ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    18. Prosinac 2019. 12:07

mala.le.90.

Ja cak i ne krvarim puno, ali Chico ne osjetim, nema iritacija…brufene pijem radi pucanja dole, kazu da je za ranu to i mlaka voda najbolja terapija…
    Ne znam u kakvoj ste bolnici, al osobne higijene nikad naodmet…ponesite si svoj toplomjer, onim bolnickim se mjere i ljudi koji se ne kupaju po 15 dana😩
    Nadam se da cete imati dobre babice na porodu, moje su bile ko 2 andjela, nikad im necu zaboravit…mislim da sam im ruke polomila dok su me drzale…

ja bum mužu lomila ruke  Moji nadobudno rekli da će biti s njim na mobitelu da ih izvještava,a ja si mislim ak će imat s čim tipkat ok 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lavica27
    18. Prosinac 2019. 12:23

Hej pa nema me koji sat i imam sto citat i cestitat!
    Prvo Angelly cestitaaaam,uzivajte i kad uhvatis  vremena napisi doživljaje. Ljubite se sad❤
    PetraB pa to su odlicne vijesti!! Nadam se da ce se maleni oporaviti do vikenda 😁Najedi se mrkve i za mene! Jucer sam prije spavanja dvije velike pojela,stucala sam 2 sata poslije🙈
    Grizli crkoh od smijeha...tako ti Boga ne upisuj ga u dvd sad kad beba dolazi, pa to ima stopedeset aktivnosti,vec sam luuuda!
    Stelle nisam 100 sigurna al nas kad su iz rodilista otpustali imala je bilirubin 207 a granicno je bilo tipa 240🤔 Mozda sam zabrijala...
    Uh da ti ulosci poslije poroda...majko mila dobro da ti pelenu za inkontinenciju ne umetnu🙈 al dobro si primjetila Red fox, vise curi dok sisaju,jer sisanje potice kontrakcije maternice a maternics onda tako izbacuje sve van (čisti se). 
    Ja sam radila s curkom gingerbread cookies i pjevala bozicne pjesmice i bas nam je lijepo. Napokon dobila dobar recept. 
    Ajmo sad,koja je slijedeca 😁
    P.s. drago mi je da je Lorija dobro🤞

Red Fox
    18. Prosinac 2019. 12:33

Hrabrica ja imam one tosama, 5 u paketu. Promjenim ih kad se jako zakrvare. Al mislim da ne budem cak ni sve potrosila.
    Nakon poroda su mene ostavili na krevetu par sati, tijekom poroda su mi tri puta stavili kateter, a kad mi se prvi put piskilo morala sam zvati sestru da ide samnom. Ja sam trazila da prvu moc uzmu maloga pa sam se onda isla istusirati. Inace ako ces uzumati epiduralnu smijes se tusirati dva sata nakon kaj ti izvade kateter iz kraljeznice. 
    Kaj se tice toga da vam uzmu malog prvu noc, ja sam se neckala, al sam bila tak umorna od poroda i mislim da sam dobro napravila jer sam se preporodila u tih 5 sati kolko sam se naspavala. Tu uzimaju bebe od ponoci do 5 ujutro ako hocete.

Hrabrica
    18. Prosinac 2019. 12:39

Red i nama su preporučili na tečaju u bolnici da prvu noć beba bude s njima, eventualno ako želimo da nam ju nose na hranjenje..kao da se ipak oporavimo malo...I to je ok, zašto ne. A kakav je feel primanja epiduralne, to bockanje? Pored bolnih trudova to je vjerojatno "mila majka"..? Joj i taj kateter ..jel to obavezno ili ak izraziš želju da bi ustajala te ipak puste? Ja sam ga imala nakon operacije i vađenje je bilo uuuužas (sreća pa se stavljanja ne sjećam jer su mi ga stavili tokom operacije)

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Stelle123
    18. Prosinac 2019. 12:42

Lavice 27 je li tvoja bila na fototerapiji? 120 je otpust bez fototerapije, al nesto ovisi i o tome koji dan izlazite. Nama je bio treci. Povise 120 na treci dan se ostaje na fototerapiji, a sljedeci dan kad vade krv je bitno da se razina smanjila u odnosu na prethodni dan. Mislim da je onda nakon toga kontrola kod pedijatra 14 dana.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    18. Prosinac 2019. 12:45

Ja isto podrzavam to ostavljanje, rooming in je neprijatelj raskasapljenih mama, ali nema velike koristi ako to nisu cimerice napravile jer oka ne sklopis radi njihovih. Prvu noc beba i onako spava jer je puna plodne vode, pa je po meni bitnija druga noc. Al iako sam rodila kasno tj. navecer, prvo pitanje koje mi je postavila neonatologica ujutro je koliko ste puta dojili nocas? 

url=https://lilypie.com]

Red Fox
    18. Prosinac 2019. 12:50

Stavljanje epiduralne meni nije uopce tak strasno, traje sekundu, stvarno nije ni najmanje bolno, samo trebas biti skroz mirna. Kateter ti stavljaju nakon epiduralne, al samo isprazne mjehur i izvade, nis ne osjetis jer si pod epiduralnom. Nemas ga cijelo vrijeme. Meni je to isto bilo grozno nakon operacije kad sam ga imala tri dana 😂  Nakon kaj ju primis nema vise hodanja. A moj ti uopce nije jeo prvi dan, samo je bljuckao plodnu vodu. Tak da me bas zanima ko uspije hraniti bebu odma prvu noc 🤷🏼‍♀️ cimerice su mi isto rekle da njihove bebe nisu uopce jele prvi dan. 

Red Fox
    18. Prosinac 2019. 12:51

Mikio i Anchy i ostale koje su mozda bile na svetom duhu, kad cete imato vremena zamolila bi vas kak se rjesava papirologija kad ste izasle iz bolnice. Kad ste isli prijaviti bebe na opcinu i ta procedura. 

• Hani
    18. Prosinac 2019. 12:52

Lala, Angelly, bravo, žene, čestitam!! 😘😘bebačima.
    Juno, nek ti je dan odlicno zavrsio😁 Znala sam da cu na pregledu zaboravit pitat najvazniju stvar - dozvolu za odnose😏 sad i meni preostaje samo sanjat nekog vatrogasca😋 
    Tonkice, petra, lorija, valjda cete brzo doma.
    Kad smo kod ulozaka, koliko mi ih je onda dovoljno dok drugi dan posjeta ne donese novu posiljku?
    I pozovete li sestre da vam dodaju bebu za dojenje da se ne mucite zbog reza i bolova?🤔

Red Fox
    18. Prosinac 2019. 13:00

Hani ja sam uzela 10 komada, drugi dan mi je muz donio ostatak. I ispravak netocnog navoda kad sam rekla da je jedan paket dosta 😂 sad sam isla brojati kolko ih jos imam i narucila da mi danas kupe jos jedan paket 😂 tak da trebat ce vam dva 😊
    A bebu ti ostave, ne znam kak je nakon carskog ili nakon sivanja 🤷🏼‍♀️
    Ja svog stalno drzim kraj sebe, uopce ga ne stavljam u onaj krevetic 😂 nemrem se odvojiti od njega uopce 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.