Hvala svima na info za sesirice...sacekat cu da vidim dal ce mi trebat pa onda muza poslati po njih.Najjače mi što se on u svemu tome snalazi ko guska u magli 😂😂😂 Kad budem nešto trebala morat ću mu točno slikati šta trebam inače tko zna sta ću dobiti.
Red ne brini doći ce mlijeko..nama su na tecaju rekli da im je prvih dan dva dosta tih par kapi.
Gledam listu poroda...samonezelje nam se nije dugo javila. Nadam se da nam je Livija dobro 🙏
Sve su bebe uranile tjedan dva..ovo će biti neka užurbana generacija 😁
Lala cestitam 🥰
Pibameni ti je takav iscjedak bio par dana prije poroda, tak da pripremaj se 😂
Mareja nisam kupovala sesirice prije, muz mi je kupio kad su mi rekli da treba. Ne znam kak je vama ostalima al meni se jucer plakalo od boli kad je sisao, on meni povice cijelu areolu i bradavicu u taj sesiric.
Od mlijeka i dalje nista, kad stisnam izade samo kapljica kolostruma. Bas me vec brine da nije gladan 😞
Cure koje ste sad rodile, jel i vasi bebaci puno spavaju? Moj je jucer spavao skoro cijeli dan, javio se samo kad sam ga presvlacila.
Sas vas idem citati dalje, bas mi je tesko pratiti tolki informacija, nemojte se ljutiti 🤭
Moja ima skoro tri tjedna i dalje spava veci dio dana..bude budna maximalno sat vremena i onda opet pajki❤
A moj deckic ima intervale budnosti ponekad po 3 4 sata.
Skoro smo jucer zavrsili u bolnici. Izvadili su mu bilirubin i dalje je visok (181) i zove dr. Da neka se krenemo pakirat da nas salje u bolnicu ali se pa posavjetovala s jednom pedijatricom tako da u pon vadimo krv opet i pa cemo vidit. Nadam se da necemo provest prvi Bozic u bolnici 🤞🙏
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro cure, sretno nam svima na pregledima😁 moj je tek u 15h🤔
Lala cestitke na bebici i da je to proslo😁
Htjela sam vam javiti da je Lorija i dalje u bolnici, ali da je zasad sve okej i pod kontrolom, jos nije imala UZV da vide posteljicu, ali cim saznam nesto, javim😇
Lala čestitam ❤❤ uživaj s bebicom 😊
Ja opet ne mogu spavat.. leda su me užasno bolila danas, ali bol kao da sam ukocena sva, čim legnem bude dobro tako da imam svakakve scenarije u glavi 🤦♀️
Jedva čekam sutrašnji pregled iako mu se baš ne veselim budući da sam nakon zadnja dva krvarila.
Jučer i danas tokom dana sam imala baš dosta pojačani bijelo zuti kremasti iscjedak (isprike na detaljnom opisu). Mislim da to nije sluzni čep, jer nije ni najmanje sluzav nego baš onako kremast. Jel ima koja od vas što slično tome u ovim tjednima?
Piba meni svako jutro skoro kad ustanem iscuri baš bijeli iscjedak, jako je gust. Ne znam znači li to što, ali isto mislim da nije sluzni čep.
Lala čestitke!!!! ♥️♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
E i za herpes, ja stavim sodu da osuši i brzo djeluje, ali ono bitnije je da trebate odmah dizati imunitet. Znači puuuuno c vitamina i puno brže prođe.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Reserved jesu oni suncali malog dok je bio u bolnici?
To danas ih sve ekspresno puste kući a ne prije nisi mogao nikud dok ne prođe žutica. Nadam se da ce se spustiti i da ste za Božić doma.
Cima hvala na info...prenesi joj pozdrave :)
Dobro jutro od nas i čestitke Lali ! Piba i meni je takav iscjedak već neko vrijeme, najviše se pojavi kod većih napora (ustajanje, saginjanje...). Samo da ponovimo gradivo, sviiiijetlo smeđarenje uz iscjedak je normalno nakon pregleda, jel tak? Jučer jedno 2 sata nakon pregleda mi se pojavilo to u većoj količini i od onda se vuće u tragovima..kao da mi je pofarban moj gusti iscjedak (pardon na opisu, ne znam kako da drugačije objasnim). I ak imate mogućnost, pilates lopta je zaaaaakon! Mi jučer našu skinuli s tavana i preporodila se..puuuno lakše podnosim štrecanja i zatezanja..jedino još nisam našla način da spavam na njoj a stvarno dolazim u iskušenje
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Reserved i mene zanima ovo s bilirubinom? Jel vas pedica poslala vaditi ili? Nas su pustili s granicnim 120, on mi se cini manje zut, ali i dalje masu spava. Jos ga i muci probava pa u snu prdrcka, pokaki se, cvili. Ali dobro sise.
url=https://lilypie.com]
Red fox, moj je uzasno puno spavao u rodilistu, cak sam i neonatologici rekla, oni je samo odmahnila rukom, a sestra je komentirala pa na izlasku cemo izvadit krv pa cemo vidjeti je li uspavan zbog neke infekcije🤕 Al bebe jedu i spavaju pa to nije nista cudno. Ti samo vodi rn da ne prodje 3-4 sata a bar da nije malo pokusao sisat. Sad ti je najvaznije da skupi malo tog kolostruma i navuce mlijeko.
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na savjetima 😊 pokusavam ga staviti kad god se meskoljo, sad je bio na cici 40 minuta, valjda je nekaj navukao. I bradavice vec manje bole.
Ovo kaj ste rekli za muzeve, ja sam svog poslala po sesirice i pitala ga je zena u ljekarni koji broj, on je rekao trojka 🤦🏼♀️ (inace su mi sise slaba dvojka, malo se preracunao)😂😂😂 pa mu je rekla da nije na to mislila 😂
Vidim da su skoro sve bebice malo uranile. Jedva cekam da vidim ko je sljedeci.
Reserved nadam se da ce biti sve ok, al opet bolje da provjeravaju. Mi danas cekamo rezultate bilirubina da vidimo jel idemo sutra doma
Sortiraj odgovore
Najstariji