ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Prosinac 2019. 17:22

Cure hvala vam na svim lijepim rijecima. Slazem se Mrgud s tobom dok je po redu nekako covjek lakse se nosi s time. Danas sam bas rekla mm zao mi je da necu imati nasu sliku 4 generacije zena, al eto baka koliko god dementna bila uspjela je popratit da cekam bebu, tati nisam imala prilike to ni reci. Tako da u mislima sam s njom, al znam da bi se ljutila da placem za njom tako da sam danas odlucila ispec kolac koji me ona prvi naucila i tako se oprostila s njom.
    Losa zao mi je da si imala komplikacije nakon CR pored svega jos i s time si se morala muciti. 
    Jako mi je drago procitat da ste imale uredne preglede i nalaz neciji UK isto uredan. 

• piba7
    18. Prosinac 2019. 17:26

Grizli moja sucut, budi jaka zbog bebe.. baka će sigurno paziti na vas odozgo 🙏
    Obavila sam ctg i pregled - zabilježen 1 trud u 30 minuta, ali tako je bilo i na zadnja 2 ctg-a. Pregled prošao klasično bolno kao i svaki put, jedino je ovaj put doktor jako pazio da uopće ne dira cerviks pa za sad nema krvarenja. Procjena je 3050g, okrenuta je prema dolje i čeka da krene.. 
    Kontrola na Badnjak 😊 osim ako curka ne odluči ranije van. 
    Malo sam se ja preforsirala s aktivnostima zadnjih par dana, morati ću malo usporiti. Ipak su to visoki tjedni.

mrgud_zg
    18. Prosinac 2019. 17:38

Cure bas mi je drago citat da su svi pregledi uredni 👌
    Deedee umrla na ovo za manekenku. Tocno tak mene zezaju a jos je misko. Moj s 36tt procijenjen na 2,5 kg. A i miz i ja se rodili s preko 4. Pa me mama stalno zeza da na kog je to dijete. Jos su stalno govorili doktori da cu ranije rodit 🙊. Pa kao nece bit preveliko. A evo me, 38+5 i jos u komadu. Na kraju cu ga i rodit s 4 kile 😂😂
    Grizli super si nasla nacin za odtugovat. ❤️ Treba si nac nacin olaksat. Meni su nedvno isto baka i deda umrli, 86 i 93 god. I isto odrasla s njima, al kazem, nisu docekali moje dijete ni moju svadbu al jesu od starije sestricne. I fakat su imali bogat i dug zivot, pa sam inda sretna zbog svega sto su stigli prozivjet vise nego sam tuzna jer nisu bas moju bebu docekali. Treba si nac nacin poslozit u glavi za odtugovat a opet ne past u depru..
    Ps deedee molim te prestani stavljat listu stalno. Ja sam vec 5. I dozivim nlagi infarkt svaki put kad vidim 😱😂🙈😬😊. Moram pobjec s foruma kak me postalo strah 🙊

mrgud_zg
    18. Prosinac 2019. 17:40

Vidim svaki i je trebao bit u- musko, muz... 🙈😂

DeeDee
    18. Prosinac 2019. 17:54

nisam ja kriva što su bebe poludile, ja sam samo ozbiljno shvatila svoj zadatak 
    tnnnntnnntnnnntnnn who's next? Mrgud_zg

[/url

ivikii
    18. Prosinac 2019. 18:40

Ma i meni je smjesno kad druga dica rade gluposti, ali kad me moja ovako iznenadi lose mi dode. Al kad se sjetim da je bila situacija i sa sudokremom, Uh. Brzo cete doc do te faze, tesko da ce vas preskocit😂 znaju sve s klincima😅 
    Mrgud hahaha ja se najezim svaki put kad na listu naletim 😂
    Deedee jaaa 😂😂😂😂

Macutica
    18. Prosinac 2019. 19:25

Pozdrav cure 💪
    Grizli moja sucut za baku, nosi lijepe uspomene u srcu..
    Cestitke redom curama koje su se doslovno izredale sa porodima, pa super cure, zelim vam puno lijepih trenutaka i uzivancije sa bebama, zavidim vam malo tako sam nestrpljiva 🤗

Moj zadnji pregled kod ginekologice je prosao ok, curica je po mjerama malo manja, ali sva je sitnija, i nista zabrinjavajuce, jer i ja sam sitnija zena kako kaze dr. 😆
    Cervix mi je Y oblika, trebam se paziti malo, jer sav pritisak i tezina od bebe mi ide prema dolje, zato nerijetko u zadnje vrijeme osjecam pritisak nisko.. 

Reserved123
    18. Prosinac 2019. 20:03

Grizli moje saucesce. Meni je nedavno prabaka umrla i nisam isla na pogreb jos uvik zalim zbog toga ali malisa je bitniji od svega.
    A on je bio u bolnici 3 put na foto i nalazi bilirubina su bili 208-205-198. Tako da po tome nije mu bas nesto puno pomogao foto. Savjetova mi je patronazna da ukinem dojenje 5 dana ali se doktorica nije slozila pa sam odustala

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Stelle123
    18. Prosinac 2019. 20:55

Mikio mi dobili rodni list odmah sljedeci dan u pretinac. Doduse, ja sam obavila svoj dio preko e gradjani, a muz je isao za sebe u maticni jer nema novu osobnu. Sutra dan mi je e-rodni bio dostupan 

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    18. Prosinac 2019. 21:01

Reserved pa kakva mu je stolica? Tj. jel ih ima dosta. Grizli moje saucesce.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.