Grizli drzi se draga meni je nena umrla prošle godine i stvarno je to pretežak trenutak koliko god da su bolesni bili i patili se ali što kaže Red Fox ona je sada na boljem mjestu a ti đazi svoju mrvicu i misli na nju 😘
Samo da se i mi javimo ☺ jucer u 21:18 je dosao nas mali Neo. 3500 tezak i 51cm dug 😁. Pricu o vjecnosti s poroda ispricam kad skupim snage i energije. Al inace osoblje na Merkuru mi je zakon bilo…je da sam upoznala sve smjene al sta ces 🙃
Samo da se i mi javimo ☺ jucer u 21:18 je dosao nas mali Neo. 3500 tezak i 51cm dug 😁. Pricu o vjecnosti s poroda ispricam kad skupim snage i energije. Al inace osoblje na Merkuru mi je zakon bilo…je da sam upoznala sve smjene al sta ces 🙃
Cestitam!! Zelim ti brz oporavak
Curke šalteruše, da vas pitam. Ja sam danas podigla papire o zatvaranju kompl. i pocetak porodiljnog sa 22.12. E sada, ja sam na HZZO planirala u pon, 23.12. Oce biti problema? Ja mislim da nebi trebalo...
Curke šalteruše, da vas pitam. Ja sam danas podigla papire o zatvaranju kompl. i pocetak porodiljnog sa 22.12. E sada, ja sam na HZZO planirala u pon, 23.12. Oce biti problema? Ja mislim da nebi trebalo…
Ne bi trebalo biti problema. Jos ce ti cure potvrditi nadam se. Zatvaras 22. U nedjelju.
Grizli iskrena sucut, jako mi je žao...😞 al sve znas i sama, mi smo tu za sta god...❤
Sortiraj odgovore
Najstariji