. Prosinac 2019. 12:05

Ja cak i ne krvarim puno, ali Chico ne osjetim, nema iritacija...brufene pijem radi pucanja dole, kazu da je za ranu to i mlaka voda najbolja terapija...
    Ne znam u kakvoj ste bolnici, al osobne higijene nikad naodmet...ponesite si svoj toplomjer, onim bolnickim se mjere i ljudi koji se ne kupaju po 15 dana😩
    Nadam se da cete imati dobre babice na porodu, moje su bile ko 2 andjela, nikad im necu zaboravit...mislim da sam im ruke polomila dok su me drzale...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.